Samozřejmě mně vadí, když někdo zneužívá moc. Kádruješ tady nejvíce ty. Podle tebe jsou všichni zloději, jen Babiš je letadlo... Tobě vadí Banga, mně se nelíbí Babiš. Kdo je větší zlo pro naši republiku? Mně nemůžeš nazvat normalizačním komunistou, já jsem jejich oběť. Tobě by se asi líbilo za komárů, dle tvých názorů. Nebo to máš odposlouchané z domu? Tady burcuješ proti rozkrádání státu, ale Babiš je nevinen, to ostatní. Ale nejvíce rozkradli právěě komunisté! Ty jsi mladý kolfan, nemůžeš je osobně znát. Máš příběhy jen z doslechu a patrně jednostranné. My starší to máme zažito a spoustu těch lidí známe i osobně.DwPetr píše: ↑27. 6. 2019, 8:44 Jedinej kdo tady někoho kádruje, jsi byl tenkrát ty a dneska lapa, mě, a to jen za to že mám jinej názor, kterej se vám starejm borcům evidentně nelíbí, holt asi jste z režimu, kterej mi podsouváte zvyklí na to, že všichni drželi hubu. Nepamatuju si že bych někoho z Vás nazýval normalizačním komunistou nebo někým z SA.
Jestli je pro tebe Banga ten pravej, aby z tribun promlouval k lidu, OK, pro mě teda ne, a ani bych na tu tribunu nelezl a něco tam nevyřvával, v tom je asi ten rozdíl.
Osud jinejch firem...aha a zajímal tebe nebo vás Babišbijce osud i jinejch kauz? Nebo jenom to co je momentálně moderní a v kurzu? Ono nás asi jiný akce jinejch lidí v politice moc nestáli že. Tohle je to co mě vadí, ne demonstrace jako taková, ale ten dvojí metr, a to pokrytectví.
A právě za minulého režimu lidé drželi hubu, když tlápali jiní nesmysly, jaké zkoušíš ty. Kdo měl názor jiný, tak neposkytoval klid na práci. To už slýcháváme od premiéra znovu...