uff, já mám na slovensku polovinu rodiny a tak vím, že to co píšeš není pravda

pravda je tohle: Testování je bezplatné a dobrovolné. Určeno je pro obyvatele od 10 do 65 let.
uff, já mám na slovensku polovinu rodiny a tak vím, že to co píšeš není pravda
musíš přinést zaměstnavateli potvrzení, pokud nedoneseš máš zústat 14 dní doma na neplaceném volnu..opravte mě bratia jestli to je jinak.
ano četl jsem tu lumpárnu, nicméně pro občany v zásadě platí práva a povinnosti vyplývající z platných zákonů, rozhodně ne vyhlášky a zákazy jdoucí od hlavního hygienika, bohužel tohle moc lidí neví, pokud ano tak by to divadlo bylo už dávno u konce a ostatně to jde vidět i tady v diskuzi na několika covidfašistech, kteří by ideálně nechali určitou sortu voličů pochcípat, zavřít za šíření poplašné zprávy, zastřelit
já jsem jedno takové dokonce četl od kámoše, dokonce tam bylo, že za něj za těch 14 dní nezaplatí ani zdr. a soc. pojištění, borec je docela klíčová postava firmy, takže to předal právníkovi a jde domů, ten jeho právník mu řekl, že to budou hodně lehce vydělané love
mám čerstvý zážitek z covidového absurdistánu..včera byl deštivý den, to normálně silniční kontroly (tedy ty co ti filcují tachograf) v době nekovidové nebuzerují. Ale stát nenechává nic náhodě a tento druh úředníků s pojízdnou kanceláří vyžene ven doplňovat státní kasu i v dešti a navíc tě nutí v této konzervě proti logice sociálního odstupu s nima sepisovat protokol. Bude húř a všichni ti kovidový evangelíci poznají na vlastní kůži že mince má i druhou stranu.tumlik píše: ↑31. 10. 2020, 9:05já jsem jedno takové dokonce četl od kámoše, dokonce tam bylo, že za něj za těch 14 dní nezaplatí ani zdr. a soc. pojištění, borec je docela klíčová postava firmy, takže to předal právníkovi a jde domů, ten jeho právník mu řekl, že to budou hodně lehce vydělané lovenečetl jsem zákoník práce SR, takže netuším, jestli je tohle vůbec možné, tipl bych si že ne a věřil spíš tomu právníkovi
Novidis bez prikazu by si bol sebec, a teraz zachranujes okolie....
Nie som proti testovaniu,,ale proti forme akou sa robí!nakup testov cez trnavskú firmu ktorá na nej zohla 14mega,,o dobrovolnosti nemôže byt ani reč,,totálne nezvládnutá organizácia testovania,katastrofálna komunikácia,,atd atd.,,,plnia nemocnice??!!a čo kurva robili tri mesiace ked vedeli že druhá vlna príde??nič,,fotenie si chleba s retkvičkou nepovažujem za prípravu na druhú vlnu,,