Kovošrot

"Zdroje tu jsou"
Odpovědět
elbarto

17. 1. 2017, 11:34

... a uz je mame na Bazosi: https://dum.bazos.cz/inzerat/70059754/E ... ularka.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Pepa z depa

18. 1. 2017, 5:43

... Mede in Italy, ty budou rozbitý hned z výroby :D ... jak ty jejich "křusky" auta :mrgreen: :mrgreen:
Žiju abych tvořil, tvořím abych žil. www.PePeSysel.cz
máša: vřeteno voda 1,5kW, měnič Delta, 2Nm 3f 60V krokáče, Yako drivery, lineáry a kuličkáče Hiwin,
vynikající Gravos GVE-64 na 125kHz, rám 8mm ocel vylita plastbetonem, vše na masivním litinovém stole.
testone
Sponzor fora

18. 1. 2017, 5:49

Pepa z depa píše:... Mede in Italy, ty budou rozbitý hned z výroby :D ... jak ty jejich "křusky" auta :mrgreen: :mrgreen:
ty jsi vůl
promiň :(
Obvykle se dějí věci obvyklé. Méně často se dějí věci neobvyklé a zcela vyjímečně se dějí věci vyjímečné...
Masturn 40 CNC, Hermle UWF1200H CNC a pár klasik
http://www.radialengine.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autopejsek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Pepa z depa

18. 1. 2017, 6:14

.. to byla sranda, ale klidně jsem vůl :D každopádně to budou určitě mrdky (nezlob se ale celoživotní zkušenost s nápisem Made in Italy - hlavně auta), jinak by to asi nevyhazovali, nebo si myslíte, že jsou všichni úplní voli?

P.S. Nemáš náhodou italský auto, že jsi hned označil za vola? Užij si to teď v zimě a vůbec v servisech :D :D
máša: vřeteno voda 1,5kW, měnič Delta, 2Nm 3f 60V krokáče, Yako drivery, lineáry a kuličkáče Hiwin,
vynikající Gravos GVE-64 na 125kHz, rám 8mm ocel vylita plastbetonem, vše na masivním litinovém stole.
testone
Sponzor fora

18. 1. 2017, 6:23

Pepa z depa píše:.. to byla sranda, ale klidně jsem vůl :D každopádně to budou určitě mrdky (nezlob se ale celoživotní zkušenost s nápisem Made in Italy - hlavně auta), jinak by to asi nevyhazovali, nebo si myslíte, že jsou všichni úplní voli?

P.S. Nemáš náhodou italský auto že jsi se hned chytnul? Užij si to teď v zimě a vůbec v servisech :D :D
denně mi projde dílnou cca 30 hlav z motorů všech značek a výrobců
už se tím zabývám 30 let
cosi už o autech (motorech) vím :D
ale to co ty bych si tvrdit nedovolil
Obvykle se dějí věci obvyklé. Méně často se dějí věci neobvyklé a zcela vyjímečně se dějí věci vyjímečné...
Pepa z depa

18. 1. 2017, 6:34

... ha ha :D aspoň se člověk zasměje po ránu, ta mě: "Italský auta jsou mrdky" .. toť můj názor a už jsem se taky párkrát umazal pod autem, celkem hodně, to stejný jak Francouzi, viděl jsem toho s těmi auty z papíru už hodně, mám známé ve fabrice, tady kde dělají spousty dílů do aut všech! značek .. reference, že na italský auta se ten plechový výlisek bojí vzít do ruky aby to nezmačkali :D .. BMW, Mercedes, WV vč. Škodovky je prý pořádný masiv, jediný dobrý motory tak Renault, jinak loterie co dostaneš, to je nedůslednost při výrobě, to je výroba pravěk. Nehledě na to, že jsem už působil v pár firmách, kde bylo spousty a spousty služebních osobáků, nikde italské auta, proč asi, to by ty servisy nikdo neutáhl, na fakturách to jde vidět hned, ne jen pocit. Každý má právo na svůj názor, tímto ho sděluji a nenazývám tě volem, protože máš jiný :D :D
testone
Sponzor fora

18. 1. 2017, 6:46

na Tvém vyjádření mi ZÁSADNĚ vadí ta generalizace
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

18. 1. 2017, 6:52

kdyz se rozhlidnes tak dneska diky rizeny zivotnosti nikdo zadny super spolehlivy nebo trvanlivy auto nevyrabi a je uplne jedno co za zemi to ma byt
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Pepa z depa

