Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Ale no tak, ruku na srdce. Je to taká istá klasika ako nedávno s tými Hiltkami z vypratávania pivnice. Od začiatku evidentný odrb, ale čo keby to tentokrát klaplo.
„Nekupte to, když je to tak levné!“
elbarto píše: ↑13. 8. 2021, 2:05
... ano, ano, lidská tupost nemá hranic. Naštěstí zase došlo na vlčáky co foru nic nepřináší, pouze čmuchají po levných kupech na přeprodeje.
že to smrdí, bylo jasné už od začátku - mj, taky proto sem sem dal ten odkaz (co ihned někdo smazal), jak ta dáma měla nabídky na měniče po celým ynternetu a žila v asi tak desítce různých českých měst. https://www.google.com/search?q=lucie+krupova+sbazar
Mj, doporučuji si všimnout, že cena osciluje někde mezi 1234 až 12345 kč.
Btw, řekl bych, že jsou smazaný - a můžete hádat proč.
Zdravím, zaplatil jsem 3000 + pošta za Frekvenční měnič z vlákna paní ,,Lucky Kroupové" stejný případ, jako se popisuje ve vláknu. Produkt kolegovi spadl a čeká se až ji přijde nový.
Já jsem paní požádal o zaslání na dobírku a obratem mi přišla odpověď, že na dobírku to není možné, takže jsem urychleně vycouval a jak vidno, udělal jsem dobře.
Pokud to byl opravdu podvod od samého počátku, tak by nebylo ani příliš divné, kdyby skutečná Lucie Krupová o tom ani nevěděla.
Nebo máte nějaký důkaz, že je to opravdu ona a ne někdo, kdo náhodně vylosoval zrovna její nacionále a ty píše na faktury?
Banka dneska předpokládám pěšákovi z ulice neřekne jméno majitele účtu, ne? Policajtům ale pak samozřejmě ano.
Předpokládám, že to podáte jako trestní oznámení na neznámého pachatele, vystupujícího pod jménem Lucie Krupová.
Naposledy upravil(a) Mex dne 15. 8. 2021, 5:07, celkem upraveno 1 x.
na zjištění majitele bankovního účtu mi kdysi jeden bankéř poradil jednoduchou fintu
vložit na přepážce příslušné banky na ten účet pár drobných, třeba 1Kč
pracovník na přepážce vystaví vkladateli doklad o vkladu na účet, na kterém je majitel uveden
ale jinak prý nesmí ani naznačovat
už je to ale pár let
Obvykle se dějí věci obvyklé. Méně často se dějí věci neobvyklé a zcela vyjímečně se dějí věci vyjímečné...
Masturn 40 CNC, Hermle UWF1200H CNC a pár klasik http://www.radialengine.cz" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.autopejsek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Ona má banku 3030, což je AirBank.
A tam určitě jako naschvál bude mít na pobočce službu ten zlý tlustý bankéř, a ne ten hodný štíhlý. A ten nikomu nic neřekne.
I když ... to je vlastně blbost. Ten tlustý je z jiné banky. Tak možná tam dělají jenom ti hodní.
Vím, že to teď už nikomu nepomůže, ale dříve jsem si nevšiml. Již asi před dvěmi měsíci jsem paní psal ohledně měniče s tím, že je z Frýdku-Místku. Jakmile jsem jí napsal, kdy si můžu pro měnič přijet už neodepsala, takže jsem od toho dal ruce pryč...