Sraz BRNO
- sysel
- Kontaktovat uživatele:
Škoda, že to je ve středu, jinak bych si udělal výlet do Brna na pokec za Váma... Ale mám školu a to Brno je přeci jenom 2,5 hodiny vlakem... A večer taky jede prd do Ostravy... takže třeba příště 

5/2007 přístup na přestavěnou BF20
5/2009 dokončeno vlastní CNC
http://cnc.usysla.eu/
5/2009 dokončeno vlastní CNC
http://cnc.usysla.eu/
bohužel nakonec nemužu dorazit
, takže o jednoho mín a tak jsem se těšil
, nicméně doufám, že se taková akce nekoná naposled ba naopak bych tu vznesl návrh, že by to mohlo být častěji nebo nějak pravidelně, teda pokud se najde víc lidí, co by o to měli zájem
a hlavně si to užijte

a hlavně si to užijte
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Tak jak brňáci a okolňáci? Pokořili jste nějakej ten žejdlík? a v dobrém duchu o řemeslu pohovořili? 

Tak tohle mě dneska pobavilo a okamžitě jsem si vzpoměl na tohle vlákno:
zdroj: http://www.lamer.cz/quote/66412
Kód: Vybrat vše
<a> O víkendu děláme sraz v Brně, přijdeš?
<b> No a na které zastávce metra mám vystoupit?
<a> Florenc a pak je to jen jedna zastávka autobusem.
SABLE-2015
- magi
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
No to mě bylo jasné, že tvá slibovaná účast jsou jen plané řečiMirek-Gravos píše:Tak jak brňáci a okolňáci? Pokořili jste nějakej ten žejdlík? a v dobrém duchu o řemeslu pohovořili?

Dle úpravy hnojiště poznáme hospodáře, dle výsledu voleb jakýchkoliv duševní úroveň voličů.
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Odpovedi (skromneho dotazu) jsem se nedockal. Ty ani nevis Magi, jak rad bych tam byl a bylo jasny, ze nebudu! Jestli mladasek (honzik) sliboval,
tak za sebe a beze mne. Nalozil jsem mu ukoly a skvaru nemel. Tak prosim, ja zadny plany reci nedelam, honim plan, aby bylo lip.
Toz asi tak, aby ty dobre vztahy zustaly a nemuseli jsme tu ty veci, jako jsou "pragule" namysleny atd. Teda ja uz jsem vesnican a prahu nemusim...
Tak jak tu nekdo, myslim xxx napsal, "trhni si" a to ve vsem dobrym a kamaradskym. Kluci, obdivuju vas, mam vas rad, verim, ze my ty srazy v praze
delat budem, protoze me tesi si pokecat se stejne postizenejma lidma a az to bude vzajemne celorepublikovy, bude to bomba!
Tak se tam kluci mejte!! Moc vas zdravim.
Mira
tak za sebe a beze mne. Nalozil jsem mu ukoly a skvaru nemel. Tak prosim, ja zadny plany reci nedelam, honim plan, aby bylo lip.
Toz asi tak, aby ty dobre vztahy zustaly a nemuseli jsme tu ty veci, jako jsou "pragule" namysleny atd. Teda ja uz jsem vesnican a prahu nemusim...

Tak jak tu nekdo, myslim xxx napsal, "trhni si" a to ve vsem dobrym a kamaradskym. Kluci, obdivuju vas, mam vas rad, verim, ze my ty srazy v praze
delat budem, protoze me tesi si pokecat se stejne postizenejma lidma a az to bude vzajemne celorepublikovy, bude to bomba!
Tak se tam kluci mejte!! Moc vas zdravim.
Mira

-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
No a ty prutokomery jsou skvostny, to tu ve stovezaty jeste nemame
. Prima jsou vlacky, co vozej pivaky, to je taky asi jen v Brne
.

- tumlik
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Tak sám za sebe můžu říct, že sraz podle mě proběhl na 1AMirek-Gravos píše:Tak jak brňáci a okolňáci? Pokořili jste nějakej ten žejdlík? a v dobrém duchu o řemeslu pohovořili?

něco jsem blikl na telefon, ale bylo tam docela přítmí a tak fotky nejsou nic moc, navíc jsem měl asi zamaštěnou čočku od nějakýho žrádla

docela by se mě líbilo někdy to zas zopáknout...........

Naposledy upravil(a) tumlik dne 15. 12. 2011, 5:10, celkem upraveno 1 x.
http://www.tumlikovo.cz/
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Tumliku, dobry report, jste nas precislili
. Dik. Polepsime se....priste. 

Ale vždyť i v Praze máte Výtopnu a to hned kousek od koně. A pořád ji rozšiřují. Kolejí je tam už hodně desítek metrů. Nejpěknější na těchto Výtopnách jsou zářivé oči malých dětí, když jim vláček přiveze pití. No, ale mně se to líbí taky.Mirek-Gravos píše:Prima jsou vlacky, co vozej pivaky, to je taky asi jen v Brne.
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
To Josef: netušil jsem (dik za info), nevim a ty zářivé dětské oči z jezdící mašinky budu mit napořád..
.
Tak to "klukovství a dětská radost", to je paráda
.Nestydím se za to...

Tak to "klukovství a dětská radost", to je paráda

Sraz byl super, akorát jsem musel bohužel tuto skvělou sešlost opustit brzy. Těším se na další sraz. Brněnskou Výtopnu znám moc dobře, vždycky mi dovezli pivo včas a s pěnou. 

-
- Kontaktovat uživatele:
Pánové sraz byl super, už se těším na další. Rád jsem vás všechny poznal.
- Krutor
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Příjemné a přínosné setkání, díky všem. Akorát by mě zajímalo, zda nás hospodský ošidil, nebo někdo ze zúčastněných zapomněl zaplatit. Protože jsme s kolegou odcházeli poslední a za celý stůl jsme dopláceli skoro 800 Kč, přičem já měl 4 piva a kolega taky nejvýš tolik.
Petr Spáčil