Nevyrábím CNC ale heli........

odkazy a obchody
Odpovědět
Radek-B
Kontaktovat uživatele:

3. 2. 2008, 3:29

No ,

my v klidu prihlizejici si porad myslime ze neni vse ztraceno , ja rikam
KDO JSME BEZ VINY HODME KAMENEM.

Majitel fora se omluvil, Radek-CX sel do sebe a myslim tudiz ze AEROOMI nema duvod dal trucovat, tolik se toho zase nestalo.

Ja i nadale budu zasahovat pouze pokud bude porusovan zakon a nebo budou pouzity vulgarni nebo nevhodne vyrazy.
Jinak ma kazdy pravo byt BLBE a NEVHODNE se nacokoliv zeptat a nebo cokoliv napsat.

Jinak bych doporucil znovu v pravidelch pro pouzivani tohoto fora uzivatele pozadat o to aby pokud mozno spravne radili prispevky a odpovedi. Protoze to delaji jak pro sebe tak pro ostatni.

RADEK
modernizace/repase CNC strojů a zařízení
automatizace/konstrukce
Aeroomni
Kontaktovat uživatele:

3. 2. 2008, 3:35

Radku žasnu - jaká otrava?
Musím Ti osvěžit paměť:
1) D- pot je muj nápad, zaplatil jsem Ti jeho vývoj a výrobu do poslední koruny.
2) Zprotředkoval jsem Ti věci, ke kterým by ses dostával podstaně složitější a hlavně draží cestou. Chtěl jsem za to něco???
3) Koupil jsem od Tebe 3 bistep drivery ne v zrovna malé ceně. Bez manuálu který neexistuje dodnes - na Tvem webu jsou pouze útržky ze kterých se bez Tvé asistence nic složit nedá. Když jsme Tě nejvíc potřeboval, slíbil jsi že budeš a nebyls - když mi to nešlo, prohlasisl že to jsou stejně bastly - fakt jsem měl super pocit z peněz hozených do popelnice ;)
Máš stále pocit že jsem na ICQ jak TVUJ platící zakazník OTRAVOVAL??
Nezlob se, ale musel jsem to semnapsat aby ostatní viděli, jak dopadnou když si od Tebe něco koupí. Elektronik seš vynikající ale na prodej si raději sežeň někoho kdo umí lepší PR. Osobně si od Tebe nekoupím už ani kus drátu.

Poslání do háje po upozornění: to byla dobrá rada ve smyslu toho, jak to funguje na jinych velkých forech - komu se větev nelíbí, ten do ní nechodí. Jak už zde napsáno, není Tvojí věcí ale věcí admina zda větev nechá nebo ustřihne. A jak plyne z jeho a vyjádření jiných, větev je zdravá a nese plody budeš se muset s mou radou smířit a řídit... To jen Tvoje veleego si to vysvětlilo jako směrovku do pr... Nikoho bezdůvodně nenapadám - nejsem z těch ve kterých šarvátky vyvolávají pocity štěstí ale spíš opak - raději jdu jinam..

Téma laminace desek: Radku vím žes dodělal nové drivery - už se tu všichni těšíme, kdy pověsíš na svuj web zip file se softem pod kterym ty drivery choděj - rádi si ho stáhnem, děkujem předem :cry:

Téma: MOJEHOBBY - to snad už ani nedá nazývat diskuze ne?? :lol: :lol:

Téma provoz serveru: Robokope věřím Ti z poloviny jak po ekonomické stránce tak po důvěrou v tvrzení v počitadlo. Bannery jsou jen polovina věci serveru. Druhou o které nemluvíš je prodej produktů, které nabízíš jen proto, že Tě lidi najdou na zdejším serveru, můžeš sledovat komunikaci v PM atd... Neuraz se, je to prostě možnost admina a i velké firmy to dělají běžně. A druhá věc, že nesleduješ počitadlo, přístupy a další statistiky Ti věřím asi tak jako tvrzení zahradníka, který zasadil a nemá radost z toho jak mu to pěkně roste a kvete..

