Kovošrot
-
Hele viděl jsem, a docela často tam mívají. Budu tam v pondělí. Pošli mi číslo na tebe, ti když tak rovnou cinknu až tam budu

Zrovna v pátek jsem tam viděl dva luxusní motory 1.1kw s teda docela velkou úhlovou převodovkou...
Ten blbec, kterej to vyrobil, pač mu zapoměli říct že to nejde vyrobit 

Tak jsem ti tam vzal jeden motor i s přímou převodovkou, 0.33kw a převod nevím, ale rukou ho neroztočím. Skoro to vypadá na nějakou planetovku, výstup je přímo v ose motoru.
Chceš to? Když tak písni SZ nebo brnkni šestnulatřidvapěttřiosmdvasedm.
ps.: Měli tam dva stejný, kdyby něco.
Ten blbec, kterej to vyrobil, pač mu zapoměli říct že to nejde vyrobit 

Pěkný den,
Slaný, soustruh od Volmanů, jenom chybí motor (asi čerstvě odmontovaný), rok výroby 1942. Vypadá zachovale. Lože s můstkem je špinavé, ale nepodřené a nepomlácené. Dnes ho skládali Destou z traktorové vlečky, od toho prohnutá vana, podle štítku pochází z inventáře ČKD.
Slaný, soustruh od Volmanů, jenom chybí motor (asi čerstvě odmontovaný), rok výroby 1942. Vypadá zachovale. Lože s můstkem je špinavé, ale nepodřené a nepomlácené. Dnes ho skládali Destou z traktorové vlečky, od toho prohnutá vana, podle štítku pochází z inventáře ČKD.
-
Ak niekto potrebuje ND alebo rovno celý sústruh sn381, nájdete ho v Ružomberku - kovosrot.