To mi hlava nebere toto
					Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
	Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
- 
				Wortex_SVK
Samodomo sustruh, najviac ma dostalo to koliesko z ventilu na suporte namiesto klučky.

https://dom.bazos.sk/inzerat/91666742/M ... -Kinex.php
https://dom.bazos.sk/inzerat/91668626/P ... ublera.php
dobru chut

https://dom.bazos.sk/inzerat/91668626/P ... ublera.php
dobru chut
Cash Rules Everything Around Me
C.R.E.A.M
						C.R.E.A.M
- 
				prochaska
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Zrovna tuhle šupleru bych za éčko zkusil, kdybych už neměl úplně stejnou v dobrém stavu  Podle fotek možná jen tak blbě vypadá, ale jestli nejsou poničené dotykové plochy, tak by třeba šla vyčistit, změřit s ní pár johansonek a když to vyjde, tak někdo může mít za pusinku dlouhou šupleru na běžné použití.
 Podle fotek možná jen tak blbě vypadá, ale jestli nejsou poničené dotykové plochy, tak by třeba šla vyčistit, změřit s ní pár johansonek a když to vyjde, tak někdo může mít za pusinku dlouhou šupleru na běžné použití.

Podle fotek možná jen tak blbě vypadá, ale jestli nejsou poničené dotykové plochy, tak by třeba šla vyčistit, změřit s ní pár johansonek a když to vyjde, tak někdo může mít za pusinku dlouhou šupleru na běžné použití.
 Podle fotek možná jen tak blbě vypadá, ale jestli nejsou poničené dotykové plochy, tak by třeba šla vyčistit, změřit s ní pár johansonek a když to vyjde, tak někdo může mít za pusinku dlouhou šupleru na běžné použití.Aleš Procháska
						Už dlouho jsem se takhle nepobavil, překopírováno z FB, samí vyskoškolsky vzdělaní lidé, budoucnost národa  

Marek Hollar, odborný politolog
22 hod ·
 PROSBA O SDÍLENÍ: HLEDÁME NOVÝ DOMOV!
Přátelé a fanoušci, mám naléhavou prosbu. Jistě víte o situaci na Klinice a s ní související ztrátou domova mladých, perspektivních a moderně smýšlejících lidí. Z toho důvodu prosím o sdílení výzvy. Výzva platí také pro Andrej Babiš, zda by mohl situaci řešit
Hledá se nová hostitelská domácnost nebo volná nemovitost pro Huga, Lucii, Lilianu, Petra, Hanse a Michala.
 Požadavky:
 Požadavky:
- buďto opuštěná nemovitost, kterou nevyužíváte a předali byste ji k užívání, kontroly jsou možné po vzájemné dohodě a předchozí domluvě, nebo bydlení v rodinném domě (podmínkou alespoň zahrada, wifi připojení, vnitřní vybavení)
- všichni jsou dlouhodobě nezaměstnaní, není proto možné platit nájemné, lze se ale domluvit například na sekání trávy na pozemku, drobné opravy, případně ostraha objektu
- Možnost vodit do nemovitosti hosty, pořadání diskuzí, přednášek
- Poskytnutím ubytování zdarma uděláte dobrý skutek, bude vám poděkováno na sociálních sítích a na webu
- Možnost požádání o magistrátní ubytovací grant pod záštitou Hany Třeštíkové
 PROFILY OSOB (zleva doprava)
HUGO:
26 let, vystudovaná Sociální a kulturní ekologie na FHS UK, nedisponuji financemi, ale rád v domácnosti pomohu s tříděním odpadu a osvětou o jeho zpracování, pokud by mě rád obytoval někdo, kdo jezdí autem a nekompostuje, tak ať to prosím ani nezkouší, nemám zájem
LUCIE:
27 let, vystovaná Genderová studia na Fakultě humanitních studií Univerzity Karlovy, jsem přátelská, ideálně do domácnosti s rozvedenou ženou (bez muže), ráda pomůžu s výchovou vaší dcery, ráda čtu a poslouchám hudbu, kromě ubytování bych uvítala pomoc s oblečením, na Klinice nám bylo bez náhrady zabaveno, mám jen několik kusů oblečení, před dvěma roky jsem podstoupila operativní změnu pohlaví, vyznávám transsexualismus
LILIANA:
25 let, vystudovaná Novořecká filologie na Filosofické fakultě Karlovy Univerzity, budu ráda za místnost alespoň 25 metrů čtverečních, vyžaduji soukromí a možnost mít návštěvy, pobírá podporu v nezaměstnanosti a kapesné od prarodičů, část těchto peněz mohu věnovat hostitelské rodině, ale pouze pokud je to opravdu nutné, ráda se bavím, hlásím se k neutrálnímu pohlaví a ráda bych se v domácnosti nedělila o toaletu s mužem
PETR:
33 let, vystudovaná Aplikovaná etika, zkušenosti s kampaněmi na podporu genderové rovnosti, potírání rasismu, xenofobie, nekorektních prvků v umělecké tvorbě, rád se budu v nové domácnosti podílet na zefektivnění procesů v oblasti rodinného práva
HANS
28 let, vysudovaná Orální historie, zajímám se o problematiku migrace a možnosti naší země z hlediska možnosti udělení azylu lidem ze zemí postižených válkou, očekávám od hostitelů otevřený a nexenofobní přístup a nahlížení na svět
MICHAL
26 let, středoškolské vzdělání, zajímám se o legislativní návrhy související s demokratizací majetku a revizi majetkových poměrů vysokopříjmových skupin
https://www.facebook.com/politologmarek ... GtKRMcfH3Q

