nerez výpalky 200x27mm
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
A při příští krizi budete první na lopatě, dobře vám tak. Toto je praktická ukázka namistrovaných frajírků, co si myslí, že jim patří svět.cather píše: ↑29. 11. 2018, 7:55 Zdravím,
lidi jako Vy mě baví...nechají si to necenit ve 20 firmách, aby ušetřili pár stovek na zakázkové výrobě, nakonec to neobjednají nikde protože na to nemají. U nás ve firmě to řešme tak že příště podobným "soukromým osobám" naceníme zakázku několikrát dráž než stálému zákazníkovi. Nakonec to stejně objednají, protože o tu jejich "kosovku" nikdo jinde taky nestojí.
Tyhle drobné zakázky se stejně nevyplatí je potřeba manipulovat s materiálem přenastavovat mašiny... Není to tak snadné a levné jak si to Vy teoreticky představujete![]()
Na tomto foru se asi nesetkám s pochopením. Je to prostě obchod.Josef píše: ↑29. 11. 2018, 8:35A při příští krizi budete první na lopatě, dobře vám tak. Toto je praktická ukázka namistrovaných frajírků, co si myslí, že jim patří svět.cather píše: ↑29. 11. 2018, 7:55 Zdravím,
lidi jako Vy mě baví...nechají si to necenit ve 20 firmách, aby ušetřili pár stovek na zakázkové výrobě, nakonec to neobjednají nikde protože na to nemají. U nás ve firmě to řešme tak že příště podobným "soukromým osobám" naceníme zakázku několikrát dráž než stálému zákazníkovi. Nakonec to stejně objednají, protože o tu jejich "kosovku" nikdo jinde taky nestojí.
Tyhle drobné zakázky se stejně nevyplatí je potřeba manipulovat s materiálem přenastavovat mašiny... Není to tak snadné a levné jak si to Vy teoreticky představujete![]()
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Cather: a proc by clovek z ulice mel dostat do kalkulace uplne jine hodinovky a ceny nez nekdo z firmy s velkou zakazkou?
Ja mel za to ze ty mnozstevni slevy vyplyvaji z toho ze priprava se rozmelni do vice kusu ne z toho jak se kdo vyspi nebo podiva z okna.
Ja mel za to ze ty mnozstevni slevy vyplyvaji z toho ze priprava se rozmelni do vice kusu ne z toho jak se kdo vyspi nebo podiva z okna.
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Nevím čemu na tom nerozumíte. Prostě pokud je těch zakázek hodně tak místo odmítaní nových zákazníku začnete zvyšovat cenu u zakázek o které nestojíte. Zbudou Vám zákaznici kteří jsou schopni dobře zaplatit.
prochaska: Nemusíte se hned urážet. Není to žádné machrování. Prostě, musí se vydělat na výplaty a to u kusovek za 30kč se Vám těžko povede.
přečti si to cele ještě jednou... Jestli nedokážeš pochopit logiku z jednoduche věty tak se dál nemáme o čem bavit. Nebudu vysvětlovat každé slovo...
- Kilovolt
- Sponzor fora
Mám pocit, že cather a jemu podobní radší napálej cenu, aby odradili zákazníka, než aby naférofku řekli nemám zájem, protože z toho kápne málo. Jenže si neuvědomují, že lidi si to řeknou a půjdou jinam. Mě kdyby řekli nemůžu nevyplatí se mi to, tak je mi to milejší, než aby ze mne dělali blbce napálenou cenou.
Elektrika je potvora-nejni vidět a kope jak divoká mula.
"Učíme se po celý život. Až na školní léta" - Gabriel Laub
Tady se asi neshodnete. To jsou lidi a firmy, které nemají zapotřebí komunikovat se zákazníky třeba sdělením "máte toho až nad hlavu, prostě nebereme" a místo toho jim dají nesmyslnou cenu. Pak pán s bohatýma životníma zkušenostma z krize před deseti lety bude v případě další krize dost blbě hledat i tu 30ti korunovou zakázku za níž by byl vděčný, protože už si udělal jméno. A bude čekat na ty nekonečné série třeba i dva roky. Nejlepší cesta do pekel je arogantní chování k zákazníkům. Oni si to pamatují.
- Kilovolt
- Sponzor fora
Táák přesně. A netrvám na tom, abych měl stejnou cenu, jako pravidelnej odběratel, což je logika, ale pokud mi někdo napálí cenu 10x (chápu pro člověka z ulice zvednout cenu dejmetomu o 50%) proti normální, tak je to skoro urážka, nehledě na to, že se ke mně ta cena pro pravidelnýho zákazníka donese jinudy.
Elektrika je potvora-nejni vidět a kope jak divoká mula.
Už jsem to na foru psal, jednou jak přišel nějakej strejda s kšeftem za pár korun a že se nikde nechytá ,no a za dva roky přišel zákazník že jsem byl tímhle strejdou doporučen a byla z toho dobrá práce na půl roku,a teď zase začíná
Stává se mi že mi někdo odepíše že jsou vytíženi až do ( datumu ) a je to v pohodě ,když mi napíše předražený blábol tak s nim nepočítám a nemůžu ho ani nikomu doporučit ,což ti někteří rádoby manažéři asi nechápou.

Stává se mi že mi někdo odepíše že jsou vytíženi až do ( datumu ) a je to v pohodě ,když mi napíše předražený blábol tak s nim nepočítám a nemůžu ho ani nikomu doporučit ,což ti někteří rádoby manažéři asi nechápou.
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;