hospudka

aneb pokec o vsem co se netyka CNC
takova nase CNC hospudka

Moderátor: sysel

Zamčeno
fmodel
Kontaktovat uživatele:

23. 10. 2017, 12:55

Rozumím ti, ani mě to netěší ,ale většina voličů má jinej názor .
Holh si ty naše tradiční strany tím vším kmotrovstvím a často i povýšenectvím (protože oni vědí co je pro nás dobře) odradili tisíce voličů a ti je zřejmě vytrestali protestními hlasy.
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
ZDENEK1.DOLEZAL

23. 10. 2017, 12:58

Já nepláču, jen je mi z toho smutno.
Mít za premiéra takového člověka, to je vizitka národa.
http://reportermagazin.cz/a/wcyHM/babisovi-policajti" onclick="window.open(this.href);return false;

Zajímavé - hlavně to že nebýt šmejdů z ČSSD , ODS, TOP09 atd. ve vládách co mu šli na ruku tak si vlasně neškrt.
Engineer
Kontaktovat uživatele:

23. 10. 2017, 1:03

Grad píše:Tak tohle info kdo ho volil mne dostalo :shock: není to žádná sociologická analýza, ale přeci jenom...
A jelikož těch jeho otroků je docela dost a strach že příjdou o jedinou možnou i když mizerně placenou prácí je podstatný... no, poznají zač je toho loket, až sem dotáhne z venku pracanty a za 1/2 toho co mají teď :mrgreen:

Konec konců je to konečně venku jak to doopravdy myslí http://forum24.cz/video-budeme-bojovat- ... -se-babis/" onclick="window.open(this.href);return false;
Mimochodem, někde jsem zaregistroval, že prý lidi v jeho firmách dostali před volbama přidáno až 10k .... z dotací se dobře rozdává. :?
Jinak souhlas .... ještě se budou hodně divit
t256

23. 10. 2017, 1:17

fmodel píše:To jsou ale plačky na špatným hrobě ,Babiše si asi opravdu vytvořili naše slavné tradiční parlamentní strany když tunelovali zprava i zleva a lid byl akorát nasranej .A přesto že jsem Babišův nevolič tak tu nasranost lidí chápu.

Ja bych to chapal kdyby volby vyhrali treba pirati, ale kdyz misto tunelaru zvoli podvodnika a udavace...
Engineer
Kontaktovat uživatele:

23. 10. 2017, 1:34

Taky zajímavá informace ... zapadá do toho co jsem napsal.
http://forum24.cz/nekteri-duchodci-pry- ... hnuti-ano/" onclick="window.open(this.href);return false;
kovoel

23. 10. 2017, 2:09

P
Naposledy upravil(a) kovoel dne 8. 7. 2018, 8:13, celkem upraveno 1 x.
V20
Pepa z depa

23. 10. 2017, 2:23

.. suma sumárum: nejste trochu hysteričtí :lol: :lol: klííd, to je demokracie.
(i když je Babiš "mafoš" nejhrubšího zrna)
Engineer píše:Taky zajímavá informace ... zapadá do toho co jsem napsal.
http://forum24.cz/nekteri-duchodci-pry- ... hnuti-ano/" onclick="window.open(this.href);return false;
mmj. v každé volební místnosti ti dají novou a kompletní sadu volebních lístků na požádání :D a zdarma :D
Žiju abych tvořil, tvořím abych žil. www.PePeSysel.cz
máša: vřeteno voda 1,5kW, měnič Delta, 2Nm 3f 60V krokáče, Yako drivery, lineáry a kuličkáče Hiwin,
vynikající Gravos GVE-64 na 125kHz, rám 8mm ocel vylita plastbetonem, vše na masivním litinovém stole.
fmodel
Kontaktovat uživatele:

23. 10. 2017, 2:40

Myslím že naši slavní tradiční politici svou odtržeností od lidí nepochopily naší povahovou vlastnost, a to třeba pro příklad -když pujdeš po náměstí a jeden moula dá druhému facku tak se začnem smát ,když jdou už moulové v přesile a dotyčného mlátí a kopou dost dlouho tak zavoláš policajty a pokud na to máš koule jdeš tomu bitému pomoct ,no a tady je to stejný už Babiše fackovali dost dlouho bez ohledu na to jestli si to zasloužil tak mu vlastně ostatní pomohli hlasem ,zvlášť když po něm šel Kalousek což je dle mého mínění ještě větší zmetek (znám několik jeho bývalých podřízených) o ostatních tradičních politicích nemluvě.
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Engineer
Kontaktovat uživatele:

23. 10. 2017, 2:47

Divadlo pokračuje ... https://www.novinky.cz/diskuse?id=50346 ... ectionId=8" onclick="window.open(this.href);return false;
Zkusím tipovat, že nová vláda bude mít tak nějak stejný barvy, jen možná ještě přiberou červenou a tomu celýmu bude tvrdě vládnout velký AB. :?
Tuším, že o tomhle divadle už mluvil Okamura .... před volbama si jakoby půjdou po krku a po volbách pojede karavana dál .... jen se přerozdělí koryta. Nezapomeňte, že hlavní prachy státu se točí na krajích.
trifid

23. 10. 2017, 3:34

V zemi, kde se pravice chová levicově a levice pravicově, kde hlavním viditelným předvolebním tématem je cena másla a inkluze ve školství, kde se všechny strany řídí pravidlem slibem neurazíš, je možné vše...
V poslední době mi připadá, že výsledky voleb jsou v konečném důsledku víceméně nepodstatné - nakonec se vše tak trochu zprůměruje, všichni si v kuloárech potřesou prackama a jede se dál. Tipnul bych si, že ani tentokrát to nebude jiné. Snad jen Piráti by mohli vnést do toho stojatého bahnitého rybníku trochu vzruchu.
lapa
medaile za lepsi forum

23. 10. 2017, 8:24

Tak jsem si to cele precetl a prihodim svuj kaminek (ze chapu neznamena, ze souhlasim - pro ty rychlejsi z vas, kteri to prectou moc rychle :) ):
Kdo volil Babise a Okamuru, celkem chapu, kdo volil Piraty, celkem chapu, ale kdo volil ODS a CSSD - to teda nechapu.
Zbyle strany nechavam stranou - KSCM vymre s volici, TOP09 se bude potacet dal a lidovci se otrepou vzdy.
STAN na tom asi takhhle budou porad a mozna mirne porostou - jestli je neohrozi prima volba starostu - jednu zkusenost s primou volbou prezidentu uz mame :-).

K memu nepochopeni ohledne ODS - meli s CSSD celkem skoro 30 let k tomu, aby tenhle stat "pozvedli", celkem to stacili rozesrat (vzhledem k moznostem, ktere byly), ale stacilo jim nastrcit nove volavky (Fialu pro "inteligentni" a Klause mladsiho pro ty "vice prvoplanove") a kolo se toci dal. Pro mne zahada :roll: .
Aspon ze ta CSSD dostala pres drzku :-).
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
lapa
medaile za lepsi forum

23. 10. 2017, 8:35

Engineer píše:...Nezapomeňte, že hlavní prachy státu se točí na krajích.
Jo jo, tam budou ti double (hejtman/poslanec) - 6x primo hejtman a 2x namestek, to bude jiste ciste rozdelovani ...
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
bobik

23. 10. 2017, 9:16

Byl jsem 8 let v ODS. Bohužel je to nejspíš u každé strany stejný. Jakmile začne mít nějakou moc, naleze do ní spousta příživníků, kterým nejde o program strany ale o to, jak co ovládnout a dostat se ke korytu. Který si tam natahají spustu podporovatelů, takže si odhlasují co potřebují. Takoví minibabišové. Co si budeme vykládat, máme je nejspíš v každém městě. Bohužel u ODS to za Topolánka a Nečase přerostlo veškerou únosnou mez. Pak už jsem z ODS vystoupil a volil Svobodný a teď Piráty. Abych byl členem nějaké strany z toho už jsem vyléčenej. :D
elbarto

23. 10. 2017, 9:35

... ne,ne,ne zadnou politiku, to uz radeji laktacni ligu :-)
Engineer
Kontaktovat uživatele:

23. 10. 2017, 11:15

bobik píše:Byl jsem 8 let v ODS. Bohužel je to nejspíš u každé strany stejný. Jakmile začne mít nějakou moc, naleze do ní spousta příživníků, kterým nejde o program strany ale o to, jak co ovládnout a dostat se ke korytu. Který si tam natahají spustu podporovatelů, takže si odhlasují co potřebují. Takoví minibabišové. Co si budeme vykládat, máme je nejspíš v každém městě. Bohužel u ODS to za Topolánka a Nečase přerostlo veškerou únosnou mez. Pak už jsem z ODS vystoupil a volil Svobodný a teď Piráty. Abych byl členem nějaké strany z toho už jsem vyléčenej. :D
Neber to zle, ale zajímalo by mne co Tě přimělo volit Piráty. Četl jsem si jejich program, některý věci zajímavý, některý populismus a utopie (až příliš často tam říkají co, ale už chybí vysvětlení jak to udělají). Dle mého názoru jako celek to má jeden zásadní problém. Podporují na jedné straně v podstatě EU i její větší integraci, ale to co mnohdy slibují v programu právě masivní unijní byrokracie nikdy nedovolí realizovat, jde to naprosto proti sobě. A představa, že se neomarxistická EU zreformuje je sci-fi.
Zamčeno

Zpět na „Prevazne nevazne“