Dnes jsem mluvil s prodejcem:
- Pošle mi celkové rozměry, protože jde o to, jestli se mi to vůbec do dutiny vejde průřezem.
- Komplikace je, že hrdla jsou v jedné z těch patek přímo v té frézované ploše, protože na to BN102 měla takto udělaný přípoj. Na fotce je to i vidět a i mě napadlo, jestli to nejsou hrdla, nicméně se mi to zdálo divné, aby to takto bylo. Jedno řešení je udělat někde na těch koncovkách nová hrdla (což je otázka jestli to bude vzhledem ke konstrukci možné). Druhé je podložit to deskou, která bude mít kolena a hrdla po straně. Jenomže tím se mi to celé zvedne a roste riziko, že se s tím nevejdu.
- Ovládání by mělo být kompletní. Prý už stačí jen připojit jednotku s čerpadlem.
- Dal mi tip na
http://www.haberkorn.cz/" onclick="window.open(this.href);return false; - tam prodávají skládačky válců. V podstatě si člověk může udělat svůj válec podle potřeby. V podstatě jsme se shodli, že válce Hydraulics jsou asi pro tento účel zbytečně drahé, kvůli velké výkonnosti.
Jinak jsem kontaktoval Hydraulics jak by to bylo s cenou válce co by výkonnostně dostačoval pro můj účel, tak uvidíme.