corona virus - obecna diskuze

Veškeré provozní záležitosti, dotazy a návrhy k fungování fóra a členů
Zamčeno
romanf

16. 3. 2020, 10:39

zverodoktor píše: 16. 3. 2020, 9:35 Chlapi je to viac ako zlé, práve počúvam ako lekár v televízíí hovorí o tom, že pitie alkoholu zvyšuje riziko nakazenia koronavírom. A je po Debouché :lol: .
to je organizované sprisahanie a útok na kolektívnu imunitu Slovákov :)
Farmaceutické linky v StNicolaus, Old Herold a Gas Familia šlapú na 3 zmeny 7 dní v týždni.
Colná správa registruje zvýšnú aktivitu remeselných farmaceutov v oblasti moravsko-slovenského pohraničia.
Naďalej platí varovanie hlavného hygienika neaplikovať antivirotikum Nestville z Hniezdneho, tak zle predsa nemôže byť nikomu aby to dobrovoľne užíval perorálne.
Petr68

16. 3. 2020, 12:22

elbarto píše: 16. 3. 2020, 10:11 Babiš, Babiš, Babiš ... furt dokola. Je to o o nekonečné tuposti lidí. Na dětském hřišti vidím desitky rodičů i děti, doma prý je nuda. Alza nacpaná k prasknutí shopingovat se přeci "musí" a jinak se dementvní tvorstvo zaměstnat nedokáže. V zavřených hospodách privátní kalby každý den. Virus není vidět, tak pro bohužel velký počet lidí evidentně "není" nebezpečný. Ještě před pár dny se dementi snažili dostat do Italie, protože cestovky mají super ceny. Je opravdu evidentně nezbytné, aby velká část civilizace pochcípala a jedinci co na všechno "ser..." tomu dávají docela spád :-(
Lépe bych to nenapsal. Není co dodat, je to tak.
Strigon ME-250, SV18RA, Mikromat SFW200/600, L-TEC Ductling II
t256

16. 3. 2020, 12:35

Dneska jsem volal zubarce, jestli mam prijit na kontrolu. Rikala ze nevi vubec nic, pry volala na komoru, tam ji rekli ze nevedi taky nic, ministerstvo s komorou uz 5 dnu vubec nekomunikuje, rousky 14 dnu jen slibujou a porad nic. Parada.
Tak jsme se shodli, ze kontrolu odlozime (ne ze bych se tam nejak hrnul)

Tolik asi k Babisove vedeni statu v krizi. Nastesti toho zfetovaneho troubu uz z vedeni tohoto pruseru vykopli, ted jeste vymenit priblbleho Kena a snad se konecne zacne neco delat.
Nikdy jsem si nemyslel ze to reknu, ale opravdu bych byl rad, kdyby byl premierem Hamacek.
vvitty

16. 3. 2020, 12:39

prcek píše: 13. 3. 2020, 10:56 Cina je policejni stat, jsem rad, ze tady to tak (zatim?) neni.
Cast tech lyzaru tam vyjela jeste za Buresova pokriku, "nepanikarte, nic se nestane, vsechno ridim.", jako vetsi pitomce vidim ty, kteri se vraceli tesne pred zavirackou, aby nemuseli absolvovat testy, pripadne napred zasli do hospody se vsema se privitali a pak rekli felcarovi "byl jsem tam".
Jsou jeste horsi pripady. Ti co na socialnich sitich vykrikovali o chripecce, postovali fotky ze sjezdovky a pak s horeckou felcarovi rekli "Ja v Italii nebyl."
lapa
medaile za lepsi forum

16. 3. 2020, 12:50

vvitty píše: 16. 3. 2020, 12:39 Jsou jeste horsi pripady. Ti co na socialnich sitich vykrikovali o chripecce, postovali fotky ze sjezdovky a pak s horeckou felcarovi rekli "Ja v Italii nebyl."
Tak se zachovej jako obcan, sireni koronaviru je uz trestny cin a proste je oznam. Nebo se bojis, ze budes "praskac"?
Nebo jen obecne vykecavas?
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
fmodel
Kontaktovat uživatele:

16. 3. 2020, 1:04

Mě snad picne ,chtěl jsem jet dneska do Kynic pro nějaké věci ke kolegovi a oni už je střeží policajti ,a pak se dočtu že nějakej pražák s covid si přijel užít vesnickou zábavu .No kolega na akci nebyl tak doufám že to skončí jen karanténou.
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

16. 3. 2020, 1:05

https://www.zakonyprolidi.cz/cs/2000-240

Co je na tom nesrozumitelneho?
Chapu ze andrej najednou neumi cist ve chvili kdy se mu to nehodi. Ale zbytek naroda?
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
t256

16. 3. 2020, 1:36

Kdyz ma 1/3 naroda misto oci koblihy, co nadelas...

