robokop píše: ↑18. 2. 2021, 7:00
Ty ses fakt debil. Mezi spetkama informaci tu rozsevas haldy arogance hulvatstvi a urazek. Kdyz ti dane ban za to ze se neumis chovat tak jeste prilejes do ohne. Tedy pro velky uspech zopakujeme. Ono opakovani matka moudrosti. Tentokrat na tyden.
No já bych to takhle neřešil.Ono každého odborníka nasere,když mu položíš otázku na úrovni žáka základní školy(lépe speciální,pro starší uživatele zkráceně debila) .A když je těch otázek půl vlákna,tak se nediv,že reaguje tak,jak reaguje. Mně zrovna Milanovy rady docela zajímají,protože on když už o něčem píše,tak ví dost přesně o čem. Není to kutil-patlal,typu ..ale nebudu jmenovat- nedělá si o tom na rouře videa.. .A musíte všichni uznat,že to,co píše má hlavu i patu a je to člověk,který to zná z praxe,ne z vyprávnění nějakého přeštudovance na vysoké škole,nebo z knížek,jako z větší části my všichni,kteří si tu čteme jeho rady.. I mně jednou(nevím,možná víckrát) napsal,že jsem blbej..No a co,beru to,na blbou otázku blbá odpověď.Jenže když se slušně zeptáš,tak se neurazí a ochotně Ti odpoví,na co potřebuješ znát odpověď-a o tom to tady snad ještě pořád je,ne? Takovýchto odborníků sem moc nechodí (přijde mi,že i ubývají-asi je to tím,jak dostávají bany),když tipnu deset,bude to asi přehnaný..Tak bych si ho náležitě vážil a ne mu dělal justy..pitomci se svými hloupými dotazy typu ,,jak sundat hlavičku z vrtačky V10",kteří ani nezvládnou prolistovat starší stránky,kde je to asi milionkrát napsané , když obdrží odpověď,tak se zeptají ,jestli by někdo neměl manuál,protože si myslí,že tam to bude určitě napsané líp..Myslím si,že když klesne úroveň fóra na tuhle lajnu,tak to už můžeme rovnou přesedlat na shromáždění jalovic a dementů zvané facebookvice a dávat si lajky a zařazovat se do přátel..