Ještě že tu nejsou žádný ženský, jinak bys byl pravděpodobně označen za sexistu a byl by požadován ban pro tebe ...

Moderátor: sysel
Ještě že tu nejsou žádný ženský, jinak bys byl pravděpodobně označen za sexistu a byl by požadován ban pro tebe ...
tohle nesnáším taky
asi málo čteš
tomuhle já moc nerozumím takyprochaska píše: ↑16. 1. 2023, 10:01 ......... Snad takhle dokonverguju k věci, kterou bych chtěl doopravdy vědět: proč Babiše volilo tolik lidí, kteří by jej "správně" vůbec volit neměli. Prolézal jsem mapu pražských volebních okrsků a jsou mezi nimi i bohaté čtvrti, podél ulic samý Mercedes, byty za osmimístné sumy a stejně mu to tam spousta lidí hodila. Tam přece nemůžou bydlet lidi kteří netuší co se děje, jsou nasraní na každého kdo má víc než oni a kteří věří, že jim vláda může sehnat lepší práci a prezident zajistit vyšší důchod...
Tak co si budem povídat, na kozy vyhrává Babišová. Ale to je tak jediný, co je na tom celém páru co k čemu. Dost málo...
Myslíš na silikon ? Rtíky jako kapřík ,ta musí žužlat ,závist floristovi
No, takže když to shrnu, tak jsi napsal, že je Babiš hajzltestone píše: ↑16. 1. 2023, 3:38tohle nesnáším taky
.....
samozřejmě že posuzovat někoho POUZE podle toho, že se nepodívá do očí je nesmysl
u toho Babiše mi to ale zapadá jak kostička do puclí ke všemu ostatnímuasi málo čteš
myslím že rozdíl mezi těmi dvěma je jednoznačný a obecně známý a mnohokrát řečený a napsaný, alespoň pro mě
mám pocit že i já jsem to tu před časem napsal, zopakuju ti to ještě jednou
Babiš před i po revoluci pouze hrabe prachy a moc, často na hraně zákona (...), bez jakýchkoli ohledů na cokoli, jediným kriteriem je mu osobní prospěch, k tomuto cíli je ochoten udělat cokoli
dosvědčuje to mnoho jeho kauz
kdyby se nesr.... do politiky (jsem přesvědčen že cílem bylo zvýšení moci), tak by po něm pravděpodobně neštěkl pes
Pavel je pár let před i dalších 30 let PO revoluci loajální státní zaměstnanec, na kterého zatím nikdo nic nevyhrabal
a že Babiš na něj složku určitě má
...
to, že spousta lidí výše uvedené nevidí nebo nechce vidět, je věc jiná
To je hodně zajímavej článek; škoda že se nezmínil (a nerozvinul myšlenku) použití jaderných zbraní ze strany Ruska. Asi nechtěl spekulovat, ale zajímalo by mě, co si o tom myslí.testone píše: ↑17. 1. 2023, 7:23 trochu zajímavýho čtení
https://kechlibar.net/2023/01/17/valky- ... rozumenim/
mas to ve 3tim padu, tim to ma jiny vyznam nez zamysleny 4ty pad