Ted koukam na telku kde byl rozhovor s nejakym dodavatelem rousek. Rikal ze statu nabizeli 10milionu respiratoru ffp3. Stat chtel prodlouzit splatnost o 30 dnu, tak to prodali jinde (cemuz se vubec nedivim). Ten Bures s Kenem jsou totalni kreteni a zacinam si to myslet i o lidech kteri ho stale jeste podporuji.
pafik

16. 3. 2020, 2:17

Josef píše: 15. 3. 2020, 4:22 ....... Vychoval si své děti na křesťasko-židovských základech, na kterých vznikla naše euroatlantická společnost, ......
Tak ti nevím Kadle, nejseš ty zakuklenej fašista? Nejsem si jistej, jak tohle chápat....
pafik

16. 3. 2020, 2:19

t256 píše: 16. 3. 2020, 1:36 ...
Ted koukam na telku kde byl rozhovor s nejakym dodavatelem rousek. Rikal ze statu nabizeli 10milionu respiratoru ffp3. Stat chtel prodlouzit splatnost o 30 dnu, tak to prodali jinde (cemuz se vubec nedivim). ....
No jestli to měl tady a bude to chtít vyvézt, tak mu to seberou na hranicích. Tak proč by to Babiš kupoval? :)
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

16. 3. 2020, 2:24

Kamos pise:

Proč se nemůžeme inspirovat od zemí, který s tím už úspěšně bojovali a vyhráli, jako třeba Vietnam?
Jako sousedi Číny to dostali už v lednu. Zastavili to na 16 případech, všechny vyléčili. V březnu to dostali zas z Itálie. Skočilo to na 40 a od té doby jen jednotky denně.
Lidi tu volně chodí kam chtějí, většina podniků má normálně otevřeno. Zrušili velké akce jako festivaly, menší se normálně konají. Dopad na ekonomiku je mnohonásobně nižší, než v ČR.

A víte v čem je rozdíl?
Všichni tu nosí na veřejnosti roušky! Všichni. Takže nikdo po nikom nic neprská.

Roušky mají mnoha druhů, spousta z nich je barevných, stylových, desítky barev a vzorů. Za 14 dní se vracím a přivezu jich balík zpátky, tak kdo bude chtít, dostane ode mě suvenýr :)

Zpátky k ČR. Takže náš ministr, který je ekonom a chce řídit stát jako firmu všechno zavře a pošle celou zemi do recese. Lidi jsou bez práce, podniky musí platit nájem aniž by měli příjmy, což hodně z nich položí. Kopají se doma do zadku, koukají na telku, mezitím média do nich hustí paniku a strach. Lidi se hejtují na Facebooku ať napíšou cokoli.
Do toho nepřipravené zdravotnictví, kde chybí roušky, respirátory, testy, nemocní lidé se posílají domů, firma pana ministra testuje za tři tisíce, firma co to dělá za půlku dostane zákaz. Ústavní krizový štáb zatím nezasedal, rozhodnutí dělá vláda která, pevně věřím, má velké znalosti biologie a virologie.

Pokud mám nějaké informace špatně, prosím opravte mě, nestíhám teď číst všechny zprávy z kocourkova.
Díky a noste roušky!
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
t256

16. 3. 2020, 2:28

pafik píše: 16. 3. 2020, 2:19 No jestli to měl tady a bude to chtít vyvézt, tak mu to seberou na hranicích. Tak proč by to Babiš kupoval? :)
Pry uz to prodali, takze to tady nejspis nebylo, nebo to bylo jeste pred zakazem vyvozu
Engineer
Kontaktovat uživatele:

