Plastové krabičky

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Odpovědět
salus

22. 5. 2015, 10:35

jova píše:Řešením bývá zaslání balíku jako Balík na poštu. Člověk dostane jen oznámení a balík si podle svých možností pak zajede vyzvednout.
To ano, ale má to jeden háček, odesílatel musí znát číslo mobilu na adresáta, protože v případě "Balík na poštu" žádné papírové oznámení adresát nedostane! To je moje osobní zkušenost z nedávné doby, kdy odesílatel spletl číslo mého mobilu, takže já žádnou SMS nedostal a ani ve schránce jsem žádný papír neměl. Protože jsem zásilku očekával a bylo mě divné, že ještě nic nedošlo tak jsem se tedy šel zeptat na poštu, jestli tam něco nemám, no a měl a bylo mě řečeno: "Přišel jste na poslední chvíli, zítra bychom to vrátili". Kromě toho dnešní zkušenost - sám jsem posílal zásilku "Balík na poštu" a číslo mobilu adresáta samozřejmě neznám. Na poště řekli, tak tam napíšeme Vaše mobilní číslo, všechny zprávy tedy budou chodit Vám a vy musíte adresátovi nějakým způsobem oznámit, že má balík na poště, protože pošta adresáta nebude jiným způsobem kontaktovat :roll: :roll: :roll:
Soustruh: S-28 Žebrák
Stolní vrtačka: TOS V10A
Pásová pila: G5013W/400
Mex

24. 5. 2015, 6:30

vvitty píše:Naopak, pokud nejde o to "jen nekoho servat" ale vyresit to (byt treba jen do pristi obmeny personalu...) tak ma smysl prudit jedine a pouze na Tvoji dorucovaci poste.
Zdenek Valter píše:Reklamovat může kdokoliv kdo zná číslo zásilky - a není problém aby Ti Baxi.bax posla scan podacího lístku - principielně si můžeš poslat balík sám sobě.
Obávám se, že to tak nebude.
Já (jakožto odběratel) nemám s Poštou žádný smluvní vztah.
Ten má jen odesilatel, protože si u Pošty objednal službu (přepravu balíku), tuto službu zaplatil, a Pošta ji z nějakého důvodu nezrealizovala.
Že to v reálu platím já nic neznamená. Já mám smluvní vztah jen s Baxem, a on má zase smluvní vztah k Poštou.
Správný postup by měl být ten, že Bax bude prudit svou podací poštu, ta by si měla vyžádat informace od pobočky, která to měla doručit mně, a ti by jí měli vysvětlit/obhájit, proč nesplnili službu, ke které se zavázali a kterou si nechali předem zaplatit.
RaS

24. 5. 2015, 6:35

a ve finále to bude tak že oni ti přece balík chtěli doručit, ale ty jsi nebyl doma tak ti hodili do schránky lísteček a ty jsi se nedostavil na poštu tak to poslali zpátky..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
Baxi.bax
Kontaktovat uživatele:

24. 5. 2015, 6:49

Navrhuji ukončit toto plácání, kdo je na vině , zítra se stavím na poště a dozvíme se to.
Baxi.bax
Kontaktovat uživatele:

26. 5. 2015, 1:39

Údajně se to zaseklo v Pardubicích. Dejte si písemnou reklamaci .( Že bych se na to nevy.........l.) Sto třicet kč. Zajímavé je, že teď mne to stálo 122 ,-. Pravda, celé jsem to přebalil, neb krabice byla poškozená. Maxi až to přijde, dej vědět. Dále mám dalších sto krabiček, zamluvil si je Grad, leč penízky ne a ne na konto. Takže do zítřka mu je držím.
Mex

26. 5. 2015, 1:44

Baxi.bax píše:Maxi až to přijde, dej vědět.
Už volal pán z pošty, že po 17:00 to přiveze.
Tak už se asi neučili, kde je Brno (taková ta zatáčka před Vídní).

