Rádlovací kolečka

Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
potraviny
Kontaktovat uživatele:

24. 11. 2009, 12:21

Já to moc neřeším, koupím na Aukru plátky cenově dostupné a podle nich pak vytvořím držák. Spokojenost nadevše. :lol:
Držák jsem kupoval jen jednou a to ze záčátku. Byly pak jenom potíže sehnat patřičné plátky za dobrou cenu. Když koupím na Aukru plátky koupím jich hned víc, abych nedělal pořád držáky.
potraviny
Kontaktovat uživatele:

24. 11. 2009, 7:34

Tak už na tom makám.
Přílohy
Rádl.Držák.jpg
lapa
medaile za lepsi forum

24. 11. 2009, 7:42

potraviny píše:Tak už na tom makám.
Nevim, jestli to tam (ne)vidim, ale ty otvory pro pruchozi sroub by mely byt ovalne (ve smeru delky ramene), jinak se nepodari ta ramena rozevirat/svirat podle ruznych prumeru radlovaneho predmetu.
Proste ten sroub musi v tech otvorech "viklat" ve smeru delky ramen.
tumlik
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

24. 11. 2009, 9:35

:lol: říkám :dej tam něco tvrdšího na ty hřÍdelky nebo se ti to za chvilku vydře :lol: dva dny tady špekulujete nad soustružením radeca a ventilů a dalších píč..in a ty místo toho abys tam vrazil tu jehlu z ložiska co je už hotová za 3 kačky a zaklopil to plíškem tam dáš niklovanej šroub, kterej ani nemá 6mm :lol: :lol: já se z tebe po....ru :lol:
Kilovolt
Sponzor fora

24. 11. 2009, 9:38

Klííííd-třeba eště nestačil vykuchat sousedovi motor z auta :lol: :lol:

Tyjo vona ta jehla fakt stojí do pětky:shock:-nojo ,ale to bych musil hopnout do škopku a tradá do velkoměsta .Holt asi tumlik ví vocogo-ten ferda měl recht-tumlik na hrad. :lol:
Elektrika je potvora-nejni vidět a kope jak divoká mula.
"Učíme se po celý život. Až na školní léta" - Gabriel Laub
tumlik
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

24. 11. 2009, 10:03

Kilovolt píše:Klííííd-třeba eště nestačil vykuchat sousedovi motor z auta :lol: :lol:

Tyjo vona ta jehla fakt stojí do pětky:shock:-nojo ,ale to bych musil hopnout do škopku a tradá do velkoměsta .Holt asi tumlik ví vocogo-ten ferda měl recht-tumlik na hrad. :lol:
Tak na to pane pozor :lol: minulej týden jsem jel na skok do hodonína pro distanční kroužky mezi ložiska.ženská říká :hele pojedu s tebou stavíme se do marketu a koupíš si nějaký piva co říkáš? říkám dobrej nápad proč ne :lol: kroužky stály 10kč a v marketu jsem nechal 3 litry :lol: .Cestou zpátky jsem přemýšlel nad tím jak jsem blbej :wink:
potraviny
Kontaktovat uživatele:

25. 11. 2009, 6:20

lapa píše:
potraviny píše:Tak už na tom makám.
Nevim, jestli to tam (ne)vidim, ale ty otvory pro pruchozi sroub by mely byt ovalne (ve smeru delky ramene), jinak se nepodari ta ramena rozevirat/svirat podle ruznych prumeru radlovaneho predmetu.
Proste ten sroub musi v tech otvorech "viklat" ve smeru delky ramen.
Ty díry jsou oválné, Po provrtání jsem to vrtnul zase ve sklonech.
potraviny
Kontaktovat uživatele:

