Nevyrábím CNC ale heli........

odkazy a obchody
Odpovědět
sysel
Kontaktovat uživatele:

2. 2. 2008, 8:02

Aeroomni píše:jakym kodem naridim uplne na konci programu aby se souradnice X prepsala na nulu?
Jde mi o to aby kdyz to dodlela jeden vyrobek aby to dojelo na zacatek druhyho a tam se nastavila nula na ose X - abych k temu jen prisel a spustil to. Dik predem za rady typu namaluj si dva vedle sebe :-;
Podle mně by ti měla pomoct G92, ve škole nás učili že to je posunutí nulového bodu.... Takže nakonec programu G92 X0
Aeroomni
Kontaktovat uživatele:

2. 2. 2008, 9:06

Robokope dik za omluvný mail,ale nemám zájem se vrátit. Dokud to nebudeš mít sám v ruce a budeš tu mít egoisty adminy, budeš se dokola jen omlouvat a lidi budou nasraní, nebo v klidu pudou jinam. Myslím že tu jde o věc a to že to máš nandaný v šuplíkách. Nevim jaký jsou tu majetkový poměry ale s prominutím si asi s..reš do vlasního hnízda, protože tohle moh bejt hoodně dlouhej thread. tady není problém v systému serveru - tady je problém v lidech ! Viz pár předchozích příspěvků - no comment, lidi se stejným zájmem jsou se ochotni poštěkat na kravině a zkazit si radost za pár sekund.
Na stejném softu funguje stejné forum na podobé téma. Ano, admini tam hlídají zda jsou dotazy ve správných "zásuvkách", ale jakmile se objeví náznak projektu, ihned to VSICHNI !! automaticky respektujou a do toho threatu se nepletou. Pak mnoho větví okolo začíná komentářem "abych se panu XY neplet do jeho větve se ptám se tady" Proč asi? Admin to nechá proto, že lidi dou po nových věcech a uklidí se do kouta a mne si ruce - počítadlo se točí jako kráva - thread se prodá do reklamy!! Cena serveru roste, tahne lidi! Comprende???? Ostatní lidi tleskaj nadšením, jak maj všechno pěkně po ruce v jednej niti aniž by museli hledat a pokud tam přispějou tak se vyjádří JEN k dané věci, byť by i patřila do jiného šuplíku.
Každému je jesné že to je "parttial" problem kterej se vyřeší během dvou -tří příspěvků, nebude se opakovat a jede se dál...... A výsledek?? Může být kouzelný a úžasný!!! A PRO VSECHNY!! Za 2 měsíce můžeš mít
603 odpvědí ve větvi a 11 825 shlédnutí. To není pro Tebe hodnota??
Jak to vypadá v realitě na profi serveru máš tady http://runryder.com/helicopter/f51p1/ Hádej kdo zdaleka největší thread v celé diskuzi založil.. Je to přínos jak pro Tvou kapsu,tak pro všechny lidi - spokojení jsou pak všichni a na nějaký přitroublý šuplíkování každý s radostí pozapomene..

To: Fero Cabadaj - sorry nechtěl jsem Ti to říct na tvrdo ale tady to máš:
nejlepší laminátník www.savex.cz - pul dne vyuky u nej na dilne 20 000 korun slovy 20 tisíc. Jed tam nebo zaplať 1000 Eur na účet a přijeď naučím tě to. Byť se to nezdá, rovné a zrdcadlové desky jakou jedním z největších tajemství laminátníků. Proč myslíš že tolik stojí??
Naposledy upravil(a) Aeroomni dne 2. 2. 2008, 10:18, celkem upraveno 3 x.
Bob
Kontaktovat uživatele:

2. 2. 2008, 9:34

Robokope nevím za co jste se omlouval Aeroomnimu, sledoval jsem tento případ celý, některé věci už jsou vymazané, takže už může unikat smysl tohoto případu. Myslím si že omluva je na straně Aeroomniho směrem k Radkovi. A nebo je to uplně jinak a já patřím mezi málo chápavé. Bob.
Pupak
Kontaktovat uživatele:

2. 2. 2008, 9:52

Jestli zakladas vlakno za ucelem toceni pocitadla,tak mi pripadas trochu mimo misu.To,ze se do jednoho vlakna napraska tisic veci bez ladu a skladu ma sice za nasledek,ze ma hodne navstev,ale taky vetsinou navstev zbytecnych,protoze informacni hodnota se blizi nule.Lidi se tam proste jen divaj,protoze se nekde neco deje.Pokud nekdo chce prispivat smysluplne,mel by dodrzovat alespon zakladni pravidla,ktery tady nekdo stanovil a ne hned stavet na zadni,kdyz mu je nekdo pripomene.Za celou dobu,co na tohle forum chodim jsi evidentne jediny pripad,ktery se s tim nedokaze srovnat ze zhruba tisice lidi,kteri toto forum navstevuji.Zkus se zamyslet nad tim,jestli to o necem nevypovida.
Aeroomni
Kontaktovat uživatele:

2. 2. 2008, 10:24

Vidis to je PRAVE TO ONO - to je to UMENI admina vest diskuzi - to je jeho džob a na něm zalezi a on MUSI poznat kam to pude. Ja chci info ke svy veci na JEDNOM miste a Ty ses tu na ADMINOVE serveru a tedy Tobe po tom nic jak o kterém threatu admin rozhoduje. Me je odpoved ve 150 vetvich houby platna abych ji pak dlouho hledal když potřebuju znovu vědět jak to přesně bylo.. to už jí můžu rovnou goglovat a budu na tom líp a na globalní uroni. Dokud budu dostavat info, budu točit adminovi počitadlem a jemu za to popularita poroste - něco za něco. Když mi to admin nedovolí, pudu točit počitadlem jinam. Ty chodíš do práce nebo prodáváš CNC lidem zadara?? Ehm....... Neber to jako utok ale jako pokus o vysvětleni stále smekám před Tvým umem a vážím si infa na Tvých stránkách!!!!!!
Sorry už asi žiju v tom kapitalismu nějak dlouho na to abych ten přežívající socík v CZ chápal... Samo nejde nic.. Nicméně máš vysvětlení proč mi asi robokop napsal.. Vžij se do jeho kůže, máš server PLATIS za nej, snazis se zakaznikovi o reklamu ukazat ze mas hodne lidi a pak pride jouda vyhazuje lidi, ktery který točej kolem počitadla. Teď doufam chápeš že zdejší počitadlo je uplně poslední vec co mě zajímá a jsem tu také posledním koho zajímá.....
A finálně: Ruku na srdce - dělal jsi svuj server pouze s cílem pomoci zadarmo druhým?? Anebo......atd... a prodáš a vyděláš za jeho pomoci na CNC nějakou korunu v naději že tu na Tebe robokop nebude nahlížet jak na výrobce který si tu bezplatně dělá reklamu.....
Pupak
Kontaktovat uživatele:

3. 2. 2008, 5:38

Na mych strankach nenajdes jedine slovo komercniho charakteru.Stranky jsem udelal na zadost desitek lidi,kteri mi psali dotazy na stale stejne zakladni informace podobne jako tady na foru.Pochopitelne se clovek taky rad pochlubi,kdyz ma pocit,ze se mu neco povedlo.Myslim,ze ani Robokop nepojima tohle forum jako komercni zalezitost,i kdyz je rad,kdyz mu reklama naklady uhradi,pripadne neco zbyde. Na tom nic spatneho neni.Tady na foru jsem dal dva inzeraty na prodej frezky,to je z mych cca 500 prispevku to jedine,co ma nejaky komercni charakter.
Nicmene se domivam,ze problem je nekde jinde.Prijit na forum je jako prijit na party,kde se setkam s ruznymi lidmi.Jenze pravidla stanovi pan domu a host se musi prizpusobit,nebo zustat doma.Proste pokud se ti zdejsi pravidla nelibi,tak tise odejdi,ale nedelej z toho teatralni zalezitost. Mozna nejsi prvni, kdo prestal tohle forum navstevovat,ale urcite jediny,kdo za sebou hlasite prasknul dvermi.
Myslim,ze to je o elementarni schopnosti cloveka dodrzovat urcita pravidla a nevynucovat si svoje jenom proto, ze mam pocit,ze nekomu delam sluzbu. Navic tenhle problem jsi mohl vyresit soukrome a ne to rozmazavat tady na foru.Sice argumentujes tim, jak Robokopovi prospivas, ale svym jednanim ho spis poskozujes. Nikdo nema chut chodit na forum, kde se porad nekdo hada,urazi a pod. Informacni hodnota pak klesa k nule a forum zanikne. Admin je tu prave od toho,aby do nej vnesl nejaky system a ten se proste respektovat musi. A kapitalismus s tim nema nic spolecneho.
Navic mam pocit, ze vetsi zasluhu na navstevnosti nez pokladane otazky,maji odpovedi onech ochotnych lidi, kterym neni zatezko utracet svuj cas resenim problemu druhych lidi.Mozna ze kdyby ti za kazkou odpoved na tvou otazku poslal nekdo fakturu na 500 Kc za konzultaci, prestal by se ti ten tvuj kapitalismus brzy libit :lol: .
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

3. 2. 2008, 8:29

uz to tu padlo, tohle forum zde neni aby se tocilo pocitadlo
to zpusobi jen hrejivej pocit u lidi kteri maji pocit ze tomuto foru dali mnoho a nejsem to jen ja ale je to kazdej vyznamnej prispevovatel kterej tu neco dokazal

bilance fora je pro mne ztratova
pouze zde mam dva bannery ale pochybuju ze to pokryva naklady na provoz

je mi srdecne jedno jestli se ta bilance zlepsi. ucelem je sdileni informaci a to zdarma

pro sdileni tech informaci je treba je tridit

ale i netridene aeroomniho vlakno ma velmi veliky prinos
proto jsem se mu omluvil za to ze radekcx tento aspekt nedomyslel do konce a trval si na svem

v kazdem pripade by jsme se meli pekne stydet za takovehle zabomysi valky
a pekne si hledet svych stroju misto ztraceni casu zbytecnymi debatami

zvlast kdyz nam sem zavitaly dve damy a jak tak koukam pekne nam to tu natrely :))
zatim co se tu hadame
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
QNX
Kontaktovat uživatele:

3. 2. 2008, 10:23

Aeroomni: tvoje bordelové vlákno jsem četl docela rád, ale když čtu tvoji hysterickou reakci tak bych tě poslal někam. Řekl bych, že pro tebe byla přítomnost zde na foru větším přínosem , než byl tvůj přínos pro ostatní členy fora. Když sem přestaneš chodit, potrestáš především sebe (no jistě počítadlo už se strachy taky třese). Já sa na některých forech občas taky naštvu (většinou když tam je cenzura), ale dodržování (aspon nějaká snaha) pravidel je snad samozřejmost.
Jak napsal Pupak jsi jediný, kdo takhle zareagoval, tak o tom pouvažuj. Navíc tohle není první forum, kde odcházíš s podobným divadlem ..... asi to bude chtít víc tolerance a sebeovládání.
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

3. 2. 2008, 10:46

navrhuji, ze az si to tady vsichni vyrikaji, tak smazu veskere prispevky z tohoto vlakna ktere se netykaji CNC a zacnem odznova jako by se nic nedelo
CZ_Pascal

3. 2. 2008, 10:51

Taky bych se primlouval pro nejake mirove reseni situace. Lidi se dokazou pozlobit i kvuli blbostem a pak zapomenou ze to delame (teda si myslim) pro radost.
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

3. 2. 2008, 11:00

no predevsim pro blbosti
Mad_BOXs

3. 2. 2008, 11:05

Tyhle žabomyší války vedl Pavel už i na MOJEHOBBY.Jen se to malinko víc vyhrotilo a tak to dopadlo jak dopadlo.On je prostě takový, jaký je a myslím, že každý občas vyletíme, to už je hold v nás.Jen je na ostatních, jak moc si to vezmou osobně.Tam si taky s Radkem vjeli do vlasů, jen netuším jestli to nemá pokračování tady.Tohle je můj názor na danou situaci, -- prosím nereagovat. Děkuji a přeji dobrý den.
RadekCX
Kontaktovat uživatele:

3. 2. 2008, 11:32

no jen bych rad upozornil ze jsem jej SLUSNE pozadal zda by si nemohl jako ostatni zakladat vlakna tak aby nebylo spletene vsechno dohromady - vlakno jsem zamknul az pote co me vicemene poslal do ha..u. Nic jsem mu nemazal, nevyhazoval ho.

to ze on zde jen sosa rady a sam nepomuze uz tady zaznelo (dotaz na laminovani uhlikoveho sendvice - vzhledem k tomu ze ho to zivi by poradit mohl) - on se tim ostatne netaji - polozit dotaz ziskat informace a pryc - nic tomuhle foru neprinasi a je jen otazkou kdy otravi ostatni jako jinde

co se tyka Mojehobby - nelibilo se mi jak se chova (tam i zde), prestoze jsem nesohlasil a nesouhlasim ani s adminy na mojehobby - ostatne clovek, ktery mi psal dotazy na ICQ prakticky obden, me vzapeti kvuli upozorneni, ze dela bordel posle do haje - proste dokud jsem mu sel na ruku bylo to dobre

robokopovi jsem napsal aby me zbavil admin prav a nebudu se mu do toho zde nijak plest - nebudu aspon muset cist ze jsem egoista a ja nevim co jeste
RadekCX
======================================================================
http://www.cncnet.info - problematika CNC a automatizace
http://www.jakjevenku.info - webová meteostanice
prochaska
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

3. 2. 2008, 11:35

Mad_BOXs píše:Tyhle žabomyší války vedl Pavel už i na MOJEHOBBY.Jen se to malinko víc vyhrotilo a tak to dopadlo jak dopadlo.On je prostě takový, jaký je a myslím, že každý občas vyletíme, to už je hold v nás.Jen je na ostatních, jak moc si to vezmou osobně.Tam si taky s Radkem vjeli do vlasů, jen netuším jestli to nemá pokračování tady.Tohle je můj názor na danou situaci, -- prosím nereagovat. Děkuji a přeji dobrý den.
No, já se nedivím, na fóru mojehobby bych asi přišel taky o rozum, tam byla taková tlupa nadměrně agilních moderátorů co pořád někoho peskovali a mazali příspěvky, po týdnu jsem se radši odhlásil...
Aleš Procháska
Pupak
Kontaktovat uživatele:

3. 2. 2008, 12:38

To,ze nekdo dela bordel ve foru,neni az tak vyjimecne, ale dost me otravi, kdyz si nekdo nekolik tydnu necha resit sve problemy od jinych lidi a pak nas zacne poucovat o kapitalismu. Uz jsem dlouho necitil takove rozpaky z projevu dospeleho jedince.
Odpovědět

Zpět na „www stranky o stavbe CNC“