Je to něco pro chemiky,může se to máčet skoro ve všem

Chtělo by to 4tou osu jenže pod vodu ji nikdo nedělá,tak to zkusím nějak zbastlit sám.Nebude to plnohodnotná osa,spíš jenom takový sklopný stůl.
Aspoň se to bude dobře programovat.

Pěkný, budeš ji ještě začišťovat, nebo ji necháš tak jak je.Miltech píše:Při procházení Tumlíkovo stránek mě zaujaly licní desky a tak jsem se rozhodl upravit v podobném stylu i původní čínskou desku. Číňan si moc nehrál s dělením původních otvorů a tak jsem si vyhrál. Aby to vypadalo dobře i pohledově, musel bych ještě víc rozšířit drážky a nebo stočit desku plošně aspoň o 2 mm a to se mě nechtělo zbytečně zeslabovat. Je to funkční a daleko praktičtější, než původní provedení. Ještě vyrobit pár speciálních kamenů a přidat pár šroubů e je to.
Číňan asi srážel hrany ručně, protože je každá jiná a tak jsem to zatím odložil, ale jak se znám, tak to tak nezůstane...potraviny píše:Pěkný, budeš ji ještě začišťovat, nebo ji necháš tak jak je.Miltech píše:Při procházení Tumlíkovo stránek mě zaujaly licní desky a tak jsem se rozhodl upravit v podobném stylu i původní čínskou desku. Číňan si moc nehrál s dělením původních otvorů a tak jsem si vyhrál. Aby to vypadalo dobře i pohledově, musel bych ještě víc rozšířit drážky a nebo stočit desku plošně aspoň o 2 mm a to se mě nechtělo zbytečně zeslabovat. Je to funkční a daleko praktičtější, než původní provedení. Ještě vyrobit pár speciálních kamenů a přidat pár šroubů e je to.
To kdybych použil tak se u číňana nedostanu nožem k univerzálce, doraz je pomalu větší jak soustruhzebrak píše:Konečne so urobil doraz pozdĺžneho strojného posuvu na S28.
Taky jsem kdysi svařoval koloběžku, protože jsem v obchodech na žádnou alespoň na pohled nerozbitnou nenarazilProt píše:Delam kolobezku ve stylu K6, protoze je k nesehnani....
...jen aby se ti zase neopíraly brzdové špalky o pneu, jako to máš u té tvéFrancotirador píše:Dnes by mě lákalo postavit si .......