Konstrukcia

fotky našich strojů, aneb co máme doma
Smartyn34

24. 2. 2015, 7:05

5_ulko píše:Hades- studujem tu kazdy den, stara uz zacina ziarlit na toto forum ze sa mu venujem viac ako jej :-)
Pokuď žárlí už teď, počkej až začneš stavět a zprovozňovat :twisted:
5_ulko

24. 2. 2015, 7:33

Tak to si radsej nechcem ani predstavit, ale v posteli aspon dokonale spoznam jej chrbat :lol:
piskoteek
Kontaktovat uživatele:

24. 2. 2015, 2:08

Ja když tu byl před rokem novej, též měl skoro každej nicmoc řeči a to jsem založil téma v začínám stavět( tímto bych rád opět veřejně poděkoval člonovi Pbr za patrona mého harapáku a pevné nervy semnou :-)
Dle mě je potřeba lidem trochu ukázat, že nejsi jelito, pak třeba někdo poradí líp, víc.

Jinak s těma ženskýma je to všude stejný... Hlavně jí neříkej kolik co stálo peněz , krásně se ti to jinak vrátí jako banán :arrow: když si s paní někdy nesednete..
Výrobní ředitel, co nadělal poctivě hodně vagónů špon do hutí.
Hades

24. 2. 2015, 11:10

piskoteek píše:Ja když tu byl před rokem novej, též měl skoro každej nicmoc řeči a to jsem založil téma v začínám stavět( tímto bych rád opět veřejně poděkoval člonovi Pbr za patrona mého harapáku a pevné nervy semnou :-)
Dle mě je potřeba lidem trochu ukázat, že nejsi jelito, pak třeba někdo poradí líp, víc.

Jinak s těma ženskýma je to všude stejný... Hlavně jí neříkej kolik co stálo peněz , krásně se ti to jinak vrátí jako banán :arrow: když si s paní někdy nesednete..
ono je to tak nějak celkem pochopitelný. Jako "novej" sem se taky párkrát bůbě zeptal, ale ze skušeností jinde, prostě se musí jeden snažit sám.
Pak teprve položíě relevantní dotaz a pochopitelně dostaneě i relevantní odpověd.
Ono ty "MISTRY v oboru" nebaví neustále odpovídat na stále stejně blbé otázky nováčků, když se to tu dá dohledat.

tož asi tak....

jo a jestli ta tvoje žárlí už teď, tak jak psal "piskoteek".. až začneš stavět, tak se zblázní a rozvede se s tebou :D
Odpovědět

Zpět na „naše mašinky“