Tobě maminka nečetla pohádky?Petr68 píše:Hmm. Jsem ztracenMex píše:Mám vřeteno Atas s ER16, má matici ER16-M ...
Tam je přece jasný návod: vylézt na vysoký strom, rozhlídnout se a zavolat "vidím světýlko".
Moderátor: sysel
No tak to pro změnu zní dost děsivě.packa píše:kompresor asi nějak nabastlíš - má elektromagnetickou spojku , ale problém budou trubky- hliník s přechodem na gumové hadice, filtrdehydrátor , sběrač chladiva a hlavně umístění a rozměry radiatoru/ výměníku.
kdysi jsem dával kamarádoj klimu do eskorta - stejný model stejný rok ale vše bylo jinak včetně zavěšení motru , výstuha pod palubkou vodní chladič akupa dalších problémů .
Obvolej vrakoviště někde se válet bude i s klimou ,pak už jen vyvrabčit .Trubek se neboj ty se pájej(je to skoro čisté Al) ,jen musíš koupit WELCO 1450 nebo něco podobného na hliník .Mex píše:
Toyota Carina E.
Každopádně díky.
Děkuji.fmodel píše:Obvolej vrakoviště někde se válet bude i s klimou ,pak už jen vyvrabčit .Trubek se neboj ty se pájej(je to skoro čisté Al) ,jen musíš koupit WELCO 1450 nebo něco podobného na hliník .Mex píše:
Toyota Carina E.
Každopádně díky.