corona virus - obecna diskuze
Má v těch predikcích dost velké rozestupy počtů, ale vychází mu to. Asi by to byl ten, co zapomněl přijít na vládu. Nebo to nechtěli vidět? Kéž by se ukázalo, že neměl pravdu... Nějak se mi v hlavě připomnělo, jak Babiš setřel nějakého novináře, kterého nazval niktošem a sebe krizovým manažerem a vítězem nad kovidem a nejlepším premiérem. Tvářil se při tom dosti bohorovně.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/pred ... 2010142047
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/pred ... 2010142047
30.9. jsem predikoval 1500 mrtvých na Vánoce a 3000 v březnu.
Pak jsem těch 1500 posunul na Mikuláše a pak na Dušičky (2.11.).
Mrzí mě to, ale na základě trendu predikuji k 2.11. cca 2000 zemřelých (a to je optimistická varianta).
Bohužel těch 700 lidí, co zemře s/na Covid za těch následujících 17 dní už nikdo nezachrání, protože už jsou nakažení.
Pak jsem těch 1500 posunul na Mikuláše a pak na Dušičky (2.11.).
Mrzí mě to, ale na základě trendu predikuji k 2.11. cca 2000 zemřelých (a to je optimistická varianta).
Bohužel těch 700 lidí, co zemře s/na Covid za těch následujících 17 dní už nikdo nezachrání, protože už jsou nakažení.
Vývoj HW, návrhy DPS (OrCAD, Eagle, Pads)
Nejhorší scénář 100 000 mrtvých bez opatření. Život zkrácený v průměru o 10let. To je milion let života. Naproti tomu nesprávné nošení roušky možná zkrátí život o jeden den nebo i o rok. To samé strach. To je tedy mezi 60 000lety až 20 000 000 lety. Manipulace s rouškou ukousne třeba 5 minut denně. Opatření budou trval v součtu možná i rok. Tedy dalších 30 000 let.........................psaní neplodných příspěvků o covid19 na internet ukousne další pár milionů let
Taky jeden úhel pohledu. Samozřejmě čísla jsem si vycucal z prstu.

Taky jeden úhel pohledu. Samozřejmě čísla jsem si vycucal z prstu.
jak se nám ta společnost pomocí Covid nástroje v atmosféře paniky pěkně transformuje, mezitím do Evropy zvesela proudí další migrosi, ted prý jedna rodinka přiletěla do Německa soukromým triskacem. Dále FB a YouTube mažou posty o vakcinaci, které nejsou v souladu s doktrínou WHO, trochu divná evropská demokracie.
A to jsi si taky vycucal z prstu, nebo to dokážeš ozdrojovat?Mart_68 píše: ↑15. 10. 2020, 9:53 jak se nám ta společnost pomocí Covid nástroje v atmosféře paniky pěkně transformuje, mezitím do Evropy zvesela proudí další migrosi, ted prý jedna rodinka přiletěla do Německa soukromým triskacem. Dále FB a YouTube mažou posty o vakcinaci, které nejsou v souladu s doktrínou WHO, trochu divná evropská demokracie.
Jeste ze ta zloutenka je jen na v jiznich Cechah.
To by se tady vyrojilo bojovniku proto doporucovanemu myti rukou ...
Choroba sirena kontaktni cestou (krome jidla) - proste ten potencialni kontakt odstranim mytim az post, jinak to celkem nejde.
Choroba sirena respiracni cestou - proste ji zamezim hned na zacatku omezenim sireni agens - rouska, respirator a nakonec i to omyti rukou.
A pokud tohle nekdo nechape a bojuje proti rouskam - tak je proste mentalne nedostatecny a muze mit i titulu kolik chce.
At to zabali do boje za svobodu, za demokracii, za cokoliv - je to proste dement.
A velmi rad cituje tzv. "autority", pokud je to celebrita, tak jeste lepe - proste vlastniho rozumu neni schopen pouzit.
Ano, je to politicky nekorektni nazor, ale s dementy nelze porad diskutovat ... je to marny, je to marny, je to marny ...
Chapal bych tu diskusi prvnich par tydnu, ale po pulroce?
To by se tady vyrojilo bojovniku proto doporucovanemu myti rukou ...
Choroba sirena kontaktni cestou (krome jidla) - proste ten potencialni kontakt odstranim mytim az post, jinak to celkem nejde.
Choroba sirena respiracni cestou - proste ji zamezim hned na zacatku omezenim sireni agens - rouska, respirator a nakonec i to omyti rukou.
A pokud tohle nekdo nechape a bojuje proti rouskam - tak je proste mentalne nedostatecny a muze mit i titulu kolik chce.
At to zabali do boje za svobodu, za demokracii, za cokoliv - je to proste dement.
A velmi rad cituje tzv. "autority", pokud je to celebrita, tak jeste lepe - proste vlastniho rozumu neni schopen pouzit.
Ano, je to politicky nekorektni nazor, ale s dementy nelze porad diskutovat ... je to marny, je to marny, je to marny ...
Chapal bych tu diskusi prvnich par tydnu, ale po pulroce?
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Nejaka pani psala na fcb ze ji pri steru z nosu naimplantuji jakysi cip a ze to nechce. Okomentoval jsem to ze by to chtit mela. Protoze i 8mi bitove mcu ji zvedne mozkovou kapacitu, inteligenci, pamet tak na dvojnasobek soucasneho stavu.... Soude podle jejiho projevu. Jiste by se takove mcu hodilo i spouste dalsich lidi....
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Palec nahoru!robokop píše: ↑15. 10. 2020, 12:05 Nejaka pani psala na fcb ze ji pri steru z nosu naimplantuji jakysi cip a ze to nechce. Okomentoval jsem to ze by to chtit mela. Protoze i 8mi bitove mcu ji zvedne mozkovou kapacitu, inteligenci, pamet tak na dvojnasobek soucasneho stavu.... Soude podle jejiho projevu. Jiste by se takove mcu hodilo i spouste dalsich lidi....
Prosím tě on nedokáže odzdrojovat a doložit nic. Chtěl jsem po něm aby něčím podložil ty svoje bláboly a jak to dopadlo všichni víme.
Ale pokračuje v blábolení dál.
S pozdravem
Ing. Aleš Honsa
Ing. Aleš Honsa
No ta špejlička je pro ni nebezpečná protože by jí neopatrnou manipulací mohli vypnout dálkové ovládání z drůbežárny Xaverov

http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
když te paní nic není proč by si měla nechat sparat v hlavě? Nějakou vaší hypotézu prosím.
Mart_68> nemame a mit nebudeme. S ohledem na to ze stejne uz do prace nechodim to povazuji za zbytecne.
Ona stejne zas tak moc nefunguje... kamaradka se synem jela pred tydnem vlakem na rehabilitaci, oba maji v mobilu tuhle vec, oba mobily byly celou dobu v jednom batohu, na jeden z nich uz kvuli te ceste prislo upozorneni o 5 kontaktech a na druhej co lezel vedle zadne... toz asi tak ke spolehlivosti.
Ona stejne zas tak moc nefunguje... kamaradka se synem jela pred tydnem vlakem na rehabilitaci, oba maji v mobilu tuhle vec, oba mobily byly celou dobu v jednom batohu, na jeden z nich uz kvuli te ceste prislo upozorneni o 5 kontaktech a na druhej co lezel vedle zadne... toz asi tak ke spolehlivosti.