Suamsumárum Radku: Napsals pěknou sviňárnu...
Bob
Kontaktovat uživatele:

3. 2. 2008, 4:31

Takže, kdyžto všechno shrnem: Aerromni je nejlepší a všichni ostatní jsou špatní a prospěcháři a pokud ještě nejsou tak určitě budou - zdarma Tobě poradit aby se TI lépe podnikalo to ano to se Ti líbí, a pokud Tě admin upozorní na něco, že bys to mohl dělat jinak, tak kopeš jako kůn' a nevybíráš si výrazy, a to se mezi členy fora a slušnými lidmi nedělá. A tahat sem Tvoje domělé křivdy to už je uplně mimo mísu. Děláš jako kdyby tohle forum na Tobě bylo závislé a bez Tebe by snad padlo - nepadne bud' klidný - je tu dost ochotných lidí, kteří rádi zdama poradí ostatním a s tím kapitalismem se běž klidně vycpat, až začneš platit za rady, které se Ti tady zdarma dostalo pak se s tím klidně oháněj, dřív ale ne. Ale Ty vlastně odcházíš a už se sem nevracíš, jak už jsi několikrát uvedl. Bob.
Pupak
Kontaktovat uživatele:

3. 2. 2008, 4:43

Take jsem si od Radka koupil jeden Bistep.Take jsem mel problem, protoze jsem nevedel,ze je treba pro optrony prodlouzit delku pulsu v Machu a pak jeste jednu drobnost. Nicmene mi Radek venoval skoro cely den,abychom problem spolecne vyresili a nakonec se ukazalo,ze v podstate zadny problem ani neni a byla to chyba motoru a ne driveru.
Mozna,ze k driveru chybi manual,ale clovek,ktery ho k driveru potrebuje, by se radsi mel zabyvat necim jinym.Podobne se asi neda napsat manual k pocitaci.Proste nektere produkty vyzaduji alespon elentarni znalost dane problematiky.Takze sumarne receno.Bistep je kvalitni driver a Radek solidni a ochotny prodejce,ktery pro vas udela urcite vic, nez ze vam jen neco proda.
RadekCX
Kontaktovat uživatele:

3. 2. 2008, 5:05

Tak kdyz tedy osvezovat pamet at je tedy jasno...
Aeroomni píše:Radku žasnu - jaká otrava?
Musím Ti osvěžit paměť:
1) D- pot je muj nápad, zaplatil jsem Ti jeho vývoj a výrobu do poslední koruny.
myslis tech 20 euro? Za cca tyden prace? Ja zakazky pod 5.000Kc za zakazkove delany SW neberu - to uz tady vi vic lidi. Bral jsem to jen jako dobry napad a to ze ti vyjdu vstric.
Aeroomni píše: 2) Zprotředkoval jsem Ti věci, ke kterým by ses dostával podstaně složitější a hlavně draží cestou. Chtěl jsem za to něco???
Myslis dve platby pres paypal, ktery jsem v te dobe nemel? Dluzim ti z toho neco? Stalo te neco vic nez vyplnit dva formulare v e-shopu?

