corona virus - obecna diskuze
Proč by se nemohlo nadávat? Já třeba dědka nevolil a nedržím hubu tak, jak on si představuje a prostě nadávám nejen na něj. To že vyhrál volby neznamená, že nemůžu nadávat.
A uznávám vaše právo ho volit.
Samozřejmě žádné nadávky proti lidskosti, jako nějaké lidi posílat do plynu apod.. to v žádném případě, to je hodně přes čáru.
Svoboda má svoje hranice.
A uznávám vaše právo ho volit.
Samozřejmě žádné nadávky proti lidskosti, jako nějaké lidi posílat do plynu apod.. to v žádném případě, to je hodně přes čáru.
Svoboda má svoje hranice.
MAS FU2A, TOS SM16A
Aniž vůbec vím oč jde, není tam spíš důležité, zda platí nájem a v nějaké obvyklé výši? Byt za 10mega si mohu pronajmout také.
Jinak IMOBA = Investice Moniky Babišové.
Mám pocit, že to stejně uhrál Faltýnek eFko.
Dědek asi váhá s odvoláním, páč Prymula je jeho, tak Agrofert vytahuje špínu.
A Máro Prchale čau... zdravím.
MAS FU2A, TOS SM16A
opravuji : dcera je vlastník bytové jednotky (LV 5061, PRAHA 1), druhý vlastník (soused) je fa IMOBA, je tam více vlastníků, čili nájem neplatí, ve 30 letech a obratem na své firmě 180 tis ročně si asi takový byt nemohla dovolit, nicméně dostala dotaci 650 tis Kč na technologii výroby dezinfekce, na bytě má zástavu..my jsme země neomezených možností, máš firmu z hovno obratem vezmeš dotaci a jdeš do banky pro hypo na byt na Praze 1..blbě jsem se učil.Carl_FM píše: ↑24. 10. 2020, 9:12 Aniž vůbec vím oč jde, není tam spíš důležité, zda platí nájem a v nějaké obvyklé výši? Byt za 10mega si mohu pronajmout také.
Takže se Ti opět připomínám s počty mrtvých.Mart_68 píše: ↑24. 10. 2020, 9:20 opravuji : dcera je vlastník bytové jednotky (LV 5061, PRAHA 1), druhý vlastník (soused) je fa IMOBA, je tam více vlastníků, čili nájem neplatí, ve 30 letech a obratem na své firmě 180 tis ročně si asi takový byt nemohla dovolit, nicméně dostala dotaci 650 tis Kč na technologii výroby dezinfekce, na bytě má zástavu..my jsme země neomezených možností, máš firmu z hovno obratem vezmeš dotaci a jdeš do banky pro hypo na byt na Praze 1..blbě jsem se učil.
Původně jsem predikoval 1500 na Vánoce, pak jsem to párkrát posunul a poslední optimistický odhad byl 2000 začátkem listopadu.
Bohužel počet 2000 byl právě překročen (přesně je to 2077).
A protože se lidi stále chovají jak idioti, tak na Štědrý den optimisticky odhaduji 8000 mrtvých, pesimisticky překročíme 10 tisíc.
Vývoj HW, návrhy DPS (OrCAD, Eagle, Pads)
U nás ve firmě už je taky pár nakažených, na naší chodbě jsou dva v karanténě (manželky pozitivní na Covid). Ředitel nechce povolit Home Office, protože na jaře se našel jeden vůl, který si v rámci HO udělal cyklovýlet a dal si selfíčko na FB.
A protože jsem v RD společně s rodiči (77 roků), tak si beru dovolenou a pokud nebude povolen HO, tak do konce roku neplacené volno. Alespoň doma dodělám to, co jsem si naplánoval na léto a nestihnul to.
Do té doby už bude firma s takovým přístupem majitelů dostatečně promořená.
A protože jsem v RD společně s rodiči (77 roků), tak si beru dovolenou a pokud nebude povolen HO, tak do konce roku neplacené volno. Alespoň doma dodělám to, co jsem si naplánoval na léto a nestihnul to.
-
Folklór? https://www.seznamzpravy.cz/clanek/famy ... .seznam.cz
Třetí den úspěšně za mnou a přesto, že jsem včera málem omdlel, tak snad to už bude jen lepší a lepší. Jinak Prostějovský okres je myslím Marte v Olomouckém kraji na špici peletonu...