25. 11. 2009, 6:35

tumlik píše::lol: říkám :dej tam něco tvrdšího na ty hřÍdelky nebo se ti to za chvilku vydře :lol: dva dny tady špekulujete nad soustružením radeca a ventilů a dalších píč..in a ty místo toho abys tam vrazil tu jehlu z ložiska co je už hotová za 3 kačky a zaklopil to plíškem tam dáš niklovanej šroub, kterej ani nemá 6mm :lol: :lol: já se z tebe po....ru :lol:
To tam je jenom na uchycení abych věděl zda kolečka nedřou, musel jsem to dopilovávat pilníkem a je mi jasné, že to bláto nic nevidrží. Jinak co se týče těch tyček, tak bych neváhal, ale sehnat je v okolí Mostu je fakt komšt. Fyrma co se zabývá ložisky namá ani mazací zátky! :cry: Když mi je chtěli objednat mluvili o 100ks a více jinak je jim to líto. Jó kšeft je kšeft. A pokud máte někdo ve svém okolí dobrý obchůdek, nevíte co máte. Zjistíte to až místo obchůdku vyroste nějaký řetězec.
Po svetě rostou samí supermarkety, ale speciálky padají. Jednou to dopadne tak, že neseženeme ani h...o!
tumlik
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

25. 11. 2009, 7:35

:lol: a tak to jo :lol:
hele tady jsem ti oskenoval stránku s ceníku s vroubkovacíma kolečkama,
jsou za pusu :wink:
firma z prahy
Přílohy
ceník roedl.jpg
pájač

25. 11. 2009, 8:10

Ten katalóg je z prvej republiky ? Hlavne tie kovové logaritmické pravítka za 200.- Kč. Pred 50-timi rokmi to používali naši dedovia . :D
potraviny
Kontaktovat uživatele:

25. 11. 2009, 8:53

tumlik píše::lol: a tak to jo :lol:
hele tady jsem ti oskenoval stránku s ceníku s vroubkovacíma kolečkama,
jsou za pusu :wink:
firma z prahy
Kolečka mám, objednal jsem 2x párované, 1xpár 0,8mm a 1xpár 1mm.
Byly taky za hubičku, jen mi s..e, že musím vše objednávat přes net. Raději kupuji očima a hned ošahám a pak beru, ale dík za sken.
tumlik
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

25. 11. 2009, 9:39

:lol: jó to jsem tady dal pro porovnání cen :lol:
platí od 7 měsíce 1929 nezávazně :D
vroubkování vyžaduje vycvičeného dělníka :lol:
Přílohy
ceník roedl obrázek.jpg
ceník roedl obal.jpg
potraviny
Kontaktovat uživatele:

25. 11. 2009, 9:54

Nato z jaký ho je to roku, ceny moc nepovýšily. Já za kolečko dal 48,- bez DPH. a to včera. Prostě taky za babku. :lol:
Jó, teď mi dorazilo nové sklíčidlo 100mm/čtyřčelisťové TOS, to bylo krapet dražší :cry: na rozdíl koleček.
Kilovolt
Sponzor fora

25. 11. 2009, 12:29

Kolikpak ta hlavička koštovala? teda esli to neni tajný :lol: a kdes ji koupil.
Jinak kšeft s ložiskama u nás v "okolí" je jeden v Doksanech a pak asi dva v Mělníku -ložisek maj hafo skladem ,nějaký řemenice ,řemeny-jen ty jehly nevim.Mě jen vždycky nabudí,když mi v kšeftu řeknou:objednáme,přijeďte za dva dny= dalších 30km+půl hoďky v čudu :roll: .Jinak taky si radši vercajk dřív omakám než koupím. 8)
Elektrika je potvora-nejni vidět a kope jak divoká mula.
"Učíme se po celý život. Až na školní léta" - Gabriel Laub
prochaska
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

25. 11. 2009, 12:42

Čímž se připravuješ o to správný napětí při vybalování objednávky za těžký peníze: bude to k něčemu nebo nebude... :-)
Aleš Procháska
Odpovědět

Zpět na „Nákup“