Johansonky budou fajn - zkalibrujeme si mikrometry, granitovou desku snad nikdo tahat nechceHonzaHorka píše: ↑30. 9. 2021, 6:52 Mám velkou sadu johansonek tak ji klidně vezmu, alespoň zjistím jak na tom jsou. A kdo se tedy ujme té granitové desky?
![]()
Víťo já jsem posledně jel z prahy a bral kolegy, teda jeníček mizera na poslední chvilku musel pracovat
No já mám na druhý straně vyrytý jméno ,kdo je připraven není zaskočen .
Už jsem to asi pochopil....Charon píše: ↑30. 9. 2021, 6:48Zdendo vidíš špatně, všechno na obrázku na díru použiješ, teda mikrometr nepřímo.Zdenek Valter píše: ↑30. 9. 2021, 5:52No ale jestli máme měřit otvor, neboli díru tak to mimo té šuplery jsou na Tvém obrázku nesprávná měřidla, nebo to vidím špatně?
Doufám že není nějaký záměr ten most třeba na nějakou dobu zavřít. Jezdím přez něj každý den...Zdenek Valter píše: ↑1. 10. 2021, 9:37 Já sice autem pojedu, ale zůstávám v HB přes noc.
V pátek pak mám pohledávky v Ledči n. S.
Potřebuju vytvořit fotodokumentaci k mostu.
Vlakem?HonzaHorka píše: ↑1. 10. 2021, 8:34Doufám že není nějaký záměr ten most třeba na nějakou dobu zavřít. Jezdím přez něj každý den...Zdenek Valter píše: ↑1. 10. 2021, 9:37 Já sice autem pojedu, ale zůstávám v HB přes noc.
V pátek pak mám pohledávky v Ledči n. S.
Potřebuju vytvořit fotodokumentaci k mostu.
O ten mi ale nejdeHonzaHorka píše: ↑2. 10. 2021, 6:49 Tak to je ok. Jezdím autem po tom přez Sázavu. Ten co jezdí vlak je udělanej nově ne?