Já bych do něho nešel.
Mám podobné (ale jen 300W) na frézce, a nic moc. Tohle je sice výkonnější, ale princiální problémy tam vidím stejné.
Hlavní problém je velmi tenká hřídel, která se rychle ohne a vřeteno pak šmajdá. Když se podíváš na ten kleštinový upínač, tak to vypadá jako kus železa. Ale je to jen koncovka, která je nalisovaná na tenkou 8mm hřídel. Je vidět mezi tím upínačem a tělem motoru, že tady je to stejně jako u mě. No a tohle je hodně slabé místo.
Ale zase na druhé straně jsem se naučil to ve svěráku srovnat. Už vidím zdejší setinové mágy, jak ze mě mají srandu. Ale funguje to. Kleštinový upínač do svěráku, a rukou za tělo motoru podle hodinek srovnat. Už to mám nacvičené, takže tak na 2 stovky to celkem hladce a rychle zvládám. A na dřevo nebo plasty je to OK.
Pomohlo by to vřeteno dodělat/předělat. Přidat dopředu jedno ložisko, který by bylo nasazené na ten kleštinový upínač a ne na tu tenkou hřídel.
Další nevýhoda jsou dost nízké točky. S takovým vřetenem budeš asi používat nástroje o hodně malých průměrech, a tam by to chtělo otáčky vyšší.