22 hod ·
Přátelé a fanoušci, mám naléhavou prosbu. Jistě víte o situaci na Klinice a s ní související ztrátou domova mladých, perspektivních a moderně smýšlejících lidí. Z toho důvodu prosím o sdílení výzvy. Výzva platí také pro Andrej Babiš, zda by mohl situaci řešit
Hledá se nová hostitelská domácnost nebo volná nemovitost pro Huga, Lucii, Lilianu, Petra, Hanse a Michala.
- buďto opuštěná nemovitost, kterou nevyužíváte a předali byste ji k užívání, kontroly jsou možné po vzájemné dohodě a předchozí domluvě, nebo bydlení v rodinném domě (podmínkou alespoň zahrada, wifi připojení, vnitřní vybavení)
- všichni jsou dlouhodobě nezaměstnaní, není proto možné platit nájemné, lze se ale domluvit například na sekání trávy na pozemku, drobné opravy, případně ostraha objektu
- Poskytnutím ubytování zdarma uděláte dobrý skutek, bude vám poděkováno na sociálních sítích a na webu
HUGO:
26 let, vystudovaná Sociální a kulturní ekologie na FHS UK, nedisponuji financemi, ale rád v domácnosti pomohu s tříděním odpadu a osvětou o jeho zpracování, pokud by mě rád obytoval někdo, kdo jezdí autem a nekompostuje, tak ať to prosím ani nezkouší, nemám zájem
LUCIE:
27 let, vystovaná Genderová studia na Fakultě humanitních studií Univerzity Karlovy, jsem přátelská, ideálně do domácnosti s rozvedenou ženou (bez muže), ráda pomůžu s výchovou vaší dcery, ráda čtu a poslouchám hudbu, kromě ubytování bych uvítala pomoc s oblečením, na Klinice nám bylo bez náhrady zabaveno, mám jen několik kusů oblečení, před dvěma roky jsem podstoupila operativní změnu pohlaví, vyznávám transsexualismus
LILIANA:
25 let, vystudovaná Novořecká filologie na Filosofické fakultě Karlovy Univerzity, budu ráda za místnost alespoň 25 metrů čtverečních, vyžaduji soukromí a možnost mít návštěvy, pobírá podporu v nezaměstnanosti a kapesné od prarodičů, část těchto peněz mohu věnovat hostitelské rodině, ale pouze pokud je to opravdu nutné, ráda se bavím, hlásím se k neutrálnímu pohlaví a ráda bych se v domácnosti nedělila o toaletu s mužem
PETR:
33 let, vystudovaná Aplikovaná etika, zkušenosti s kampaněmi na podporu genderové rovnosti, potírání rasismu, xenofobie, nekorektních prvků v umělecké tvorbě, rád se budu v nové domácnosti podílet na zefektivnění procesů v oblasti rodinného práva
HANS
28 let, vysudovaná Orální historie, zajímám se o problematiku migrace a možnosti naší země z hlediska možnosti udělení azylu lidem ze zemí postižených válkou, očekávám od hostitelů otevřený a nexenofobní přístup a nahlížení na svět
MICHAL
26 let, středoškolské vzdělání, zajímám se o legislativní návrhy související s demokratizací majetku a revizi majetkových poměrů vysokopříjmových skupin
H63,GH560,KFD250,HON200,16K20,4C,NK203,SMC8B,OSK36,SH4d,SV4d,BPH20,2UD,SDJ300...
						Mám nepříjemný pocit že to není až tak zábavný ,vždyť to platíme od školy z našich daní