EDIT: Tak už to dorazilo. Pán přijel o hodinu a čtvrt dřív, než ráno inzeroval telefonem.
Poprvé to určitě nedorazilo proto, že se jim to nevešlo do auta. ;-)
Je to výrazně větší bedna, než jsem čekal.
Díky.
Baxi.bax
Kontaktovat uživatele:

26. 5. 2015, 4:23

Hlavně, že to máš.
Baxi.bax
Kontaktovat uživatele:

27. 5. 2015, 2:21

To Grad: Prašule jsou zde, zítra to pošlu ahoj a díky
Baxi.bax
Kontaktovat uživatele:

2. 6. 2015, 7:50

Grad mlčí asi je spokojený.
Baxi.bax
Kontaktovat uživatele:

3. 6. 2015, 9:16

Omluva Gradovi!!!!!!!!!!!!!!!!!
Grad

6. 6. 2015, 7:50

Baxi.bax píše:Grad mlčí asi je spokojený.
Nemlčím, jen "někdo" nečte SZ a když už, tak jen na 1/4 oka...
Nicméně krabky dorazili OK a jsou na drobnosti exkluzívní, díky za ně.
krabky od jehel.jpg
vvitty

8. 6. 2015, 3:47

Mex píše:
vvitty píše:Naopak, pokud nejde o to "jen nekoho servat" ale vyresit to (byt treba jen do pristi obmeny personalu...) tak ma smysl prudit jedine a pouze na Tvoji dorucovaci poste.
Zdenek Valter píše:Reklamovat může kdokoliv kdo zná číslo zásilky - a není problém aby Ti Baxi.bax posla scan podacího lístku - principielně si můžeš poslat balík sám sobě.
Obávám se, že to tak nebude.
Já (jakožto odběratel) nemám s Poštou žádný smluvní vztah.
Ten má jen odesilatel, protože si u Pošty objednal službu (přepravu balíku), tuto službu zaplatil, a Pošta ji z nějakého důvodu nezrealizovala.
Že to v reálu platím já nic neznamená. Já mám smluvní vztah jen s Baxem, a on má zase smluvní vztah k Poštou.
Správný postup by měl být ten, že Bax bude prudit svou podací poštu, ta by si měla vyžádat informace od pobočky, která to měla doručit mně, a ti by jí měli vysvětlit/obhájit, proč nesplnili službu, ke které se zavázali a kterou si nechali předem zaplatit.
Vy (jakozto adresat zasilky) se muzete napriklad zajimat o to proc dorucovatel nesplnil sve povinnosti - napr. proc jste nedostal oznameni, pripadne proc jste jej nedostal vcas. Pripadne proc je na zasilce "adresat nezastizen" kdyz jste cely den doma. Delal jsem to tak jednou za pul roku, vzdy kdyz vymenili dorucovatele a zatim mi nikdo nepredhodil ze si na to ma stezovat odesilatel.
Pokud zasilka nebyla dorucena z nejakeho takoveho duvodu tak jedine misto kde stiznost pomuze dorucovani pristich zasilek je Vase dorucovaci posta - protoze tam to od vedouciho schyta prislusny dorucovatel/ka. Stiznost na strane odesilatele vede vetsinou nanejvys k tomu ze odesilateli vrati postovne.

Dokonce na to ma posta i prislusny formular - jako prijemce zasilky muzete ohodnotit dorucovani zasilky na webu a pokud tam vyjadrite nespokojenost tak to nejakemu managorovi vyskoci na stole a vyprudi vedouci prislusne posty natolik ze sama zavola s omluvou a zas to nejakou dobu funguje jak ma ...

Za rok posilam a dostavam tolik balicku ze mam s jejich sluzbami pomerne siroke zkusenosti...
Baxi.bax
Kontaktovat uživatele:

8. 6. 2015, 5:16

Grad píše:
Baxi.bax píše:Grad mlčí asi je spokojený.
Nemlčím, jen "někdo" nečte SZ a když už, tak jen na 1/4 oka...
Nicméně krabky dorazili OK a jsou na drobnosti exkluzívní, díky za ně.
krabky od jehel.jpg
Grade jedno oko mám uplně slepé a na druhým mám deset dioptrií, tak ještě jednou omluva.
Mám asi sto dalších, tak první co pošle SZ.Změnila se cena za poštu. Do druhého dne, co přijde až za tři dny chtějí 120,-. Tak 300,-+120,-
HonzaCh

9. 6. 2015, 12:00

SZ...
Baxi.bax
Kontaktovat uživatele:

9. 6. 2015, 6:44

Honza byl první. Tak zase až za čtrnáct dní.
Odpovědět

Zpět na „Prodej“