16. 3. 2020, 2:28

lapa píše: 16. 3. 2020, 12:50
vvitty píše: 16. 3. 2020, 12:39 Jsou jeste horsi pripady. Ti co na socialnich sitich vykrikovali o chripecce, postovali fotky ze sjezdovky a pak s horeckou felcarovi rekli "Ja v Italii nebyl."
Tak se zachovej jako obcan, sireni koronaviru je uz trestny cin a proste je oznam. Nebo se bojis, ze budes "praskac"?
Nebo jen obecne vykecavas?
no zcela upřímně tihle sobecký nezodpovědní šmejdi by se měli zatknout, oblíknout do atombordelu a odvést třeba do italských nemocnic kde, by odklízeli ty co už to mají za sebou a pomáhat v posledních hodinách těm co to budou mít za chvíli za sebou.
A povinně tenhle zážitek postovat na fejsbůček aj žvanilský sítě.
Při pokusu o útěk zastřelit. ...
Mart76

16. 3. 2020, 2:29

robokop píše: 16. 3. 2020, 1:05 https://www.zakonyprolidi.cz/cs/2000-240

Co je na tom nesrozumitelneho?
Chapu ze andrej najednou neumi cist ve chvili kdy se mu to nehodi. Ale zbytek naroda?
To už jsem tady dával před dvěma dny. Ale tohle je jen zákon. To kdo šéfuje Ústřednímu krizovému štábu řeší Statut UKŠ.
A když jsem se díval na stránky vlády před dvěma dny, tak tam bylo vyvěšeno tohle:
Statut-UKS-20200113.pdf
(166.05 KiB) Staženo 155 x
Je to Statut z 13. ledna 2020. Když se podíváte na článek 4. tak je tam definováno, kdo tomu šéfuje.

Ale když si najdete ten dokument na stránkách vlády teď, tak už je tam provedená úprava https://www.vlada.cz/assets/ppov/brs/pr ... t-2020.pdf , aby tomu mohl šéfovat někdo jiný.
Jak říká Babiš, je to účelovka. Prostě tam Hamáčka nechtěl. A po včerejší tiskovce už víme proč. Protože by Babiše totálně přejel.
Vývoj HW, návrhy DPS (OrCAD, Eagle, Pads)
Engineer
Kontaktovat uživatele:

16. 3. 2020, 2:31

robokop píše: 16. 3. 2020, 2:24 Kamos pise:

Proč se nemůžeme inspirovat od zemí, který s tím už úspěšně bojovali a vyhráli, jako třeba Vietnam?
Jako sousedi Číny to dostali už v lednu. Zastavili to na 16 případech, všechny vyléčili. V březnu to dostali zas z Itálie. Skočilo to na 40 a od té doby jen jednotky denně.
Lidi tu volně chodí kam chtějí, většina podniků má normálně otevřeno. Zrušili velké akce jako festivaly, menší se normálně konají. Dopad na ekonomiku je mnohonásobně nižší, než v ČR.

A víte v čem je rozdíl?
Všichni tu nosí na veřejnosti roušky! Všichni. Takže nikdo po nikom nic neprská.

Roušky mají mnoha druhů, spousta z nich je barevných, stylových, desítky barev a vzorů. Za 14 dní se vracím a přivezu jich balík zpátky, tak kdo bude chtít, dostane ode mě suvenýr :)

Zpátky k ČR. Takže náš ministr, který je ekonom a chce řídit stát jako firmu všechno zavře a pošle celou zemi do recese. Lidi jsou bez práce, podniky musí platit nájem aniž by měli příjmy, což hodně z nich položí. Kopají se doma do zadku, koukají na telku, mezitím média do nich hustí paniku a strach. Lidi se hejtují na Facebooku ať napíšou cokoli.
Do toho nepřipravené zdravotnictví, kde chybí roušky, respirátory, testy, nemocní lidé se posílají domů, firma pana ministra testuje za tři tisíce, firma co to dělá za půlku dostane zákaz. Ústavní krizový štáb zatím nezasedal, rozhodnutí dělá vláda která, pevně věřím, má velké znalosti biologie a virologie.

Pokud mám nějaké informace špatně, prosím opravte mě, nestíhám teď číst všechny zprávy z kocourkova.
Díky a noste roušky!
Naprostej souhlas ... jenže co s národem vypatlanejch dementů, který po příjezdu z Itálie zapřou i vlastní hovno...
Zamčeno

Zpět na „Provozní záležitosti“