Třetí den úspěšně za mnou a přesto, že jsem včera málem omdlel, tak snad to už bude jen lepší a lepší. Jinak Prostějovský okres je myslím Marte v Olomouckém kraji na špici peletonu...
Ředitel bude asi typický kravaťák.Mart76 píše: ↑25. 10. 2020, 12:39 U nás ve firmě už je taky pár nakažených, na naší chodbě jsou dva v karanténě (manželky pozitivní na Covid). Ředitel nechce povolit Home Office, protože na jaře se našel jeden vůl, který si v rámci HO udělal cyklovýlet a dal si selfíčko na FB.
Já to mam stejné - rodiče 76 a 74 let.
Dle posledního vyjádření ředitele odpovídá u nás promoření % jak je to v celé Praze. Už tam několikrát šli celé týmy do karantény protože byl někdo mezi nimi covid positivní. Takže jedna věc je že to i u nás tak nějak chodí kolem a druhá věc je, že u mě je to hodinová cesta MHD (jeden směr). Naštěstí u nás mají rozum a HO podporují.
S pozdravem
Ing. Aleš Honsa
Ing. Aleš Honsa
Prostějov se celkem dlouho držel zpátky. Až poslední týden se to podle statistik urvalo z řetězu. To stačí nějaké ohnisko které se nedotrasuje (a to už je dnes v podstatě každé ohnisko) a je to.Reinkarnace píše: ↑25. 10. 2020, 12:52 Jinak Prostějovský okres je myslím Marte v Olomouckém kraji na špici peletonu...
Ve středu před zpřísněním jsem jel v PV kolem obchůdku s kuřivem a elektronickýma cigaretama, je to taková prodejna v buňce u lázní. Uvnitř narváno, venku asi 50 metrů fronta, lidi ve frontě bez rozestupů, tak třetina bez roušek.
A člověk se pak nestačí divit, když si přečte tohle:
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/ne ... y-40340297
Ta baba fakt pořád nechápe, že v dnešní době už není Covid o doktorech, ale o matematice.
Náš generální ředitel je už dlouho ředitel, takže už má syndrom poloboha. Je to takový malý Trump někdy odtržený od reality. Už na jaře byl problém ho dotlačit k HO.
Ale jinak modelová situace šíření u nás ve firmě. Kolegova manželka pracuje v naší firmě ve skladu. Její kolegyně se nakazila a zjistili ji Covid. Lidi ze skladu šli do karantény a čekali na testy. V karanténě byla i manželka kolegy, ale on dál chodil do práce a ještě v úterý řešil s ostatními, jak vezl ženu na testy, jak dlouho tam čekal a že si bude muset ty ztracené hodiny nadělat. Ve středu a čtvrtek jsem v práci nebyl. V pátek jsem dojel a všude panika, protože kolega ráno volal že je v karanténě, protože je jeho žena pozitivní. Takže každý řešil, jak moc s ním byl v kontaktu.
Tak to mě hlava nebere, proč když byla jeho žena v karanténě, tak proč nezůstal doma i on.
Takže jsem zvědavý, jestli i on má Covid a jestli se případně někdo z naší chodby od něj nakazil.
Je vidět, že ten ředitel je naprosto nekompetentní. Ten vůl měl dostat okamžitou výpověď a HO mohl klidně pokračovat.
Ale vždyť on to nikdy nedělal pro politiku a službu veřejnosti. Vždy to byl podnikatelský projekt. A slabší povahy mu to stále žerou.
Někdo říká že když jdeš do politiky tak musíš být svině. Většinou to dopadá tak, že se politik napakuje a pak skončí v nemilosti, kolikrát mu to tam nevydrží ani jedno volební období. Opakem byl např. Helmut Kohl, který vystřelil Deutchland do ekonomické stabilty měl důvěru občanů, po aférce s milenkou odstoupil, ale dodnes na něj vzpomínají z respektem. Ono to chvíli trvá a můžeš lavírovat kolem 4% hodně dlouho, ale pak Komm den TagJosef píše: ↑25. 10. 2020, 9:30Ale vždyť on to nikdy nedělal pro politiku a službu veřejnosti. Vždy to byl podnikatelský projekt. A slabší povahy mu to stále žerou.