Prezidentska volebni kalkulacka 2023

aneb pokec o vsem co se netyka CNC
takova nase CNC hospudka

Moderátor: sysel

Odpovědět
vvitty

18. 1. 2023, 4:10

pafik píše: 18. 1. 2023, 3:55 Policie prej prošetřuje falešnou sms :lol:
xxx.jpg
Kde ze to rozdavaji zadarmo Brenny?
ZDENEK1.DOLEZAL

18. 1. 2023, 4:12

Hele Generál je fešák a to spoustě voličů stačí.
Jinak za mě generál je kovaný komouš co leze do zadku zrovna těm co velí. Na tu školu vlezl dobrovolně a byla to škola pro ty největší a nejtvrdší komouše.
Generálova žena vystudovala za komunismu na vojenského politruka - cituji Politická akademie Klementa Gottwalda v Bratislavě - tam brali jen ty největší a nezapálenější komunisty a celá její rodinka musel být ve straně. Kdo byl na vojně za komára tak ví co politruci na štábu byly za hovada.
Takže mě zaráží jaký je to najednou super lidumil a demokrat.
Havel musí v hrobě rotovat.
Fifík

18. 1. 2023, 4:13

pafik píše: 18. 1. 2023, 1:38
Fifík píše: 18. 1. 2023, 10:50
pafik píše: 18. 1. 2023, 10:17 Vzhledem k současnému dění je tvůj argument poněkud primitivní :)
Jaký argument? To je prostě fakt, že Pavel nekandiduje za žádnou konkrétní stranu. To, že ho vládní koalice podpořila znamená, že je to její kandidát?

A co je schováno za termínem "současné dění"?
Jednoduše blábol.
Vysvětlovat ti to nebudu. Buď jsi dost inteligetní a chápeš to, jen "jako nevíš". Nebo jsi blbej, opravdu to nechápeš a pak za to nestojíš.
Díky za podnětnou diskusi. Pochopil jsem, že odpovídat nehodláš a jen tu prosazuješ svojí volbu - Babiše. Ten se kasá, jak nadstranický bude a přitom ho navrhlo ANO a kampaň mu platí ANO.

A pak řvou, že beneficientem prezidentování protikandidáta budou jeho sponzoři. Podle sebe soudí druhé. Babiš tam jde jen proto, aby posílil svou sektu a získal výhody pro sebe jakožto svého největšího sponzora.
pafik

18. 1. 2023, 4:25

Thomeeque píše: 18. 1. 2023, 3:58 Opravdu? A o čem je řeč?
Asi o milence? Nezoufej, až budeš velkej kluk, tak si taky jednu pořídíš :lol:
pafik

18. 1. 2023, 4:27

ZDENEK1.DOLEZAL píše: 18. 1. 2023, 4:12 Hele Generál je fešák a to spoustě voličů stačí.
Jinak za mě generál je kovaný komouš co leze do zadku zrovna těm co velí. Na tu školu vlezl dobrovolně a byla to škola pro ty největší a nejtvrdší komouše.
Generálova žena vystudovala za komunismu na vojenského politruka - cituji Politická akademie Klementa Gottwalda v Bratislavě - tam brali jen ty největší a nezapálenější komunisty a celá její rodinka musel být ve straně. Kdo byl na vojně za komára tak ví co politruci na štábu byly za hovada.
Další nepřítel toho správného budoucího prezidenta. To už jsme tři .... :D
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

18. 1. 2023, 5:00

soused dostal nabidku na to same co Pavel kdyz byl na vojne, takoveto "do vecera jste venku z maskacu", po skoleni v CR dva roky v rusku atd. Odmitl!!!
Zanicenej komous to fakt nebyl to bychom se asi nebavili.
Takze tenhle prispevek ja osobne beru jako blabol.

ZDENEK1.DOLEZAL píše: 18. 1. 2023, 4:12 Hele Generál je fešák a to spoustě voličů stačí.
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Mex

18. 1. 2023, 5:23

robokop píše: 18. 1. 2023, 5:00 soused dostal nabidku na to same co Pavel kdyz byl na vojne, takoveto "do vecera jste venku z maskacu", po skoleni v CR dva roky v rusku atd. Odmitl!!!
Zanicenej komous to fakt nebyl to bychom se asi nebavili.
Takze tenhle prispevek ja osobne beru jako blabol.

