Magiho výzkumný ústav
- magi
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
kdyby to někoho zajímalo - je to zrovna v akci za půlku - máme v práci a brousí to moc pěkně, až překvapivě
https://www.uni-max.cz/produkty/brousen ... nidrill-13
https://www.uni-max.cz/produkty/brousen ... nidrill-13
Dle úpravy hnojiště poznáme hospodáře, dle výsledu voleb jakýchkoliv duševní úroveň voličů.
Nemam zrovna tuhle, ale mam ji asi deset let a je dost podobna, tahle je zjednodusena.
V ruce vrtak tak nedam a to si myslím ze celkem nemam problem v ruce nabrousit. Ja jsem s ni spokojenej a v ruce jen mimo dilnu.
V ruce vrtak tak nedam a to si myslím ze celkem nemam problem v ruce nabrousit. Ja jsem s ni spokojenej a v ruce jen mimo dilnu.
SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
- magi
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Hele asi tak nějak, nikdy jsem neměl problém nabrousit vrták v ruce vč. podbrusu, ale toto je zcela blbuvzdorný a uděláš na tom vrták krásně i když zrovna "nemáš den".
Dle úpravy hnojiště poznáme hospodáře, dle výsledu voleb jakýchkoliv duševní úroveň voličů.
v spřátelené firmě měli "elektrikáře".kenybz píše: ↑4. 11. 2020, 6:43 Tož tak ináč co jsem viděl hafo jakože elektrikářů, tak to uměl s vadaskou jen jeden a přitom je to tak jednoduché...
taky jsem zažil kdy jeden "elektrikář" pověsil ve skladu nové zářivkové svítidla a dal do nich dle zadání led trubice...pak to zaqpnul a ledky sotva mžůraly hah říkám jste kůpil svítidla s elektronickým předřadníkem a on já nevím...trochu se orosil že to bude muset předělat![]()
ještě že jsem ho "zachránil" dal jsem mu balík zářivek a vyměnil za ledkové![]()
Místní mu říkali Fireball

Kamarád to pak ještě dokonce vylepšil

Co akce, to záblesk.
orovnávat ty "kotouče" v tom půjde dost těžko - protože v tom špicovátku na tužky jsou použité jednovrstvé "něco" v niklové vazbě.
U kolegy jsem to zkoušel - jak to funguje. 3 mm mm čirá tragedie, 4 tak nějak, osmička orvaná, ale vrtá. Povrch přesně odpovídá kotouči.
Pro kovozemědělce, v wellingtonech, použitelný.
před časem jsem tu popisoval jak táto bruska funguje..no ten konkrétní kus na kterém jsem brousil teda zkoušel se s tou bruskou zžít...
tak mě to nějakou dobu trvalo, neže jsem věděl jak a kolik zatlačit a že štelovací riska moc neodpovídá...pak jsem zjistil že kotouč by chtěl asi 4 desetiny víc do prava bo ten podbrus byl trošičku posunutý celé to bylo prostě tak trochu odfláklé.
V nástrojárně mají tuto brusku za větší peníze a tu si chválí...
jinak teda po nuceném spřátelení se na tom brousit dá. Ale žádný christen z toho nikdy nebude a ani nemůže být
tak mě to nějakou dobu trvalo, neže jsem věděl jak a kolik zatlačit a že štelovací riska moc neodpovídá...pak jsem zjistil že kotouč by chtěl asi 4 desetiny víc do prava bo ten podbrus byl trošičku posunutý celé to bylo prostě tak trochu odfláklé.
V nástrojárně mají tuto brusku za větší peníze a tu si chválí...
jinak teda po nuceném spřátelení se na tom brousit dá. Ale žádný christen z toho nikdy nebude a ani nemůže být

Gdyž sa chce, tak ide fšecko...
No u těhle mašinek počítám vždycky s nějakým doděláním.
Asi do ní půjdu. Předpokládám, že lepší kotouč by měl jít také koupit.
Jde mi hlavně o základ, který moc vylepšit nejde, tedy vůle mezi držákem vrtáku a vkládacími otvory a pod, aby s každým vrtákem nebylo moc čarování.
Mám ostřičku od GUDE GBS 80, která má stejný princip. I na ní jde vrták celkem pěkně naostřit, ale má jen takovou univerzální kleštinu a je to celé plast, takže ji moc nepoužívám. Většinou jdu stejnak na normální brusku a vezmu vrták ručně.
Tak snad by tato byla přínosem.
Asi do ní půjdu. Předpokládám, že lepší kotouč by měl jít také koupit.
Jde mi hlavně o základ, který moc vylepšit nejde, tedy vůle mezi držákem vrtáku a vkládacími otvory a pod, aby s každým vrtákem nebylo moc čarování.
Mám ostřičku od GUDE GBS 80, která má stejný princip. I na ní jde vrták celkem pěkně naostřit, ale má jen takovou univerzální kleštinu a je to celé plast, takže ji moc nepoužívám. Většinou jdu stejnak na normální brusku a vezmu vrták ručně.
Tak snad by tato byla přínosem.
To ale nie je problem vadasky, ale dotycneho cloveka. Takto to mozeme aplikovat na vsetko mozne a polka vyrobkov bude na ****, lebo dotycny pouzivatel je mantinel. Ja osobne pouzivam "chytru" vadasku uz asi 6 rokov a pokial sa budem bavit o merani sledu faz, tak som stym nemal nikdy problem a vadaska sa nikdy nemylila. Osobne si myslim, ze jednoduksie meranie sledu faz ako tou vadaskou nie je, urcite sa ale nebudem s nikym hadat. Ak chce niekto behat po dielni s elektromotorom, preco niemagi píše: ↑5. 11. 2020, 9:17 Ony dnešní "chytré" vadasky mají taky indikaci přímo symbolem - pravotočivý levotočivý.
Jenže jde o to, že je třeba dodržovat postup podle návodu tj. např. první fáze zkoušečka druhá fáze hrot.
Pokud to někdo dělá jednou tak a podruhé onak, tak je to stejně celé k ničemu - takové kapacity taky znám.

To ze to byva vyrobene v cine, to je uz dnes samozrejmost a riesit tieto veci nema vobec zmysel. Zase, ak chce niekto bojovat s veternymi mlynmi, tak ...
- magi
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Bať - VR2

V roce 1998 mě stála 22tis. + tisícovka tomu hodnému pánovi co rozlepoval obálky v obálkovém prodeji

Naposledy upravil(a) magi dne 6. 11. 2020, 6:23, celkem upraveno 1 x.
-
Jen se zeptám neměl jsi náhodou venku vřeteno?