chudaci
on se jde jen zaregistrovat na ebay a v americe kvuli tomu mobilizujou narodni gardu
Tenzometr , siloměr
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
Jméno ženy za svobodna, nebo tchýně.
Bydliště u rodičů
Nový email.
Jiná IP , internet v kavárně
Žádná čísla účtu
Žádný PayPal.
to musí přece jít
Bydliště u rodičů
Nový email.
Jiná IP , internet v kavárně
Žádná čísla účtu
Žádný PayPal.
to musí přece jít
Každý softwarový problém má hardwarové řešení: "Kup si to nové, vole.
ale, kdysi dávno jsem napsal ostřejší dopis adresovaný pro G.H.W. Bushe na jeho prezidentskou adresu do Bílého domu a od té doby se to se mnou vleče
Naštěstí nejsem jako pacifista nebezpečnej a tak mi ještě domů nepřiletěl bezpilotní letoun s nějakým raketovým dárečkem. Číňan by už konečně měl ebay koupit, stejně se tam prodává většinou zboží z číny ......... a do Číny jsem nikdy nic nepsal, tak bych se tam potom třeba mohl i zaregistrovat a ty převodníky pro tenzometry v klidu nakupovat 

Tak jsem to risknul a na aukru koupil váhu co je na přiložené fotce. 
Vyšlo to, uvnitř je tenzometrický snímač 100g v docela solidním provedení.
Cena cca 180kč i s poštovným a je v tom tenzometr, který se dá koupit za cca 8USD.
Stejná váha se prodává i v 500g provedení.
Tak kdyby někdo potřeboval rychle a levně malé tenzometrické snímače, takhle se k nim dá dostat.
Vyšlo to, uvnitř je tenzometrický snímač 100g v docela solidním provedení.
Cena cca 180kč i s poštovným a je v tom tenzometr, který se dá koupit za cca 8USD.
Stejná váha se prodává i v 500g provedení.
Tak kdyby někdo potřeboval rychle a levně malé tenzometrické snímače, takhle se k nim dá dostat.
Já jsem jenom odšrouboval dva šroubky na zadní stěně. Tím se uvolnila ta vážicí nerezová ploška. Jinak jsem to zatím nekuchal. Uvnitř je tento snímač:

Nevíte, jestli se z toho barevného značení vodičů dá poznat, který je který? Nebo je to úplně jedno a jsou to 4 identické tenzometry zapojené do můstku a který je který je jedno (jestli je jedno kam přivedu napětí a kde to měřím)

Nevíte, jestli se z toho barevného značení vodičů dá poznat, který je který? Nebo je to úplně jedno a jsou to 4 identické tenzometry zapojené do můstku a který je který je jedno (jestli je jedno kam přivedu napětí a kde to měřím)
Co jsem viděl, tak takto:
- Přílohy
-
- zapojení.bmp
- (200.68 KiB) Staženo 241 x
c.honza: díky. Já to ustříhnu a zkusím podle obrázku připojit na ten chytrý převodník pro pásové váhy co mám pod stolem. Jen budu muset nastudovat manuál, protože ten převodník je tak chytrý, že se s ním skoro nedá pracovat