Aeroomni píše: 3) Koupil jsem od Tebe 3 bistep drivery ne v zrovna malé ceně. Bez manuálu který neexistuje dodnes - na Tvem webu jsou pouze útržky ze kterých se bez Tvé asistence nic složit nedá. Když jsme Tě nejvíc potřeboval, slíbil jsi že budeš a nebyls - když mi to nešlo, prohlasisl že to jsou stejně bastly - fakt jsem měl super pocit z peněz hozených do popelnice ;)
Máš stále pocit že jsem na ICQ jak TVUJ platící zakazník OTRAVOVAL??
Nezlob se, ale musel jsem to semnapsat aby ostatní viděli, jak dopadnou když si od Tebe něco koupí. Elektronik seš vynikající ale na prodej si raději sežeň někoho kdo umí lepší PR. Osobně si od Tebe nekoupím už ani kus drátu.
Zrejme si me s nekym pletes - driver jsem nevyrabel ani neprodaval - jen jsem programoval do Bistepu FW. Muzes sem prosim dat platebni prikaz komu jsi za ty drivery platil? Nebo jen kecas... Ono to budes tezko dokazovat, kdyz neni nikdo komu bych Bistep osobne prodal - tech lidi je tady na foru vic, kteri si je koupili.
Co se tyka toho, ze jsem nebyl kdyz jsi me potreboval - jestli mas pocit, ze jsem se ti malo venoval a ze mam sedet na prdeli u PC jen pro to, ze rozumis elektronic jak koza petrzeli tak to asi ano. Nicmene nevim zda je standardni u jinych firem resit se zakazniky do 3 hodin do rana (naposledy minuly vikend) to proc mu nefunguje driver zapojeny pres nejake udelatko, ktere vubec nechapes jak funguje a neni se tedy co divit, ze nefunguje ani to ostatni.
Stejne tak nevim zda je bezne abych zakaznikovi radil jak ma usetrit za zdroj pro napajeni a co si ma na to vsechno koupit.
To jakou poskytuji podporu si uz hodne lidi vyzkouselo a nemam strach, ze ty bys mel byt nejaky soudce, ktery mi zde bude vyhrozovat.
Co se tyka tveho nakupovani u me tak rozhodne z toho plakat nebudu - 20 euro me rozhodne nepolozi.
Aeroomni píše: Poslání do háje po upozornění: to byla dobrá rada ve smyslu toho, jak to funguje na jinych velkých forech - komu se větev nelíbí, ten do ní nechodí. Jak už zde napsáno, není Tvojí věcí ale věcí admina zda větev nechá nebo ustřihne. A jak plyne z jeho a vyjádření jiných, větev je zdravá a nese plody budeš se muset s mou radou smířit a řídit... To jen Tvoje veleego si to vysvětlilo jako směrovku do pr... Nikoho bezdůvodně nenapadám - nejsem z těch ve kterých šarvátky vyvolávají pocity štěstí ale spíš opak - raději jdu jinam..
Jestli ti to nedoslo tak v te dobe jsem BYL PLNOHODNOTNY ADMIN. Takze jsi mel srazit paty a drzet klapacku presne jak pises.
Aeroomni píše: Suamsumárum Radku: Napsals pěknou sviňárnu...
O tom si jiste udelal kazdy obrazek sam - z toho jak kdo jedna a chova se
RadekCX
======================================================================
http://www.cncnet.info - problematika CNC a automatizace
http://www.jakjevenku.info - webová meteostanice
RadekCX
Kontaktovat uživatele:

3. 2. 2008, 5:13

Pupak píše:Take jsem si od Radka koupil jeden Bistep.Take jsem mel problem, protoze jsem nevedel,ze je treba pro optrony prodlouzit delku pulsu v Machu a pak jeste jednu drobnost. Nicmene mi Radek venoval skoro cely den,abychom problem spolecne vyresili a nakonec se ukazalo,ze v podstate zadny problem ani neni a byla to chyba motoru a ne driveru.
Mozna,ze k driveru chybi manual,ale clovek,ktery ho k driveru potrebuje, by se radsi mel zabyvat necim jinym.Podobne se asi neda napsat manual k pocitaci.Proste nektere produkty vyzaduji alespon elentarni znalost dane problematiky.Takze sumarne receno.Bistep je kvalitni driver a Radek solidni a ochotny prodejce,ktery pro vas udela urcite vic, nez ze vam jen neco proda.
ne problem byl jinde - ja jsem s prodejem Bistepu nechtel mit nic spolecneho a proto jsem to cele prenechal jine firme (coz se mi nakonec tezce nevyplatilo), ktera mela zajistovat vsechno od vyroby, prodeje az po support. ja mel resit az kdyby neco opravdu vazne horelo. to jakym zpusobem probihal prodej a ze ne vzdy bylo podle toho jak bych si ja pral nebo myslel jsem se dovidal az nasledne kdyz mi nekdo napsal, z ema nejaky problem - bohuzel tim, ze jsem mel jmeno svazane s Bistepem se vsechno co nebylo koser vozi ted po me - navic dodnes nevim ani kolik se tech driveru skutecne prodalo

z toho duvodu jsem take spolupraci s tou firmou ukoncil - bohuzel nemam jine paky jak zabranit vyrobe Bistepu nez udelat driver lepsi za podobne penize, ktery budu vyrabet sam a tedy i zajistovat veskerou podporu a dokumentaci
RadekCX
======================================================================
http://www.cncnet.info - problematika CNC a automatizace
http://www.jakjevenku.info - webová meteostanice
QNX
Kontaktovat uživatele:

