Já si myslím, že ten kdo něco umí se nepohrne někam na fórum, aby někomu dával nějaké rady. To platí v každém oboru. Věřím, že i zde je plno lidí co by v ledasčem poradit dokázali, ale prostě know-how se neříká. Jako třeba postup demontáže a montáže víka skříně u horizontky (vím o co jde, taky jsem to dělal

) či jiné. Znám případ, kdy těžká parta měla stěhovat dvoukřídlý trezor. Nebyl zrovna nejlehčí, mám pocit, že měl skoro 2tuny. Trezor měj jet do opravy, neboť jedna západka nešla ovládat. Byl otevřený a obálka s klíčem byla uvnitř. Sejf se podařilo omylem zabouchnout, západka se vysunula a bylo vymalováno. Jel na to tenkrát odborník přes celou republiku. Půl dne předváděl, že zkouší různé postupy a nic. Pak po šichtě ( beze svědků) řekl, že tam ještě skočí něco vyzkoušet a ani ne za deset minut volal ,,máte to otevřené''.
Pak jsou dobráci, co chtějí poradit, ale zase třeba vědí prdlajz a výsledek je ještě horší.
Dneska už také nefunguje oblíbené ,,tady máš Ferneta a vytoč mi tu hřídel v práci'', to už taky někdo myslím psal. U malých věcí třeba ještě možná ano, ale metrovou věc v báglu neproneseš. Všechno je drahý jako prase, to zařízení také něco stálo a musí na sebe vydělat. Znám jen jednu osobu co prodává pomalu levněji než nakupuje, a je to můj nejlepší obchodní partner

Máme to tržní hospodářství. Vyrobíš něco, dáš to na net, prodáš třeba pár kousků, ale za týden to vyrábí někdo jiný za méně. Když k tomu ještě přidáš výrobní postup, jsi hyperblbec.