To je tazke ked polovica ludi nechape suvislosti, ide o to vyhladat co najviac siritelov ochorenia, su ludia ktory su chori ale nie infekcny res nie vo velkom, u tych sa tymto testom nezisti nic a pritom mozu nakazit dalsich ludi ale sanca je mala. A potom je tu okruh infekcnych ludi ktory ked kychnu tak mas vysoku pravdepodobnost ze ochorejes a nemaju priznaky, ty su najvecsia hrozba lebo 14dni su chkry sira visus vsade na okolo a ked este kaslu na rusko tak za 2 tyzdne ti zvlikviduju oddelenia v celej nemocnici.SO 545 píše: ↑31. 10. 2020, 10:06som negativny...podla testu ktory je boh vie naco...cize podla atlana sa uz fakt mozem pohybovat ako chcem a kde chcem a moje pripadne nakazenie uz na nikoho neskoci ???majo477 píše: ↑31. 10. 2020, 9:48Nie som proti testovaniu,,ale proti forme akou sa robí!nakup testov cez trnavskú firmu ktorá na nej zohla 14mega,,o dobrovolnosti nemôže byt ani reč,,totálne nezvládnutá organizácia testovania,katastrofálna komunikácia,,atd atd.,,,plnia nemocnice??!!a čo kurva robili tri mesiace ked vedeli že druhá vlna príde??nič,,fotenie si chleba s retkvičkou nepovažujem za prípravu na druhú vlnu,,
Skor je to o tom ako sa spravat neustale /a neodjebat sa z toho/ ako sa teraz od radosti posrat z niecoho co ma skoro min.vypovednu hodnotu...
Bez priznaku a negativ testom /od Matelka arogantneho trnavskeho kokota/ alebo bez neho je to vzdy to iste. Pre mna sa nic nezmeni...cesta do prace , z prace a doma. Snad to sialenstvo pominie.
TV a ine media nesledujem...citim sa zdravsie.
PS: K testom. Na odbernom mieste kde som bol u nas v okresnej dedine mal uz vojacik paniku lebo po 2h mal vycerpanu polovicu pridelu... Celkovo priniesol 220testov !!! To je tak pre jednu ulicu v obvode . Slusne vymyslena akcia.... Poobede budu mat volno.
Cize je sanca ze uz mas virus v sebe, len sa este neprejavil a budes ho za chvili rozprskavat kade tade.
Dalsia. Mozmost je ze mas virus, ale nebudes silno infekcny.
A dalsia ze si cisty.
Tym ze sa podary odchytit tych silne infekcnych ziskame cas.... Alebo to bolo cele somarina, sa uvidi. Ovela horsie ako v cesku to byt nemoze

Okrem toho mas mat nahubok a chovat sa ako keby si mal virus.
Ale inteligencia ludstva klesa, tak ze bez dlheho bica a kratkych oprati to v sk ani cz nepojde, zjavne vyjebavaci systemu tu ziju.
Zase. Ti musim dat za pravdu ze toto je akcia: Stres chaos panika, to je nasa taktika.
Lenze casu na pripravu nebolo, cakat nieje dobry napad, a dufajme ze. To ma. Zmysel bez fatalnych nasledkov.