Pomozte mi zachránit moji maturitu

CAM software
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

2. 3. 2012, 10:36

tak Leose ani neznam

i kdyz byl to dobrej rodinnej podnik :)
oni byli vsichni jorovci dost dobry kazdej ve svym oboru

Pavel me naucil nektery zasady kolem IT za ktery jsem mu ted dost vdecnej
napr 1. hodinu jsme s nim prolejzali jobs.cz aby jsme pochopili jakej je rozdil mezi nekym kdo umi winXP a nekym kdo umi Oracle
a pak nas ucil ten Oracle
on kdyz to clovek chape v sirsi souvislosti tak je to jina
jeho predmet jsme koncili tak ze jsme se pokouseli o testy na brainbench
samo ze to nebyla sranda pro nemcinare delat 20 min. test po netu celej v anglictine
ale bylo to trosku vic o tom co nas ceka nez u jinejch kantoru

btw Pavel mel certifikat od brainbench kde byl tusim 4. nejlepsi v Oracle v ramci brainbench a celyho sveta :!:
svym zpusobem tohle + ten jobs.cz udelalo ze mel u studaku velikou autoritu a vetsina davala velkej pozor aby si z tech hodin neco odnesli
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
vitkovar1

3. 3. 2012, 2:08

dostal jsem 1,spolužák mi to vysvětlil a zkusil jsem si párkrát jinou geometrie a bylo to v pořádku,a máte pravdu nechci se v tomto oboru dál živit,plánuji vysokou ale ne techninckého zaměřeni,holt jsem v 15-cti udělal chybu ale ví člověk přesně v takovém věku co chce pozbytek života dělat?další přezkoušení bude na translační plochu,už se nemůžu dočkat :D
Engineer
Kontaktovat uživatele:

8. 3. 2012, 10:58

vitkovar1 píše:dostal jsem 1,spolužák mi to vysvětlil a zkusil jsem si párkrát jinou geometrie a bylo to v pořádku,a máte pravdu nechci se v tomto oboru dál živit,plánuji vysokou ale ne techninckého zaměřeni,holt jsem v 15-cti udělal chybu ale ví člověk přesně v takovém věku co chce pozbytek života dělat?další přezkoušení bude na translační plochu,už se nemůžu dočkat :D
No tak Ti blahopřeju ... jinak co já bych za to dal kdybych na škole tyhle předměty měl. Jenže za mejch studií byl počítač velkej jak menší tělocvična. :lol: A CNC na děrnou pásku nám ukazovali za sklem... :D

Jinak ale aby jsi se nespletl ... člověk nikdy neví co bude v životě dělat a co se může hodit. Já jsem kupříkladu studoval strojařinu ale bavila mně elektronika. Nicméně z ekonomických důvodů (elektro vejška byla v Praze a tam by to studium stálo nějak víc) jsem nakonec vychodil nejbližší VŠ a to taky strojárnu. Pak jsem se skoro dvacet roků elektronikou živil protože jsem ji natrénoval jako samouk a dneska mně pro změnu živí zase stojařina ..... takže "Never say never!!!" :wink:

A jen tak na okraj to co jsi řešil je tak na program v G-kodu ručně a to cca 30-40 žádků a CAM k tomu ani není potřeba....
Hardmesr

21. 4. 2012, 12:48

Polesovsky-dnes jsem se náhodou podíval na toto vlákno a zaujal mne až ten druhý úkol, a to proto, že jsem si nedokázal představit, jak ten dílec vypadá. Z Vašeho příspěvku jsem vyrozuměl ochotu pomoci. Pokud by Vám to nědělalo velké potíže, namodelujte prosím dle možností ten dílec sestávající ze 2 příčných řezů a dejte jej sem v nějakém zhlédnutelném formátu. Děkuji.
NC soustruhy s ŘS Sinumerik 810T a 840D, YASNAC LX3. CAM KOVOPROG 2.7 až 4.13
Odpovědět

Zpět na „CAM“