Co jste dneska bastlili?
- Pepa z depa
čau, natřená je moc pěkná, pořád mi nevychází čas se stavit vybrousit ten nůž, moc jsem toho nasliboval, tak musím prvně podělit zákazníky, dneska ještě nějaký karbony, pak otcovi vyvrtat ocel. desky a pak se ozvu, zkoušel jsi na tom už třeba tvar nože, třeba zatím na zkoušku z nějakýho šrotu?
Žiju abych tvořil, tvořím abych žil. www.PePeSysel.cz
máša: vřeteno voda 1,5kW, měnič Delta, 2Nm 3f 60V krokáče, Yako drivery, lineáry a kuličkáče Hiwin,
vynikající Gravos GVE-64 na 125kHz, rám 8mm ocel vylita plastbetonem, vše na masivním litinovém stole.
máša: vřeteno voda 1,5kW, měnič Delta, 2Nm 3f 60V krokáče, Yako drivery, lineáry a kuličkáče Hiwin,
vynikající Gravos GVE-64 na 125kHz, rám 8mm ocel vylita plastbetonem, vše na masivním litinovém stole.
- Pepa z depa
pěkná strojařinka
Žiju abych tvořil, tvořím abych žil. www.PePeSysel.cz
t256 píše:Davas tam kosouhle loziska, nebo nechavas obycejne co tam byly?
Ja jsem tam dal z nedostatku casu ty same, jen jsem je vymenil za skf. Ale moc dobry pocit jsem z toho nemel.
Já mám osazené kosouhlé ložiska už od výrobce nic jsem neměnil
Motor je co jsem našel doma 750W 1400ot. a brusný pás 50x2000. Náboj je nalisovaný v silonovém kole a dvěma kolíky zajištěny proti protočení, kolíky jsou provrtaný přes kolo do náboje a celé schované pod velkoplošnou podložkou, která zároven jistí celé kolo na motoru proti spadnutí.pavlaxy píše: 2Phoenix : dej prosím parametry a jak jsi udělal náboj hnacího kola ...
oba moc hezké výrobky
![]()
Už tě očekávám dej vědět dopředu ať postavím na kaféPepa z depa píše:čau, natřená je moc pěkná, pořád mi nevychází čas se stavit vybrousit ten nůž, moc jsem toho nasliboval, tak musím prvně podělit zákazníky, dneska ještě nějaký karbony, pak otcovi vyvrtat ocel. desky a pak se ozvu, zkoušel jsi na tom už třeba tvar nože, třeba zatím na zkoušku z nějakýho šrotu?

Koupím soustruh SU32 nebo SV18RA
Jestli máž z cncshopu tak nejsou čínská ale tuším z Thaiwanu. To se nedá s čínou z ebay srovnávat. Taky jsem jedno chtěl bejt chytrej a koupil asi za půlku podobné z ebay. a rovnou jsem to vyhodil nebylo to ani na to to někomu dát zadarmo.Monteg píše:Jo čínské z cncshopu
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
Jo luboš má pravdu je to Thiwan TMT http://www.syk.tw" onclick="window.open(this.href);return false;
Ale je to pěkně udělané nenašel jsem problém
Ale je to pěkně udělané nenašel jsem problém
Len na rýchlo sem hodím video kolíky čo som páchal v sobotu 300 ks tolerancie do stovky uraveným plátkom aby sa dalo aj pichať. Točené len na rýchlo mobilom.
Normálne tam tu ruku nepchám
a hotový klík spadne do tej nádobky.
Materiál CuSn12 tuším že hrub bol 600 otáčok a milimeter na uber a finiš desatina pri osemsto ale už neviem...
Máme toho toľko že to nieje ani kedy fotiť a väčšinu ani nemôžeme kvôli ochrane zákazníka
.
Normálne tam tu ruku nepchám

Materiál CuSn12 tuším že hrub bol 600 otáčok a milimeter na uber a finiš desatina pri osemsto ale už neviem...

Máme toho toľko že to nieje ani kedy fotiť a väčšinu ani nemôžeme kvôli ochrane zákazníka

S prianím pekného dňa Niperix
Vopred sa ospravedlňujem za gramatické chyby
KX3 + GWE64 + GRAVOSTAR Profi v štádiu ťažkého testovania.
Vopred sa ospravedlňujem za gramatické chyby
KX3 + GWE64 + GRAVOSTAR Profi v štádiu ťažkého testovania.
Normálně analogově https://www.kovonastroje.cz/Meridla/Pos ... stove.html" onclick="window.open(this.href);return false; - v čem je jako problémprochaska píše:Dost dobrýboboaug píše:Nastavovací kroužky pro dutinová měřidla.Čím jsi měřil ty průměry?