http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
						no tvl, to je materiál  Asi každému z nich nabídnu ubytování. Jsou to chudinky. A možná bych jim ještě byl ochotný každému platit tak 10000 měsíčně, aby měli z čeho platit chlast a fet.
 Asi každému z nich nabídnu ubytování. Jsou to chudinky. A možná bych jim ještě byl ochotný každému platit tak 10000 měsíčně, aby měli z čeho platit chlast a fet. 
A teď vážně.. Vypadá to, jako by si z lidí dělali srandu. Vystudovali prakticky nepoužitelné obory, pro život jsou nepoužitelní, pro zapojení do pracovního procesu nemají vzdělání, protože jsou to samí filozofové a podobná individua..
Teď okupují cizí majetek, rádi by šli jinam, kde by mohli bydlet zdarma, i deálně aby mohli nakonec vystrnadit z bytu člověka, u kterého bydlí. Připomínají mi jednu určitou skupinu lidí, na kterou všichni nadáváme

Asi každému z nich nabídnu ubytování. Jsou to chudinky. A možná bych jim ještě byl ochotný každému platit tak 10000 měsíčně, aby měli z čeho platit chlast a fet.
 Asi každému z nich nabídnu ubytování. Jsou to chudinky. A možná bych jim ještě byl ochotný každému platit tak 10000 měsíčně, aby měli z čeho platit chlast a fet. A teď vážně.. Vypadá to, jako by si z lidí dělali srandu. Vystudovali prakticky nepoužitelné obory, pro život jsou nepoužitelní, pro zapojení do pracovního procesu nemají vzdělání, protože jsou to samí filozofové a podobná individua..
Teď okupují cizí majetek, rádi by šli jinam, kde by mohli bydlet zdarma, i deálně aby mohli nakonec vystrnadit z bytu člověka, u kterého bydlí. Připomínají mi jednu určitou skupinu lidí, na kterou všichni nadáváme

předválečný soustruh Volman, protahovačka HMS 850, Gude MIG 192/6K, frézka F1J2
						- tumlik
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
DwPetr píše: ↑15. 1. 2019, 8:33 Už dlouho jsem se takhle nepobavil, překopírováno z FB, samí vyskoškolsky vzdělaní lidé, budoucnost národa
22 hod ·
Požadavky:
HUGO:
LUCIE:
LILIANA:
PETR:
HANS
MICHAL
hele rovinově, podle mě je to fejkovej účet, taková švejkovina a někdo se na tom tak nějak baví, ten účet fachčí chvíli, před vánoci bylo haló kdy tento jakoby Hollar volal do F1 kde řešil rasismus, genderovou nevyváženost a šovinismus ve šmoulech, včelích medvídcích, kocourovi mikešovi atp. , pak ještě genderové a diskriminační stereotypy ve slunce seno.....má to tam taky i s tím inkriminovaným online vysíláním do F1 jinak je nedohledatelný
řešilo se to i na alterně, která taky tak nějak naletěla, podle mě je to recesitická akce nějakého znuděného provokatéra, prolez to do toho prosince a musí tě to cinknout do nosu

http://www.tumlikovo.cz/
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
V tom magorově je i nemožný možný .

http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
						To že jde o fejk musí snad být jasné po přečtení několika řádků   něco na způsob TOP SEKRET
 něco na způsob TOP SEKRET
Mne to připadá jako nějaký promyšlený politický marketing vedený virální formou - staršího data narození rozumějí pojmu propaganda... koho to je, to ukáže až čas ...

něco na způsob TOP SEKRET
 něco na způsob TOP SEKRETMne to připadá jako nějaký promyšlený politický marketing vedený virální formou - staršího data narození rozumějí pojmu propaganda... koho to je, to ukáže až čas ...
- tumlik
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
jj, každopádně počet vyprodukovaného hnoje za posledních 8 let je bohužel prostý faktGrad píše: ↑15. 1. 2019, 9:22 To že jde o fejk musí snad být jasné po přečtení několika řádkůněco na způsob TOP SEKRET
Mne to připadá jako nějaký promyšlený politický marketing vedený virální formou - staršího data narození rozumějí pojmu propaganda... koho to je, to ukáže až čas ...
 https://fhs.cuni.cz/FHS-1122.html
  https://fhs.cuni.cz/FHS-1122.htmlhttp://www.tumlikovo.cz/