k obrazu svému...
To pak budou kvičet na té správné straně, když se objeví obdobný vtípek...to pak podstata jeho vzniku jde úplně stranou

Moderátor: sysel
Robokope, k čemu jsou volby, když po těch posledních obsadila strana se ziskem 7,27% voličských hlasů téměř polovinu ministerstev, ruku v ruce s komunisty si diktuje podmínky a premiér jim zametá cestičku? A to vše - bohužel - za hlasitého potlesku a jásotu té části zdejšího obyvatelstva, kterou kdysi současný prezident označil za "slabé duchem, debilní, dementní a alkoholiky" a kteří ho přesto milují...
Aj jaj, ty to teď od té části obyvatelstva schytáš.hobbyrobot píše: ↑22. 10. 2019, 9:42Robokope, k čemu jsou volby, když po těch posledních obsadila strana se ziskem 7,27% voličských hlasů téměř polovinu ministerstev, ruku v ruce s komunisty si diktuje podmínky a premiér jim zametá cestičku? A to vše - bohužel - za hlasitého potlesku a jásotu té části zdejšího obyvatelstva, kterou kdysi současný prezident označil za "slabé duchem, debilní, dementní a alkoholiky" a kteří ho přesto milují...
Jj, záludnost a donašečství, to je náš národní poklad.hobbyrobot píše: ↑22. 10. 2019, 10:05 Pár lidí se mnou bude veřejně souhlasit, pár veřejně nesouhlasit, ale většina bude tiše pátrat, co jsem zač a jestli se mi dá nějak uškodit.
Takhle si tu halt žijem...![]()
Pokud z tebe nelezou pořád ty samé opakující se bláboly tak nevím proč by ti chtěl někdo uškodit ?hobbyrobot píše: ↑22. 10. 2019, 10:05 Pár lidí se mnou bude veřejně souhlasit, pár veřejně nesouhlasit, ale většina bude tiše pátrat, co jsem zač a jestli se mi dá nějak uškodit.
Takhle si tu halt žijem...![]()
Vždycky je to o lokalitě ,kolik je průměr třeba v okolí Bruntálu ??? tam to bylo vždycky maso co jsem se doslech .