To mi hlava nebere toto
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
odlitek mechatroniky audi A3 7 DSG
stříkající olej z odvzdušnovacího ventilu který je hned nad defektem vnitřku mechatroniky
obsah mechatroniky-1litr
po 5ti minutách zapnutých kliču obsah kaluže na zemi-0,9 litrů
stříkající olej z odvzdušnovacího ventilu který je hned nad defektem vnitřku mechatroniky
obsah mechatroniky-1litr
po 5ti minutách zapnutých kliču obsah kaluže na zemi-0,9 litrů
- Přílohy
-
- Video.mov
- (2 MiB) Staženo 119 x
Masso, stroje všemožný, autoservis, amatérské závody Nissan GTR
- LukasGunther
- Kontaktovat uživatele:
Drsný. Jak tohle může projít kontrolou při výrobě to nechápu.. také sem pošlu fotku jedné hřídele co nám dodavatel poslal také neuvěříš, že tohle projde a pošle jako náhradní díl... Šéf někdy už neví co má dělat

Edit: tohle je podle dodavatele v pořádku

https://www.gladiatools.cz
OPRAVY HYDRAULICKÝCH ČERPADEL A HYDROMOTORŮ
OPRAVY HYDRAULICKÝCH ČERPADEL A HYDROMOTORŮ
-
- Kontaktovat uživatele:
Modros: poznám zlievaren kde sa odlievaju odliatky pre jednu Taliansku automobilku, a nechcel by si z tade odliatky 

BalazKovo.sk
Jergus: Nedávno jsem dělal pojezdový převodovky na jeřáb - Vihorlat. Ta převodovka je ze třech kusů. Ve dvou dělících rovinách stažený ložiska. Nejpoužívanější věc na tom je silikon. Protože jinak to neutěsníš... Frézovali to snad nejtupější frézou, co tam našli. Litina dost pórovitá.
Jinak jsem jednou měnil poloosu na Tatře. Nevím, kdo to dělal. Ale nešla zasunout dovnitř. Tak se vylisoval kříž, přendal se na starou a zbytek do šrotu. Nepoužitelný.
Jinak jsem jednou měnil poloosu na Tatře. Nevím, kdo to dělal. Ale nešla zasunout dovnitř. Tak se vylisoval kříž, přendal se na starou a zbytek do šrotu. Nepoužitelný.
LukasGunther:
jako hobik bych rekl, ze pocet zubu i "fiktivni" modul pravdepodobne sedi ...
A resit smluvne i shodnou vysku a jine parametry zubu by normalniho cloveka asi nenapadlo ...
Na druhou stranu je to vyrobeno presne ...
jako hobik bych rekl, ze pocet zubu i "fiktivni" modul pravdepodobne sedi ...

A resit smluvne i shodnou vysku a jine parametry zubu by normalniho cloveka asi nenapadlo ...

Na druhou stranu je to vyrobeno presne ...

Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
Abych to ohledne odlitku uvedl na pravou miru
Do zavitu je nasroubovan vysokotlaky zasobnik s kapacitou 100 baru, pod zavitem je z nejakeho nam neznameho duvodu udelany zapich ktery udela ze stena ma tusim 0.9 milimetru, tlakovani probiha od zapnuteho klice a pri vystavovani spojek dochazi k razum....stena to nevydrzi a mikroprasklina je na svete, reseni je nakup sady odlitku a tesneni z aliexpresu za 3000 tisice kde vysoce kvalitne upracovany odlitek ma mistou 2 milimetru stenu 4 milimetry
Je to proste dalsi kurvitko z rady kurvitek
Najit onu prasklinu nebylo jednoduche.....nenasel sem ji ani pod lupou...tak sem zkusil vzduch......samozrejme po rozebrani uplne cele mechatroniky a hledani mista odkud se muze dostavat olej do nejvyssiho mista na prevodovce
Do zavitu je nasroubovan vysokotlaky zasobnik s kapacitou 100 baru, pod zavitem je z nejakeho nam neznameho duvodu udelany zapich ktery udela ze stena ma tusim 0.9 milimetru, tlakovani probiha od zapnuteho klice a pri vystavovani spojek dochazi k razum....stena to nevydrzi a mikroprasklina je na svete, reseni je nakup sady odlitku a tesneni z aliexpresu za 3000 tisice kde vysoce kvalitne upracovany odlitek ma mistou 2 milimetru stenu 4 milimetry
Je to proste dalsi kurvitko z rady kurvitek
Najit onu prasklinu nebylo jednoduche.....nenasel sem ji ani pod lupou...tak sem zkusil vzduch......samozrejme po rozebrani uplne cele mechatroniky a hledani mista odkud se muze dostavat olej do nejvyssiho mista na prevodovce
Masso, stroje všemožný, autoservis, amatérské závody Nissan GTR
Jenom by mne zajimalo, jestli tyhle kurvitka delaji ty konstrukteri "sami od sebe" - spis bych to tipoval na manazersky zasah a katování kostů (řečeno manažerským newspeakem) ...
BTW: Muj jeden z prvnich "devadesatkovych" manazeru se mi nezapomenutelne zapsal do pameti vyrokem
"... nez na to prijdou, budes davno z fabriky pryc ..."
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Osobně myslím, že úmyslně udělaná kurvítka sice existují, ale spíš výjimečně. Většinou mi to připadá jako přehmat, nedomyšlenost, uspěchaná málo otestovaná konstrukce, nekvalifikovaný konstruktér. Už jenom když si vezmu kolik nových věcí se pořád objevuje, tolik kvalifikovaných konstruktérů přece vůbec nemůže existovatlapa píše: ↑3. 9. 2024, 9:51Jenom by mne zajimalo, jestli tyhle kurvitka delaji ty konstrukteri "sami od sebe" - spis bych to tipoval na manazersky zasah a katování kostů (řečeno manažerským newspeakem) ...
BTW: Muj jeden z prvnich "devadesatkovych" manazeru se mi nezapomenutelne zapsal do pameti vyrokem
"... nez na to prijdou, budes davno z fabriky pryc ..."

Aleš Procháska