Tak to jo. Ja s epoxidy nemám zkušenost.
Vrátím se k tématu.
Dokáže někdo postavit malý ruční vstřikolis ?
Nebo nevíte o nějakém.
Něco jako je na fotkách od Robocopa
Potřebuji to na miniaturní věci, cca 5-10 mm.
Jeden člověk mi nabídl klasický velký ale to je pro mně moc.
OT: lis
Přátelé,při čtení Vašich článků mně celá záležitost přišla jako správná výzva ke stavbě.A jelikož věci nerad odkládám,je již hotovo tělo lisu,vstřikovací komora,kompletní hydraulická jednotka s výstupním tlakem cca 100 atm. a topení vstřikovací komory.Chybí ještě vstřikovací píst ,distance mezi píst a tělo lisu a programátor vstřikování.Jelikož se zabývám zakázkovou výrobou malých přesných komponent ,které vyrábím na cnc frézce, i toto zařízení jsem pojal jako cnc.Do konce měsíce bych chtěl lis spustit na pokusný provoz, zatím bez nc a pomocných hydraulických komponent jako je vyhazovač ,upínač a automatické zajíždění trnů.Je to pojato na zpracování materiálu až do 50%skla ale i měkčeného pvc.Celá stavba není nijak drahá celé to vyjde na cca 120000 kč.Po dostavbě přiložím i fota a uvedu původ komponent pro případné zájemce o stavbu.
RCR
Výborně, také budu časem stavět lis, takže každou zkušenost uvítám
Rád se podívám i na fotky ze stavby, nemusí to být hned hotové.

Děkuji za zájem i podporu.Ale tentokrát raději skusím samostatnou činnost bez konzultací.Tak po mechanické stránce dokončeno.Zatím jen částečné zprovoznění.Pokud v sobotu odlisuji první výrobky tak přidám i jejich foto a foto lisu.Pro případné zájemce i dokumentace v solidu.
RCR
Vlastním malý Vstřikolis Arburg 15 tun uzavírací síla, vstřik cca do 35 g. Plně funkční a nyní moc nevyužitý. Má li někdo zájem něco vyrobit ozvěte se. Stačí poslat soukromou zprávu 

Naposledy upravil(a) Pekloun dne 23. 4. 2012, 11:46, celkem upraveno 1 x.
- Ben Ash
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Zapomněl jsi napsat, kterou sobotuRCR píše:Děkuji za zájem i podporu.Ale tentokrát raději skusím samostatnou činnost bez konzultací.Tak po mechanické stránce dokončeno.Zatím jen částečné zprovoznění.Pokud v sobotu odlisuji první výrobky tak přidám i jejich foto a foto lisu.Pro případné zájemce i dokumentace v solidu.

Doufám, že se lis povedl a protože můj táta o takovém lisíčku kdysi taky básnil, tak by mne velmi zajímala alespoň nějaká fotečka a co to dokáže vyrobit (tajně předpokládám, že jsi chtěl vstřikovat články pásů).
Pro inspiraci ostatním jsem něco našel vcelku nechtěně na webu a tady je odkaz http://www.injectionmolder.net" onclick="window.open(this.href);return false;