Přesně tak s těma stovkama.... náš kantor na průmce (technolog) kdysi říkal:Mirek-Gravos píše:Je to tak, hoby/profi, ty stovky zacnes casem hledat(honit). U diry pro loziska, nejde tam, "vemu jeste stovku" a padne tam, kinkla, a ja si rikam,
ze to melo byt 0,005! Mam dutinovy mikrometry, a je mi to na prd, vzdycky tu pulstovku prohadam. Proste jen tezka praxe te nauci, tocit..a ucit se.
A RC auticka ja Engineere muzu! Diky nim jsem dneska v Gravosu a skoro me napada, jestli to cele nedelam, abych mel jednou tu nastrojarnu,
kde by se ty nejlepsi auticka daly delat a ja zacal zase zavodit. Tak at se Ti to dari! Strasne me bavilo vyhravat zavody!! Protoze jedna vec bylo
auticko a druha vec mozek, ruce a taktika.
" Zedník dělá na centimetry, truhlář na milimetry, zámečník a klempíř na desetiny, ale vy jste krucinál strojaři a ti dělají na setiny milimetru, tak se podle toho koukejte zařídit .....

Jo, jo to byly zlatý časy opravdový automodelařiny .... jenže já byl v tý době mlaďas a táta nějak nechtěl pochopit že bez vysílačky RC autíčko nebude fungovat a taky že bez strojního vybavení to nepostavím (doma byly kleště, kladívko, pár pilníků, šroubováky a ruční vrtačka o soustruhu či frézce jsem si mohl nechat jen zdát...

A aby to nebylo úplně od tématu tak je to sice jasný Hobby a domácí hobby produkce, nicméně pokud se výroba některých dílů nezvládne ve stovce tak je to pak s takovým modelem celkem trápení. Na druhou stranu někde naopak musí být až zemědělský vůle (klidně i dvě či tři desetiny).