jo dá se seřídit, ale zase to co jsem posílal mi přijde kvalitnější řešení než ty čtyři šrouby :/ protože jsem jen s tím zkusil jet a hned se to šouplo (nejspíš jsem to nedotáhl úplně)
Opravdu v tom problém není já jen že jsou o dost spolehlivější lepidla než disperze.Kratus píše:Když jsem dělal v modelárně, tak se spíš roztrhla překližka, než aby povolil dispercoll. Vzhledem k tomu, že tu frézku nebude koupat ani slunit nevidim v disperzi problém.
Dneska jsem byl u známého a vymýšleli jsme Ztko a tak takový věcilubbez píše:Na 28 stránce první tři díry do překližky. Co nám asi přinese pětistá??
Tak ať se ti tam líbí a bacha na kámoše.Lify píše:... + jsem včera byl poprvé na SPŠ Třebešín
Děkujipacka píše:no hurá . aspoň že ses vybod na ty hnusy s těma šroubama co se někde kolem středu "těsně" míjely
no nejprve vyrovnat podle těch držáků na ložiska a potom přišroubovat (asi)Thomeeque píše:Ty držáky plánuješ na pevno přilepit nebo přišroubovat?
Taková myšlenka: nebyla by cesta k jakýs takýs přesnosti nechat si tu od někoho vyrobit přesný bezvůlový masky z plechu (cca 3mm)?