3. 2. 2008, 5:41

To co jsem přečetl mi bohatě stačilo a zařídím se podle toho. Věřím, že i ostatní.
Aeroomni
Kontaktovat uživatele:

3. 2. 2008, 5:43

Nemá smysl se s Tebou natahovat - mixuješ páté přes deváté jen abys měl argument: např driver sem už měl po Tvé pomoci zapojenej na přímo a udělátko mi poradil někdo jiný až potom, co jsem měl problémy rozchodit Tvoje drivery atd atd... Takže adios amigos, mějte se tu krásně, stojim si za svým rozhodnutím, tady to není nic pro mě...... 8)
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

3. 2. 2008, 5:53

a ja si rikal ze uz by se to mohlo uklidnit
bohuzel, komu neni rady tomu neni pomoci
a ani omluvy

Sbohem Aeroomni
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Aeroomni
Kontaktovat uživatele:

3. 2. 2008, 6:08

S Bohem Robokope GOOOOD LUCK !!
Fero Cabadaj
Kontaktovat uživatele:

3. 2. 2008, 6:17

Ďakujem za tvoju ponuku ale nechaj si zajsť chuť. Ak pochopiš že sa nedá len brať ale aj dávať bude to jednoduchšie. Ale asi som to nestihol lebo....
kovohemil
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

3. 2. 2008, 7:45

No pokud to tu pozoruji a a přečetl jsem i příspěvky smazané tak tě aeroomni moc nechápu proč se čertíš, já jako laik jsem ani na ty linky nelezl protože se tam jednalo o tvém problému,kterej stejně řešil za tebe někdo jinej , protože když si otevřu tvoje příspěvky tak tam je plno otazníků. což pro mně znamená že se ptáš na otázky které jsou ušité tobě na míru .Tak kam chceš jít, stejně se tady objevíš třeba pod někym jiním je to droga tak co to tady rozeštváváš okolo sebe lidi, pokud vím tak první reakce radka nebyla nijak nepříjemná jen se snažil abys otázky směřoval jinam a neplnil svoje založené vlákno ,které pak pokud bych něco hledal musel listovat, třeba 500 stránek to je ůděsná představa, je dost, že to někdo stopl. Sakra možná že jako amater jsem se moc rozepsal ,za to se omlouvám.
Aeroomni
Kontaktovat uživatele:

4. 2. 2008, 2:25

Kód: Vybrat vše

Tak kam chceš jít
Už jsem šel http://www.cnczone.com/ nick stejnej.
Mad_BOXs

5. 2. 2008, 5:51

Aeroomni píše:
To: Fero Cabadaj - sorry nechtěl jsem Ti to říct na tvrdo ale tady to máš:
nejlepší laminátník www.savex.cz - pul dne vyuky u nej na dilne 20 000 korun slovy 20 tisíc. Jed tam nebo zaplať 1000 Eur na účet a přijeď naučím tě to. Byť se to nezdá, rovné a zrdcadlové desky jakou jedním z největších tajemství laminátníků. Proč myslíš že tolik stojí??

Ale, ale, to si to pěkně cucá z rukávu. Prej 1000Eur !!!!

p.Sádlo mi podal úúúplně jiné info. ( Savex ) a dosti se podivoval nad tím, že se tu takovéto lži veřejně ventilují.
Pupak
Kontaktovat uživatele:

5. 2. 2008, 6:32

Panove,snazne vas prosim.Opustte jiz tohle tema a nechte CNC forum CNC problematice.Osobni problemy reste soukromou cestou, nebo Emailem.Jinak tohle handrkovani nebude mit konce a vsechny to nakonec totalne otravi.Kdyby admin tohle vlakno smazal,jenom by to prospelo.
Odpovědět

Zpět na „www stranky o stavbe CNC“