No nevim jak to mate u vas, ale kdyz mam na fence mam napis Tos Žebrák, vyrobili ji v městečku Žebráce, když na smku mám Tos Galanta, celkem logicky předpokládám že je z Galanty, ale treba ne, jen se na výrobni štitek nevešel Čop u Užhorodu

No nevim jak to mate u vas, ale kdyz mam na fence mam napis Tos Žebrák, vyrobili ji v městečku Žebráce, když na smku mám Tos Galanta, celkem logicky předpokládám že je z Galanty, ale treba ne, jen se na výrobni štitek nevešel Čop u Užhorodu
Sancho Panza píše: ↑1. 10. 2023, 3:12Charon píše: ↑1. 10. 2023, 1:39Diky to jsem neznal, že se vyrabělo. To musela byt pekna podpultovka, jestli se to nekdy vubec volne prodavalo. Napadaji me samo školní dílny, tam by to tak pasovaloSancho Panza píše: ↑1. 10. 2023, 1:05
No, pokud si matně vzpomínám, tak se kdysi, těsně po 89 se o budoucí náhradě MUS25 mluvilo - že by se použil spodek z RM25 místo těch tyček - a mám takový pocit, že kdysi pár kusů i vzniklo.
https://www.kovo-pokluda.cz/wp-content/ ... 00x480.jpg
Jinak s tím "No proboha snad to v Galantě vážně nevyrábí " bych byl spíš takový opatrný - mašiny z Galanty (ať už byly jakékoli) byly asi tak 10x míň zbastlený a podstatně tužší než ty kutilhračky z číny.
Otázku s prominutím nechápu - a které
Tim Cook je produktem americkeho way of life, takze se na svet diva z americke perspektivy ... velmi dobra az vynikajici spicka, nejaka vrstva asi dobrych technickych pracovniku a pak zoufala masa dost nevzdelanych lidi (ale dennodenne snici svuj americky sen, ze jednou prece ...) ... ale eseje psat umeji, to ano ...fmodel píše: ↑6. 10. 2023, 2:34 Tak jak? technici nebo žvanilové ?
https://finmag.penize.cz/politika/44559 ... t_4_425937
Nemám takovej rozhled abych mohl mluvit za ostatní ,ale třeba taková perlička .Italové nezvládli odlévat a obrobit zkušební sérii pro prestižní německou automobilku no a my s kolegovou slévárnou ano ,ač nemáme iso a podobné čertifikáty tak jedem a máme odsouhlasený další vývoj. No a na konci se stejně nikdo nedozví že si v tom vozí prdel i díky nám protože tam bude napsáno made in Germany.