Domek loziska kulickoveho sroubu

RaS

3. 8. 2014, 6:14

teda předpokládám že se přepsal a že místo stovky uvedl mikrony.. šroub s přesností 2mikrony na 300mm nesplňuje ani nejpřesnější broušenej šroub v IT1, kterej může mít odchylku do 6mikronů..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
Cjuz
Kontaktovat uživatele:

3. 8. 2014, 6:25

RaS píše:teda předpokládám že se přepsal a že místo stovky uvedl mikrony.. šroub s přesností 2mikrony na 300mm nesplňuje ani nejpřesnější broušenej šroub v IT1, kterej může mít odchylku do 6mikronů..
Jo přepsal, nějak se mi to pomotalo.
Šroub je broušený IT1 z KSK
Na konci poznávacího procesu je omyl zcela vyvrácen a my nevíme nic. Zato to víme správně.
pavlaxy

3. 8. 2014, 11:02

Ahojky :D :P
""když koupíš párovaná ložiska jsou udělaná tak že je stáhneš na sebe a tím že se kroužky dotknou tam vznikne předepsaná vůle nebo předpětí..""
díky RaS to je přesně co jsem potřebovala slyšet ...
Ten "drahý domek" je ve skutečnosti levný a i záruka je důvod k použití :)
Ložiska párovaná do dvojic "X" nebo "O" jsou už z výroby broušená tak aby odpovídala způsobu montáže a předpětí ,přesnosti včetně tolerance...atd.
Tu "mezeru" jsem tam vložila pro lepší pochopení a popis...tedy v tandemu je to jasné .
Konečně jsem si ujasnila jaká že použiji ložiska...protože neřeším domek ale pomaloběžné vřeteno amatérkého provedení a ložiska jsou do "O" a nejsou v tandemu ,vrtalo mi hlavou že se předpětí nastavuje na "vlahou teplotu" pro mne plus mínus autobus a přitom čáry máry podložky a broušené k tomu...budu zkoušet vyměňovat a nebo odbíhat k brusce prima představy a tanečky :lol: budou mi stačit dvě obyčejná nepárovaná 7206 (neválí se někomu v šuplíku ?)
Odpovědět

Zpět na „Zacinam stavet a nevim jak na to“