Mám to stejně. Taky bych ji rád přetěsnil. Drobně to okolo výk teče. Mě začíná házet vřeteno, tak to budu muset kuchnout. Doufám že jen ložiska. Netuším jak je to uložené.
magi píše: ↑7. 11. 2020, 9:44
tak ještě něco když už jsme tak rozjetej
Tak jsem to stáhl a samozřejmě musel přečíst. A večer v háji. Ale zajímavé čtení, díky.
Každopádně je ta jaderka děsně komplikovaná, jak je tam všechno 3-6x jištěno. Asi bude fakt lepší přejít na soláry, ti zelenáči mají pravdu. A dělat jenom ve dne, kdy svítí slunko. Nakonec noc a tma je od toho, aby se spalo.
jo co bylo bylo i se to hodilo k ostatním strojům
takový starý velký rozvaděč to jen mrkneš okem a je ti jasné zapojení...
a ty budíky na front panelu paráda no nic utřem slzu a musí se jít s dobou...ze starého rozvaděče můžeš udělat skříň na vercajk a nebo udírnu
kenybz píše: ↑8. 11. 2020, 12:59
jo co bylo bylo i se to hodilo k ostatním strojům
takový starý velký rozvaděč to jen mrkneš okem a je ti jasné zapojení...
a ty budíky na front panelu paráda no nic utřem slzu a musí se jít s dobou...ze starého rozvaděče můžeš udělat skříň na vercajk a nebo udírnu
udírna se většinou kovová nědělá, ne že bych neměl rád uzené a klobásky
Řekl bych že jsem to vytvářel někdy v r. 1995-6 ještě na učňáku a jako neelektrikář.
Pochopitelně z toho co doma bylo např. ten Hertzmetr jsem přinesl z vojny a byl tam namontovaný protože byla potřeba zaslepit díra ve dveřích.
Co bylo hodně dobré, byl ten Ampérmetr - hned jsem věděl na čem jsem.
Dle úpravy hnojiště poznáme hospodáře, dle výsledu voleb jakýchkoliv duševní úroveň voličů.
Mimochodem, tady od toho označeného šroubku jsem letos na jaře koupil úžasnou pecku přímo do levé tváře
Opřený levým ramenem o dveře jsem tam na něco hleděl a najednou petarda jak prase do xichtu a druká do pravé ruky kterou jsem měl opřenou o rám
Přílohy
Dle úpravy hnojiště poznáme hospodáře, dle výsledu voleb jakýchkoliv duševní úroveň voličů.
Jo hlavně když to vůbec nečekáš, vítej v klubu. Posledně jsem jí koupil od modrého z ustřižené šňůry k pc, a to mám v dílně důsledně fázi vlevo. Po proměření jsem zjistil, že číňan sice ví, že v tom kabelu mají být tři barvy, co ale neví na co která je