Magiho výzkumný ústav
- magi
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
ještě musíme počkat na ten zdroj 110DC od čínského soudruha
nicméně to asi nevydržím a uděláme test s tím původním selenovým zdrojem

nicméně to asi nevydržím a uděláme test s tím původním selenovým zdrojem

Dle úpravy hnojiště poznáme hospodáře, dle výsledu voleb jakýchkoliv duševní úroveň voličů.
- magi
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
jj, už jsem rozhodnutý, zítra tam tu původní bedýnku pověsím, připojím místo toho objednaného zdroje a zkusíme něco poskákat
Problém je že nemám diamantový obtahovák (mám ho slíbený). tzn se bude muset trochu zaimprovizovat.

Problém je že nemám diamantový obtahovák (mám ho slíbený). tzn se bude muset trochu zaimprovizovat.
Naposledy upravil(a) magi dne 11. 8. 2020, 10:22, celkem upraveno 1 x.
Dle úpravy hnojiště poznáme hospodáře, dle výsledu voleb jakýchkoliv duševní úroveň voličů.
- magi
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Nechám tu usměrňovací bedýnku tak jak byla v původním zapojení - prostě ji jen připojím místo toho DC zdroje.
Teď mi z rozvaděče visí nezapojených 5 drátů (F, N, PEN, DC110+ a DC110-) takže na toto ji připojím a zbytek ovládání udělají relata.
Teď mi z rozvaděče visí nezapojených 5 drátů (F, N, PEN, DC110+ a DC110-) takže na toto ji připojím a zbytek ovládání udělají relata.
- magi
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
no člověče, teď poslední dobou jsem toho moc nenaspal - taky už melu z posledního, potřebuju si na chvíli odlevit.
Včera v 11 večer jsem vařil TIGem hliníkovou trubičku od klimy a taky jsem to komentoval: strašně moc bych si přál, kdyby alespoň jedno odpoledne po mě vůbec nikdo nic nechtěl.
Včera v 11 večer jsem vařil TIGem hliníkovou trubičku od klimy a taky jsem to komentoval: strašně moc bych si přál, kdyby alespoň jedno odpoledne po mě vůbec nikdo nic nechtěl.
ti to řeknu nářečím :
ščastní sů ĺudé co nic neumíja, majů kopu času a nigdo jich neotravuje tož tak...¨
čím vjec ukáže člověk svoje schopnosti tím vjec ho ľudé využívajů
pjekný večer a klidný spánek přeje Zbyňa z Moravského Slovácka
ščastní sů ĺudé co nic neumíja, majů kopu času a nigdo jich neotravuje tož tak...¨
čím vjec ukáže člověk svoje schopnosti tím vjec ho ľudé využívajů
pjekný večer a klidný spánek přeje Zbyňa z Moravského Slovácka
Gdyž sa chce, tak ide fšecko...
- magi
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Tož, je to tak, sóhlas
Spoustě lidem už říkám že nemám plyn, soustruh je rozbitej, nefunguje a tak dále
Také přeji pěknou a klidnou dobrou noc, Honza z Vysočiny

Spoustě lidem už říkám že nemám plyn, soustruh je rozbitej, nefunguje a tak dále

Také přeji pěknou a klidnou dobrou noc, Honza z Vysočiny
- magi
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Tak tady máme první vlaštovku https://youtu.be/TmH04AgNx44
Opět proběhla olejová havárie - hydromotor začal strašně chcát přes gufero, všiml jsem si toho až mi olej tekl pod nohama.
Naštěstí mám už sehnaný jiný (nový), tak byla oprava celkem rychlá.
Pro zajímavost: demagnetizační čas - 0,5sec je moc (dílec se zmagnetuje opačnou polaritou), 0,2sec je zase málo, vyzkoušený ideální čas je 0,3sec.
Při tomto času i broušená dokonale sedící plocha neklade téměř odpor při sejmutí z magnetu.
Opět proběhla olejová havárie - hydromotor začal strašně chcát přes gufero, všiml jsem si toho až mi olej tekl pod nohama.
Naštěstí mám už sehnaný jiný (nový), tak byla oprava celkem rychlá.
Pro zajímavost: demagnetizační čas - 0,5sec je moc (dílec se zmagnetuje opačnou polaritou), 0,2sec je zase málo, vyzkoušený ideální čas je 0,3sec.
Při tomto času i broušená dokonale sedící plocha neklade téměř odpor při sejmutí z magnetu.