dost by me pak zajimala realita nebo odhad nakladu na vycisteni takoveho podvozku
pocitam ze to pujde radove do x tisic jen za co2 + amortizace zarizeni
Čištění suchým ledem, technologie
naklady jsou velké....poptával sem čištění podvozek+motor Porsche 911 a dostal sem nabídku na 52 tisíc....práci mě spočítali na 16 hodin
možná že kdybych poptal fábii tak by cena byla jinde...nicméně při spotřebě na hodinu co2 ty náklady jsou velké i tak
už jen to že to musí bejt plánované, skladovat se to nedá...musí bejt závoz granulátu, ten se musí spočítat...něco se vyhodí....nicméně je to pro mě využitelné, zajímavé a práci bych na to určitě měl....ale druhů a typů a výkonů je obrovské množství a poradenství tady moc nenajdeš....když seš malá firma
když jim řekneš že chceš velkej stroj na čištění forem...tak se o tebe začnou starat....když chceš střední stroj a chceš to vidět naživo tak ti z těch firem ani neodpověděj
videi o tom jak někdo koupil činskej stroj za 40 a pak zjistil že to nefunguje tak jak má je mraky....
Masso, stroje všemožný, autoservis, amatérské závody Nissan GTR
Radek z ARV Pohořelice tu technologii má, dělá s tím ty podvozky. Myslím že tu technologií i předváděl na YT.
Drahý to bylo dost, a ty podlahy co s tím dělá + ošetření taky levný nejsou.
https://www.youtube.com/live/htQwAuiJKC ... 12BZiK-c_n
Nevím jestli jestli je to vidět přímo tady, v tomhle videu, ale někde to tam měl.
Nevím jestli jestli je to vidět přímo tady, v tomhle videu, ale někde to tam měl.
H63,GH560,KFD250,HON200,16K20,4C,NK203,SMC8B,OSK36,SH4d,SV4d,BPH20,2UD,SDJ300...
-
Modros píše: ↑5. 1. 2025, 11:28Tak dej vědět jak to dopadlo, mám v záloze ještě ICS stroje....ale chtěj po mě abych jel do Brna..Lukinshooter píše: ↑5. 1. 2025, 10:24Modros píše: ↑30. 12. 2024, 10:09
stále to řeším....mám mít v lednu návštěvu přímo v karcheru abych to viděl naživo....ostatní co sem oslovil jsou´překupníci a vubec je nezajímá že mě zajímá jak to funguje, nedejbože že by mě měli ukázat stroj v chodu...vždyt to je stroj jen za 200 až 500 tisíc...tak co chci..
Děkuji Ti za odpověď, taky jsme nakonec volali do Karcher, pán byl velice nepříjemný, hned první otázka byla jestli jsme si vůbec vědomi toho, kolik to stojí a kolik to žere suchého ledu na hodinu a zkoušel nás jak ve škole. Nakonec teda s dovolením možná přijede ale měl k tomu tisíc blbých poznámek.
Jo dám vědět, každopádně díky za tip, Brno mám dvě hodinky, to by taky možná stálo za úvahu.
-
Radkovi jsme zkoušeli psát, jestli bychom mohli dojet jestli by nám za úplatu ukázal, jak to reálně funguje. Bohužel bez odpovědi.DwPetr píše: ↑7. 1. 2025, 11:03 Radek z ARV Pohořelice tu technologii má, dělá s tím ty podvozky. Myslím že tu technologií i předváděl na YT.
-