jo dá se seřídit, ale zase to co jsem posílal mi přijde kvalitnější řešení než ty čtyři šrouby :/ protože jsem jen s tím zkusil jet a hned se to šouplo (nejspíš jsem to nedotáhl úplně)
Pro všechny, co si myslí že pod 10 tisíc postaví CNC
já jsem zatím lepil disperkolem (mám už ověřený že to drží ! z modelů
minulý rok jsem lepil 280 x 134 cm rám a mohu na něm sedět ! ) pak až to bude seřízený tak to vruty sešroubuji (až se to bude hýbat)
jo dá se seřídit, ale zase to co jsem posílal mi přijde kvalitnější řešení než ty čtyři šrouby :/ protože jsem jen s tím zkusil jet a hned se to šouplo (nejspíš jsem to nedotáhl úplně)
Šikovnej nerozhodnej trpaslík
Věčný tazatel
Věčný tazatel
Disperze je k prdu to chce polyuretan. Nemusíš kupovat nějaký speciální stačí soudal 60A je v kartuši mají ho v skoro všude a hlavně co stím slepiš už nikdy nerozlepíš nevadí mu voda ani slunce v nouzi sem stím lepil i palubky k traverze 
tak to jsem napsal špatně
samozřejmě že disperkol je na slepení překližky
na zalití použiju když tak epoxid (nebo jak se to jmenuje)
Jinak se ozval známí že je doma z Ruska od manželky tak že mi ty díly vyrobí
tak snad to vyjde a třeba do konce roku budu zařezávat první třísku 
Jinak se ozval známí že je doma z Ruska od manželky tak že mi ty díly vyrobí
Věčný tazatel
Věčný tazatel
Opravdu v tom problém není já jen že jsou o dost spolehlivější lepidla než disperze.Kratus píše:Když jsem dělal v modelárně, tak se spíš roztrhla překližka, než aby povolil dispercoll. Vzhledem k tomu, že tu frézku nebude koupat ani slunit nevidim v disperzi problém.
Na měkká dřeva v interiéru disperze stačí ale na případnou mastnotu už ne. Jsou prostě i lepší lepidla
Dneska jsem byl u známého a vymýšleli jsme Ztko a tak takový věcilubbez píše:Na 28 stránce první tři díry do překližky. Co nám asi přinese pětistá??
Tak snad 500stá bude už s třískou
Věčný tazatel
Věčný tazatel
-
hobbyrobot
- Kontaktovat uživatele:
Tak ať se ti tam líbí a bacha na kámoše.Lify píše:... + jsem včera byl poprvé na SPŠ Třebešín
jrt
hobbyrobot.cz, jederobot.cz
robodoupe.cz, forum.robodoupe.cz
hobbyrobot.cz, jederobot.cz
robodoupe.cz, forum.robodoupe.cz
Ty držáky plánuješ na pevno přilepit nebo přišroubovat?
Taková myšlenka: nebyla by cesta k jakýs takýs přesnosti nechat si tu od někoho vyrobit přesný bezvůlový masky z plechu (cca 3mm)?
Taková myšlenka: nebyla by cesta k jakýs takýs přesnosti nechat si tu od někoho vyrobit přesný bezvůlový masky z plechu (cca 3mm)?
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
Děkujipacka píše:no hurá . aspoň že ses vybod na ty hnusy s těma šroubama co se někde kolem středu "těsně" míjely
no nejprve vyrovnat podle těch držáků na ložiska a potom přišroubovat (asi)Thomeeque píše:Ty držáky plánuješ na pevno přilepit nebo přišroubovat?
Takto ??
- Přílohy
-
- Součást1.bmp
- (3.95 MiB) Staženo 290 x
Věčný tazatel
Věčný tazatel