Já mám zase zkušenost s evangelíky, kteří jsou více tvrdí v prosazování své víry a někteří se cítí nadřazenější vůči ostatním. Ale to je pozůstatek (alespoň si myslím) po době bolševika, který je adoroval a vyzdvihoval jejich ne zrovna lidumilné činy husitů proti katolíkům.Carl_FM píše: ↑24. 10. 2020, 6:41 To je ta povaha těch katolíků, já kdysi jednomu narušil jeho víru a hrozil mi smrtí, přitom jinak slušný člověk.
Ale zřejmě ti ušlo, že Kalousek nebude kandidovat v příštích volbách a jelikož voliči TOPky odešli k Pirátům a do ODS, tak TOPka těžko bude mít premiéra.
milan.83 píše: ↑24. 10. 2020, 6:31 Já bych to s tou TOPkou moc nepřeháněl. Vůdce, co umí tohle, by asi nebyl ideální premiér. Jestli opravdu zraje, tak by chlapíkovi dal pěstí.
https://www.youtube.com/watch?v=QF0kcieUKRk
corona virus - obecna diskuze
tuto "fámu" jsem taky slyšel, ale z logiky věci může být takto systém nastaven, že pokud se nedostavíš je defualtní hodnota "covid_positiv=true", pak už další funkce v určitý čas odesílá sms a do statistiky pozitivních přibude další kus, čili na každém šprochu pravdy trochu.Carl_FM píše: ↑24. 10. 2020, 7:10A mě třeba sousedka vyprávěla, jak její sestřenice či jakási známá čekala v dlouhé frontě na covid, tak se na to vykašlala a šla domů a večer ji přišlo v sms, že je pozitivní na covid. No měl jsem pochybnosti, ale nevyvracel jsem ji to. Až pak jsen zjistil, že je to rozšířená fáma.Když znáš někoho koho si vážíš a on ti něco řekne o praktikách jaké tam panovali tak nemám důvod nevěřit.
Prostě lidi toho nakecaj, hlavně ti zhrzení a nejvíc pomlouvaj ti, co vůbec nevidí do jádra problému.
Takový člověk jak chce něco vidět, tak to prostě vidí. Viz. Peková.
Abych to shrnul, je demokracie, volte si koho chcete.
Ale nezapomeňte, že politik musí byt schopen udělat i veci, které se lidem nelíbí, ale jsou třeba.
Populista Babiš odmítl opatření a roušky, covid se rozjel.
Zrušíme i 50 kmh v obci? Lidem se to nelíbí.
Ale nezapomeňte, že politik musí byt schopen udělat i veci, které se lidem nelíbí, ale jsou třeba.
MAS FU2A, TOS SM16A
A o tom to je ,sprostý nadávání voličům jakékoliv strany je jak se říká na přesdržku !!! ,tak že svoboda jednoho končí tam, kde začíná svoboda druhého !!!!! A jenom absolutní hovado to nechápe.
Naposledy upravil(a) fmodel dne 24. 10. 2020, 7:53, celkem upraveno 1 x.
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak když se tu hovoří o krizi 2009, tak něco málo z toho, co Kalous řekl: "Americký trh je obrovský, takže se ta infekce šíří do celého světa. Hovořit o krizi u nás je naprostý nesmysl: žádná tu není."
Pak ještě dodal, že "Česku nehrozí nic horšího, než že bude bohatnout pomaleji,"
Je to z roku 2008. To měl ještě dost času připravit rozpočet s tím, že bude v roce 2009 hůř.
No a jak víme, rozpočet na rok 2020 se dělal s tím, že všechno je v klidu, že ekonomika roste o cca 2,5%. A ouha, ten rok nám jel 2 měsíce, přišel Covid, ekonomika se prakticky ze dne na den výrazně utlumila, z růstu šla do propadu cca 11%, současně se začaly pumpovat prachy do zdravotnictví, ve velkém tekly do nuceně uzavřených podniků, přišly různé pětadvacítky, Antiviry xy a další. Navíc nebyly v roce 2009 zavřené školy a školky a rodiče nebyli na ošetřovném. Oproti tomu ale zase bylo víc nezaměstnaných. Máme tu úplně jinou situaci, takže porovnávat Kalousových plánovaných 38 mld (skutečných 195) s původně plánovaných schodkem 40 mld, navýšeným až na 500 mld je, podobné, jako porovnávat jablka a hrušky.Krom toho zatím je 500 mld plánováno, ale nikde není řečeno, že to nebude třeba jen 300 mld.
Pak ještě dodal, že "Česku nehrozí nic horšího, než že bude bohatnout pomaleji,"
Je to z roku 2008. To měl ještě dost času připravit rozpočet s tím, že bude v roce 2009 hůř.
No a jak víme, rozpočet na rok 2020 se dělal s tím, že všechno je v klidu, že ekonomika roste o cca 2,5%. A ouha, ten rok nám jel 2 měsíce, přišel Covid, ekonomika se prakticky ze dne na den výrazně utlumila, z růstu šla do propadu cca 11%, současně se začaly pumpovat prachy do zdravotnictví, ve velkém tekly do nuceně uzavřených podniků, přišly různé pětadvacítky, Antiviry xy a další. Navíc nebyly v roce 2009 zavřené školy a školky a rodiče nebyli na ošetřovném. Oproti tomu ale zase bylo víc nezaměstnaných. Máme tu úplně jinou situaci, takže porovnávat Kalousových plánovaných 38 mld (skutečných 195) s původně plánovaných schodkem 40 mld, navýšeným až na 500 mld je, podobné, jako porovnávat jablka a hrušky.Krom toho zatím je 500 mld plánováno, ale nikde není řečeno, že to nebude třeba jen 300 mld.
předválečný soustruh Volman, protahovačka HMS 850, Gude MIG 192/6K, frézka F1J2
Otec říkal, že v jedné vedlejší vesnici měli snad pět synů. Ještě za první republiky v předvolební kampani se mezi sebou tloukli včetně otce, protože každý volil jinou stranu. Po volbách zase žili ve svornosti.
A s tou vzývanou slušností to od tebe opravdu sedí.

