Konce tyčí, mosaz
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
- Zdenek Valter
Pokud se domluvíte, mohu Alešovi pomoci něco dovézt do Prahy.
Detaily po domluvě (místo - v Praze Olšanská / Piterova (u nákladového nádraží Žižkov))
Detaily po domluvě (místo - v Praze Olšanská / Piterova (u nákladového nádraží Žižkov))
Hobbík - obráběč i 3D tiskař začátečník - strojní park je konečně instalován
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Skoro to tak vypadá

Aleš Procháska
Tak to bych velice rád využil, pokud by to tak šlo, rád se kdykoliv stavím. Díky.Zdenek Valter píše: ↑10. 7. 2020, 10:01 Pokud se domluvíte, mohu Alešovi pomoci něco dovézt do Prahy.
Ahoj , tak až se zas něco vylíhne, zastavil bych se. Děkuji
sv18ra, KSU250, 2N118, SH-700A, FA3AU, tos 1U, gh450, R5, FN40, HJ8, WKV63
- Zdenek Valter
Jenom připomínám, že pokud to někdo potřebuje vyzvedávat na Žižkově, je potřeba se nejdřív s Alešem dohodnout, zaplatit.
Já pak cca 1x za týden to mohu svézt sem na Žižkov, kde je pak možné to po domluvě připravit k odběru.
Já pak cca 1x za týden to mohu svézt sem na Žižkov, kde je pak možné to po domluvě připravit k odběru.
Hobbík - obráběč i 3D tiskař začátečník - strojní park je konečně instalován
Ahoj, moc diky Alešovi za matros, dneska jsem se u neho stavil v Roudnici. Bral jsem svoje a pro kolegy jichu a jenicka s kterymi se podelim a pro kamarda co ho nemuzu presvedcit aby si udelal registraci na foru... Musim rict, zajedte se podivat osobne jak ma cnc vyroba vypadat, nadhera!
SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji

Jinak jsem konečně dal dohromady ty krabičky a začal je postupně vozit do Prahy, takže kdo mě ukecal na vyzvednutí v Praze, mám to tady (další várka v úterý, ale protože všichni chtěli zhruba totéž, dá se to vyzvedávat už od teď)

Aleš Procháska
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Všechno je k dispozici, kdykoliv v Roudnici n. Labem, Hálkova 2495. Ti co jsem jim slíbil dovoz do Prahy to mají v krabičce nachystané v Praze, ale prosím další teď Prahu nechtějte, do odvolání těžce nestíhám 

Aleš Procháska
take jsem si zajel pro matros a na prolidku. diky. firma jak ma vypadat, gratuluju !
ted k te mosazi, tohle je 22kg mosazi https://tomik-k.rajce.idnes.cz/mosaz/1454492138 .
takze jestli si nekdo bral 2kg, jsou to tak 2 kousky
tomik.
ted k te mosazi, tohle je 22kg mosazi https://tomik-k.rajce.idnes.cz/mosaz/1454492138 .
takze jestli si nekdo bral 2kg, jsou to tak 2 kousky

tomik.