Já už se nechci přít kdo z kandidátů je větší hrůza.
Tenhle dotaz je jen proto, že jsem nepochopil logiku Tvé odpovědi.

Zdenek napsal, že Pavel i jeho žena byli tvrdí komunisti, a že politruci byli hovada (s tím, že to byla hovada fest souhlasím, já jsem ještě vojnu a politruky zažil).
A Ty jsi oponoval, že Tvůj soused dostal stejnou nabídku, ale nebyl zapálený komouš, tak odmítl. A proto že Zdenek napsal blábol.
Ale Ty jsi přece tím svým postem ten Zdenkův názor potvrdil.
Pavel byl pravověrný komouš, tak to (na rozdíl o Tvého souseda) neodmítl.
Kde vidíš něco špatného na Zdenkově názoru?

Jde mi opravdu jen o formální logiku v této Tvé odpovědi.
Fakt se nechci přít o kvalitě kandidátů, každý si můžeme nechat svůj vlastní názor a přesvědčení.
Ty budeš volit jednoho komunistu, já druhého komunistu. ;-)
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

18. 1. 2023, 7:09

v tom ze hazi vsechny do jednoho pytle ze museli pred tou nabidkou byt zapaleni komousi
mam osobni zkusenost ze nemuseli
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

18. 1. 2023, 7:09

filla
Kontaktovat uživatele:

18. 1. 2023, 8:18

"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."
Fifík

18. 1. 2023, 8:27

Babiš je zoufalec. Ale asi ty jeho lži mají ten kýžený dosah, proč by ze sebe jinak dělal takového vola. :o

https://twitter.com/general_pavel/statu ... 81829?s=19
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

18. 1. 2023, 9:48

V pripade problemu s pameti pripominka:

*Celý měsíc koukáš na pohádky, těšíš se, že dobro nakonec vyhraje a brečíš radosti, když to tak dopadne. Hned poté jdeš k volbám a hodíš to symbolu zmrdství, lži a chaosu.
*Velebíš hrdiny akčních filmů, a když nějakého skutečně potkáš, dáš přednost srabovi, který se před lidmi schovává v cukrárně, kytky na Národní nosí v šest ráno a vyhýbá se konfrontaci v tv debatách.
*Označuješ se za vlastence a chceš aby ti prezidenta dělal Slovák, který ani nemá snahu naučit se náš jazyk.
*Posíláš své děti do školy, přeješ si aby byly vzdělané a volíš imbecila, který nezná učivo 5. třídy základní školy, myslí si, že se mléko dělá krávě v žaludku, neumí na počítači a do Varšavy jede přes Břeclav.
* Bojíš se, že tě někdo pošle do války, ale hlas dáš tomu, kdo své vlastní dítě zavlekl na Ruskem okupované území.
*Bojíš se mobilizace, ale hlas dáš tomu, kdo chtěl jako premiér vyslat naše vojáky do války bez souhlasu Parlamentu ČR.
* Nadáváš na drahotu, ale oslavuješ toho, který svým chaotickým a rozhazovačným vedením vlády, tuhle mega inflaci způsobil.
* Ještě máš pořád v paměti, že slušnost, láska a pokora jsou základním pilířem naši společnosti, ale přeješ si aby nás reprezentoval sociopat, který nenávidí lidi a pro ukojení svých vlastních potřeb udělá prakticky cokoliv.
TO FAKT CHCEŠ?
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

18. 1. 2023, 10:46

jergus.balaz
Kontaktovat uživatele:

19. 1. 2023, 6:21

robokop píše: 18. 1. 2023, 10:46 Projev statnika:

https://twitter.com/zamestnavatelh/stat ... Svbu9LTUmw
To je prejav poloboha :lol:
BalazKovo.sk
testone
Sponzor fora

19. 1. 2023, 6:58

:lol: no vždyť tady každou chvíli někdo chce svrhnout vládu a nahradit ji tím princem na bílém koni co je nejdokonalejší a nejlepší a fšechno fšem konečně dá a vyřeší za ně :D
Obvykle se dějí věci obvyklé. Méně často se dějí věci neobvyklé a zcela vyjímečně se dějí věci vyjímečné...
Masturn 40 CNC, Hermle UWF1200H CNC a pár klasik
http://www.radialengine.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autopejsek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Odpovědět

Zpět na „Prevazne nevazne“