Nenadávám sprostě jako nějakej idiot

Carl_FM píše: ↑24. 10. 2020, 7:10 A mě třeba sousedka vyprávěla, jak její sestřenice či jakási známá čekala v dlouhé frontě na covid, tak se na to vykašlala a šla domů a večer ji přišlo v sms, že je pozitivní na covid. No měl jsem pochybnosti, ale nevyvracel jsem ji to. Až pak jsen zjistil, že je to rozšířená fáma.

V práci máme jednoho antirouškaře, rozšiřujícího různé podobné fámy. Včera mi tvrdil, že jeho známé zemřel otec v nemocnici na infarkt a prý za ní přišli doktoři a nabízeli jí, že napíšou, že měl Covid. A že ona pak může zažádat o 14 dní karantény, protože se o něj doma starala a mohla to od něj chytit.
V ten okamžik jsem na to nedokázal reagovat, ale nějak se mi to rozleželo v hlavě a chystám na něj takovou habaďůru.
V pondělí se za ním zastavím s tím, že mám známého ve vedení nemocnice a že ten by chtěl vědět o jakého zemřelého se jednalo, aby to jednání těch doktorů mohli nechat prošetřit policií. A policie by tak mohla vyslechnout tu jeho známou. Tak by mě zajímalo, jak na to bude reagovat.

Vývoj HW, návrhy DPS (OrCAD, Eagle, Pads)
Když už jsi vzpomněl krizi. Byly firmy, které propouštěly už během minulého roku. Prostě nebyly zakázky, páč obchoďáci nebyli s to prodat naplánovanou výrobu. Takže se omezovala výroba. Korona jim teď docela nahrála, protože lidi můžou být doma a platí je stát z peněz daňových poplatníků a sekyry, kterou vláda zatnula.milan.83 píše: ↑24. 10. 2020, 7:49 Tak když se tu hovoří o krizi 2009, tak něco málo z toho, co Kalous řekl: "Americký trh je obrovský, takže se ta infekce šíří do celého světa. Hovořit o krizi u nás je naprostý nesmysl: žádná tu není."
Zkus si zavzpomínat na doby minulé....fmodel píše: ↑24. 10. 2020, 7:57Nenadávám sprostě jako nějakej idiot.
Vždycky slušně ale tvrdě ,každej co si zaslouží .
A co ty, jak umíš sprostě nadávat voličům komunistů to se nepočítá?
Obzvlášť zábavný je když sis mě plet s komunistou to mě bavilo

já bych to zrušil, někde bych dal max 30 někde 60..50 je taková rychlost naprd, vždycky mi přide pokuta na 59 (62-3), ale když je to pidi obec tak tam je stejně 50 moc.Carl_FM píše: ↑24. 10. 2020, 7:29 Abych to shrnul, je demokracie, volte si koho chcete.
Screenshot_20201019-184102_Chrome.jpg
Končím s tebou ,ještě musím pracovat ,nejsem v důchodu abych měl čas reagovat na tvoje moudra.