mmj. cjuz ten skok v těch deskách je teda mazec

Tak znova ... bude to blbý!!!filka píše:mi netvrdte že to bude tak hrozný když bde někde malá vůle copak je to horší neš frézovat něco jiného? když to bude trochu roztřepený tak to sjedu smirkem a bude to v pohodě nebo se pletu? Nepotřebuju mít z toho mistrovské dílo ale musí to být použitelný na vývoj
Já neříkám že jsou nezničitelný sám bych si je nekoupil jen mě zajímá proč se teda vyrábí a kdo je kupuje když jde teda stejného výsledku dosáhnout jehlou? Ok přesvědčili jste mě že je to na tištáky nepoužitelný a profilové tyče kupovat nebudu přijde mi to šíleně drahý. A ještě jednou bych poprosil jestli má někdo odkaz na nějakej článek ke klasickému vedení? Rád bych si o tom početlEngineer píše:Tak znova ... bude to blbý!!!filka píše:mi netvrdte že to bude tak hrozný když bde někde malá vůle copak je to horší neš frézovat něco jiného? když to bude trochu roztřepený tak to sjedu smirkem a bude to v pohodě nebo se pletu? Nepotřebuju mít z toho mistrovské dílo ale musí to být použitelný na vývoj
U mašiny s vůlema a vibracema (vůle = možnost pohybu = možnost vibrací) se nedoplatíš za nástroje, ale to nejspíš neva, viď, Ty přeci místo "nekvalitních" gravírovacích jehel za dvě kila budeš určitě používat jen ty špičkový frézy za litr kus, který určitě nejdou polámat, když stojej takovej ranec - vycházím z Tvojí zde již prezentovaný úvahy. Tak hodně štěstí ....
jo a ještě něco ... já si ty gravírovací jehly brousím sám, takže mně až tak moc nebolí když mi nějaká špička ulítně a je to asi tak, že na vyfrézovanej plošňák cca 100x100mm padne zhruba jedna až dvě, protože jak už jsem psal výše mám vyběhanou mašinu. Pokud hodláš dělat plošňáky na historický zařízení kde nejmenší součástka bude KC507 tak o nic nejde, pokud hodláš osazovat současný SMD součástky, tak si užiješ.