Magiho výzkumný ústav
- magi
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Dobrá věc se povedla - sice s tím byly trošku peritepite, ale za 5 500,- sinusový stolek + úplně nové sinusové hroty
Elektricky v pořádku a plošky pro johansonky - posuďte sami.
Není na něm ani kousíček rzi, jak kdyby to teď odnesli z výdejny
PS: manželka mě posílá k Chocholouškovi, když jsem jí v 18:00 oznámil, že místo slíbeného vánočního nákupu odjíždím teď hned odkamžitě do Olomouce pro nějakej "kus železa"
Elektricky v pořádku a plošky pro johansonky - posuďte sami.
Není na něm ani kousíček rzi, jak kdyby to teď odnesli z výdejny

PS: manželka mě posílá k Chocholouškovi, když jsem jí v 18:00 oznámil, že místo slíbeného vánočního nákupu odjíždím teď hned odkamžitě do Olomouce pro nějakej "kus železa"

Dle úpravy hnojiště poznáme hospodáře, dle výsledu voleb jakýchkoliv duševní úroveň voličů.
Pěknej stolek, mnohem hezčí než ten minulej a taky je za "obvyklou" cenovku. Že je to těžká obluda
Tyhle "rychlovýjezdy" do horoucích pekel znám, ale doma jsou už zvyklí.
Ještě než vytáhneš lováky z vrecka za suprovej zahraniční kotouč, tak si zkus projít s filtrováním celou tu sekci "kotouče porovité do 600" jestli by tě něco nezaujalo. Používám obdobu toho Nortona od Tyrolitu. Několikrát jsem sem dával odkazy. Ve firmách se kupujou ty Nortony, ale tam se to neřeší a platí, že Norton je ten "modrej a úžasnej". Tyhle jsou modrý taky
Bohužel konkrétní praktický porovnání Tyrolit vs. Norton nemám.

Ještě než vytáhneš lováky z vrecka za suprovej zahraniční kotouč, tak si zkus projít s filtrováním celou tu sekci "kotouče porovité do 600" jestli by tě něco nezaujalo. Používám obdobu toho Nortona od Tyrolitu. Několikrát jsem sem dával odkazy. Ve firmách se kupujou ty Nortony, ale tam se to neřeší a platí, že Norton je ten "modrej a úžasnej". Tyhle jsou modrý taky

- magi
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Když to máš těžký, já se v kotoučích nevyznám, proto jsem odkázán na to co mi kdo doporučí.Zbýňa píše: ↑22. 12. 2021, 9:03 Pěknej stolek, mnohem hezčí než ten minulej a taky je za "obvyklou" cenovku. Že je to těžká obludaTyhle "rychlovýjezdy" do horoucích pekel znám, ale doma jsou už zvyklí.
Ještě než vytáhneš lováky z vrecka za suprovej zahraniční kotouč, tak si zkus projít s filtrováním celou tu sekci "kotouče porovité do 600" jestli by tě něco nezaujalo. Používám obdobu toho Nortona od Tyrolitu. Několikrát jsem sem dával odkazy. Ve firmách se kupujou ty Nortony, ale tam se to neřeší a platí, že Norton je ten "modrej a úžasnej". Tyhle jsou modrý takyBohužel konkrétní praktický porovnání Tyrolit vs. Norton nemám.
Dle úpravy hnojiště poznáme hospodáře, dle výsledu voleb jakýchkoliv duševní úroveň voličů.
[/quote]
Ahoj ,dal jsem to přečist mé pani ,aby se necítila ,že je v tom sama a prý jestli jí nepošleš číslo na tvojí pani

[/quote]
Ahoj ,dal jsem to přečist mé pani ,aby se necítila ,že je v tom sama a prý jestli jí nepošleš číslo na tvojí pani
sv18ra, KSU250, 2N118, SH-700A, FA3AU, tos 1U, gh450, R5, FN40, HJ8, WKV63
- magi
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Docela jsem zvedavý, jakou má panáček cenovou představu.
Realita:
Heinzmann (regulace otáček) - 35 000,-
Comap (kontrolér) - 12 000,-
AVR Kutai (budič) - 6 000,-
Generátor PV3S - 10 000,- (když ho dobře seženu)
chladič Zetor - 3 500,-
rozvaděč - 10 000 ,- (odhadem)
železo - 5 000,- (odhadem)
určitě jsem hafo věcí vynechal - 5 000,- (asi)
realizace - 400,- / hodina práce v dílně (myslím si že 100 hodin je málo)
Už jsem toto podobné přání vyslyšel asi tak 50x. Uděláš mi taky takovou centrálu? Motor z Feldy mám
Nikdo si neuvědomuje, že ten motor je ta poslední a nejmenší položka
Realita:
Heinzmann (regulace otáček) - 35 000,-
Comap (kontrolér) - 12 000,-
AVR Kutai (budič) - 6 000,-
Generátor PV3S - 10 000,- (když ho dobře seženu)
chladič Zetor - 3 500,-
rozvaděč - 10 000 ,- (odhadem)
železo - 5 000,- (odhadem)
určitě jsem hafo věcí vynechal - 5 000,- (asi)
realizace - 400,- / hodina práce v dílně (myslím si že 100 hodin je málo)
Už jsem toto podobné přání vyslyšel asi tak 50x. Uděláš mi taky takovou centrálu? Motor z Feldy mám

Nikdo si neuvědomuje, že ten motor je ta poslední a nejmenší položka

- magi
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Sešity Adama Bernaua objeveny !
Malá ukázka, čím jsem se zabýval (převážně na ZŠ) místo učení

Většina projektů se skutečně zrealizovala i přes obrovský odpor a nesouhlas mých rodičů.
Na soustruh mi tenkrát síly nestačily - zůstalo jen u malůvek. Katr se taky nekonal.
Elektrohydraulický nakladač skutečně existoval a i fungoval (pouze za sebou musel tahat kabel). Kde jsem tenkrát sehnal všechny hydraulické komponenty, na to se mě radši neptejte. Stejně jako šlapací kolo Ukrajina, poháněné spalovacím motorem o obsahu 100ccm.
A spousta dalších vehementů ať už strojních nebo elektro.
Malá ukázka, čím jsem se zabýval (převážně na ZŠ) místo učení

Většina projektů se skutečně zrealizovala i přes obrovský odpor a nesouhlas mých rodičů.
Na soustruh mi tenkrát síly nestačily - zůstalo jen u malůvek. Katr se taky nekonal.
Elektrohydraulický nakladač skutečně existoval a i fungoval (pouze za sebou musel tahat kabel). Kde jsem tenkrát sehnal všechny hydraulické komponenty, na to se mě radši neptejte. Stejně jako šlapací kolo Ukrajina, poháněné spalovacím motorem o obsahu 100ccm.
A spousta dalších vehementů ať už strojních nebo elektro.
- magi
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Já na SOU dělal přípravek na ražení žetonů do kulečníku pod lisem a mistři to taky nechápali

Ale jo, o tom sourozenectví už jsme se kdysi bavili