Taky mě hned napadlo, že to bude založené na této https://en.wikipedia.org/wiki/Wardencly ... _1904.jpeg technologií.
Magiho výzkumný ústav
- magi
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Jedním slovem - kšeft za trest - těžiště na hovno, furt se to chce převracet, všechno špatně - ale dali jsme to 
Celková bilance: jeden zničený paleťák, dvůr rozvoraný jak někde u jezeďáků, všude kaňky od oleje z ještěrek, žena málem zešílela (když uviděla dvůr) - ale jinak v pohodě

Celková bilance: jeden zničený paleťák, dvůr rozvoraný jak někde u jezeďáků, všude kaňky od oleje z ještěrek, žena málem zešílela (když uviděla dvůr) - ale jinak v pohodě
Dle úpravy hnojiště poznáme hospodáře, dle výsledu voleb jakýchkoliv duševní úroveň voličů.
dva motory pro vřeteno, takže logicky budou třeba dvamagi píše: ↑15. 11. 2020, 12:30 Jedním slovem - kšeft za trest - těžiště na hovno, furt se to chce převracet, všechno špatně - ale dali jsme to

Mocná mašina, mocná manipulační eskadra.
Jinak stěhuje se to extra zkxxxxxě - vyhnout se tomu, vždy jasná výhra.
Ty motory vzadu, boží trest.
Pěkná stěhovačka. Co se stalo paleťákovi? Já jsem v sobotu stěhoval SU32. Mám na to takovou metodu, že dám pod mašinu desítky trámy, přišroubuju je dlouhejma vrutama k frémě mašiny skrz kotevní šrouby a pak už vezu mašinu na paleťáku. Mašina je pak je trochu nadzvednutá a nemůže spadnout. Odstěhoval jsem takhle v jednom člověku několik mašin do cca 1,6 t hmotnosti. Stěhovačka je pak rychlá a poměrně bezpečná. Jen u štosky HOV16 jsem se bál, protože je to vysoká potvora s vysokopoloženým těžištěm, tak jsem místo trámků dal dvě stovkový Učka a přišrouboval je ke stojanu M16 šroubama. Paleťák mám takovej mrzáček ve šrotu nalezenej a pak opravenej. Má už i ohnutý špičky vidlí, ale udělal už u mě mraky práce. Vůbec ho nešetřim. Nadzvedávání mašiny koncem vidlí nebo zatížení, že ho musim postrkávat latí neni nic výjmečnýho.
- magi
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Opět k magnetce - po nainstalování nového spínaného zdroje se ukazuje že časová prodleva mezi magnet / demagnet je nezbytná.Charon píše: ↑3. 11. 2020, 3:58 Jo vidím to, i blokaci když magnet nejede. Ten čas zkusím dát do plc i u mě, díky.
Nebylo by lepší dát ještě mezi vypnutím magnetu a demagnetizací malou prodlevu, třeba 0,1s aby to nešlo hned proti? Na tom seleňáku to dřív dělali pakeťákem, že křísli do přepolování přes vypnuto a pak vypnuli.
Spínaný zdroj je zjevně mnohem tvrdší než původní selenový a při přepnutí na demagnet na kontaktech relé vždy zahořel viditelný oblouk - zřejmě způsobený okamžitým přepnutím nasyceného magnetu do opačné polarity.
Dle úpravy hnojiště poznáme hospodáře, dle výsledu voleb jakýchkoliv duševní úroveň voličů.