18. 1. 2017, 6:57

.. fakt mám hodně zkušeností, že Ital vždy zradil, např. loni si kamarád koupil Fiat Multipla, nenechal se odemě odradit a když jel po dálnici, na jeho drahou vystřelil boční airbag ze sedadla, z ničeho nic pecka jako kráva, malém se vysekali jak se lekl, měla dva měsíce modrou ruku. A to je pořád něco, ty ty auta spravuješ tak ti to nepřijde, kdybys nebyl servisák a musel za to tvrdě platit, mluvil bys jinak. Podívej se třeba na oficiální poruchovost ojetin v Německu podle TÜV tomu snad věřit budeš (nebudeš, vím Fiatisty nepřesvědčíš), tvoji "Taliáni" obsazují všechny první příčky, jako nejporuchovější auta světa :D :D co mi na to řekneš, jsem vůl, že?
http://www.auto.cz/tv-report-2016-jake- ... nout-90271" onclick="window.open(this.href);return false;
Naposledy upravil(a) Pepa z depa dne 18. 1. 2017, 7:06, celkem upraveno 3 x.
Pepa z depa

18. 1. 2017, 6:58

robokop píše:kdyz se rozhlidnes tak dneska diky rizeny zivotnosti nikdo zadny super spolehlivy nebo trvanlivy auto nevyrabi a je uplne jedno co za zemi to ma byt
.. to je taky pravda, přidané "kurvítka", ať mechanická nebo elektronická, jsou dnes všude
Andy V

18. 1. 2017, 7:06

Proč? Není potřeba nic přidávat. Naopak se to přesně spočítá a pak se ubere tam, kde je potřeba, aby díl vydržel určitý čas.
Pepa z depa

18. 1. 2017, 7:10

.. právě proto pokukuji po nějakým (dalším) zachovalým veteránovi, ten pojede pořád, tam ještě "kurvítka" neuměli :D .. teď mám rozdělanýho Mercedes-Benz E190 2.0 starýho krasavce v benzínu, kompletní renovace, rok a půl už ho dělám (no děláme), už se to blíží, letos snad bude hotov, záleží ale nejvíc na penězích :?
P.S. zinkovaná kastle, ABS, celé auto vytlumeno asfaltovými pláty a milion dalších dokonalostí, tady se nešetřilo - 25let stará kára
piskoteek
Kontaktovat uživatele:

18. 1. 2017, 9:21

Já pustil Fiata Mareu 1.9jtd 12 let jsem ji měl a když jsem ji chtěl v 850tis vyhodit,že se mi už nechtělo dělat rozvody,dojel borec,udělal rozvody a jezdí dodnes.At bylo -20 nebo +40 auto nastartovalo vždy a jelo.Bězny servis olej,brzdy,spojku jsem udělal preventivně tahala na stavbu haldy.
Fiata Uno turbo Mk1 jsem celkově zgeneralkoval(je pravda že koroze byla).Na brzdě jsem udělal skoro 200kobyl,vzhledem k žádné extra elektronice auto šlapalo jak hodinky.
Teď mám Stilo 1,9Jtd od otce to je pravda,že už má víc elektroniky,nicmene jede to zatím bez problémů už 5let.
Podle mě jde o to co člověk koupí,od koho a pod.

.Soused měl v tu samou dobu octavku 1 -1,9 ještě bez lopatek naklápěcích a servis v běžných věcech oproti Fiatu rozhodně dražší.Ani mě ani mu se na tom nic velkého nevysralo takže mě od Fiata v naftě neodradí nikdo
Naposledy upravil(a) piskoteek dne 18. 1. 2017, 9:32, celkem upraveno 1 x.
Výrobní ředitel, co nadělal poctivě hodně vagónů špon do hutí.
Pepa z depa

18. 1. 2017, 9:31

.. motor možná jo, ale co to ostatní, co odpadává postupně, nehledě na kastli, co neměla nikdy vidět sůl, musíš věnovat hodně úsilí opravám, mmj. hlavně drobností, třeba u jedničkové "Odstávky" ne, to lítá na motoru z Golfíka 1,9TDI dodnes, klidně s třičtvrtě milionem taky a všechny čudlíky fungují, ale pokud ti vyhovuje a trefil jsi dobré kousky OK :wink: .. jinak, doufám, že zase nebudu za vola: víte co znamená zkratka FIAT - fantastická imitace automobilu .. nic ve zlým, peace
piskoteek
Kontaktovat uživatele:

18. 1. 2017, 9:34

Nevím jak ostatní,ale mě nic neupadavalo :-D
Výrobní ředitel, co nadělal poctivě hodně vagónů špon do hutí.
Odpovědět

Zpět na „Kde koupit starší stroje“