Free Energy
ono je to jednoduche tu hracku rukou zastavis takze kde je ta energie? Myslim ze nejake umyslne tajeni nebo brzdeni vyvoje neni. Mozna dokonce naopak lidi maji necemu verit, ocekavat lepsi zitrky i kdyz to dnes stoji za prd. Driv lidi cekali ze prijdou do nebe a dne jim staci mit cokoliv zadarmo bez prace( energii, figuru, . . .). V zivotopisu to pan fokker pekne popisuje kdyz se pokouse o porpectummobile( doporucuju precist). Tesla byl na jednu stranu zvlastni , slepe veril ze dc je to prave a edison ho s ac prevalcoval. Kolik praktickych veci znate z dilny Tesly? Jeho jmeno se pouziva vic jako zaklinadlo nez jako nositele konkretnich vyznamnych objevu, cimz nechci jeho usili nijak snizovat a jsem fanda jeho prace.
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
IQ156
-
lubos píše:ono je to jednoduche tu hracku rukou zastavis takze kde je ta energie? Myslim ze nejake umyslne tajeni nebo brzdeni vyvoje neni. Mozna dokonce naopak lidi maji necemu verit, ocekavat lepsi zitrky i kdyz to dnes stoji za prd. Driv lidi cekali ze prijdou do nebe a dne jim staci mit cokoliv zadarmo bez prace( energii, figuru, . . .). V zivotopisu to pan fokker pekne popisuje kdyz se pokouse o porpectummobile( doporucuju precist). Tesla byl na jednu stranu zvlastni , slepe veril ze dc je to prave a edison ho s ac prevalcoval. Kolik praktickych veci znate z dilny Tesly? Jeho jmeno se pouziva vic jako zaklinadlo nez jako nositele konkretnich vyznamnych objevu, cimz nechci jeho usili nijak snizovat a jsem fanda jeho prace.
a nebolo to naopak?
DC - edison
AC - Tesla
podla mna v konečnom dôsledku Tesla prevalcoval edisona
Matúš
Pokud se dobře pamatuju tak rozvody elektřiny pro světla jsou od edizona a tedy střídavé, Tesla se držel stejnosměrného dynama a dělal si z Edisona srandu jak to je na hovno a nebezbečné ( a prezentoval účinky střídavého proudu na zvíratech a dal tedy vzniknout elektrickému křeslu).
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
IQ156
-
bolo to presne tak len naopak: http://sk.wikipedia.org/wiki/Nikola_Tesla" onclick="window.open(this.href);return false;
Matúš
Lubosi budes muset do skoly
https://www.youtube.com/watch?v=5agJU1x ... ata_player" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.youtube.com/watch?v=5agJU1x ... ata_player" onclick="window.open(this.href);return false;
Každý softwarový problém má hardwarové řešení: "Kup si to nové, vole.
-
Popravdě řečeno mi v žádném případě nejde o získání energie, ale o to aby se ta hovadina točila nezávisle na ničem. Že to nic nevyrobi to nevadí třeba by se inspiroval někdo jinej a někam dál to posunul. Ale to je fuk. Vybírám magnety je jich druhů jako prase po neděli nějaký objednám.lubos píše:ono je to jednoduche tu hracku rukou zastavis takze kde je ta energie.
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
badas po volne energii a sam jsi se stal obeti jineho badatele ktery na ten zpusob cerpani volne energie prisel
volna energie jde velmi snadno cerpat prostrednictvim lidske hlouposti a lidske nadeje
tyto hodnoty jsou zajiste nevycerpatelne a lze je snadno transformovat primo na penize coz je idealni stav
volna energie jde velmi snadno cerpat prostrednictvim lidske hlouposti a lidske nadeje
tyto hodnoty jsou zajiste nevycerpatelne a lze je snadno transformovat primo na penize coz je idealni stav
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
-
Beru to jako srandu buď to vyjde nebo ne. Budu to dělat že dřeva takže cena 00 kromě magnetu samozřejmě. A když to nevyjde mužů to celý překopat a nebo začít znovu. A nebo se na to vykašlat. Kdo si hraje nezlobí.
-
skús nad tým pouvažovať inak- pouvažuj či je rozdiel medzi dvoma odpudzujúcimi sa magnetmi a tlačnou pružinou,,, možno si ušetríš energiu a peniaze na nejaký lepší projekt,
Matúš
-
to spotter.w.m:
Myslim, ze to bude zabity cas. Tudy cesta nevede.
Aby Ti nieco fungovalo, musis to mat najprv teoreticky ujasnene. Cisla neklamu.
Nieco skusat na slepo je ako vyhodit do luftu milion kociek scrabble a dufat, ze sa z toho posklada roman od Verneho.
Skus to, co som napisal vyssie.
Myslim, ze to bude zabity cas. Tudy cesta nevede.
Aby Ti nieco fungovalo, musis to mat najprv teoreticky ujasnene. Cisla neklamu.
Nieco skusat na slepo je ako vyhodit do luftu milion kociek scrabble a dufat, ze sa z toho posklada roman od Verneho.
Skus to, co som napisal vyssie.
Poloboh vetra a mora, hrdina mužov.. radikalny ultra heterosexual
když vás tady tak čtu, tak mi to přijde stejné, jak ten přiblblej seriál, co na to kouká můj kolega a parťák. Bořiči mýtů se to jmenuje.
Nejhorší na tom ovšem je, že si přitom drancuje nervy, protože se rozčiluje, jací jsou to pitomci.
No faktem je, že jsem s ním zkouknul asi dva nebo tři díly.
Kurňa, chlapi, já bych taky chtěl bejt placenej za nesmyslnou práci a mít tak vybavenou dílnu. To by se to pracovalo...
Nejhorší na tom ovšem je, že si přitom drancuje nervy, protože se rozčiluje, jací jsou to pitomci.
No faktem je, že jsem s ním zkouknul asi dva nebo tři díly.
Kurňa, chlapi, já bych taky chtěl bejt placenej za nesmyslnou práci a mít tak vybavenou dílnu. To by se to pracovalo...

-
Borice mýtů jsem párkrát taky viděl ale to už je dávno. cca 2,5roku nemám televizi a vůbec nemám potřebu si ji koupit. Jak většina ví tak Perpetuum mobile se dělí na 2 druhy první druh je slabý že nezvládne nic pohánět a druhej už produkuje. Četl jsem fóra a že první druh existuje. A borec se hádal že ne no a tak mu vysvetlil že to mají ve škole a druhý člověk říkal že to máj na fakultě. A nejlepší bylo jak ten borec napsal stejně to je k ničemu když to nic nevyrábí. Přístup některých lidí je opravdu zvláštní. I kdyby to někdo vynalezl tak takovýhle lidi by stejně nadávali že to mít doma nikdy nebudou tak k čemu ten vynález je
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
pokud vim tak perpetum mobile ktere se toci neni perpetum mobile ale budto nejaky podvod nebo je to treba neco jako stirlinguv motor tedy motor jako kazdy jiny
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Sakra, takovejch chytrejch lidí tady je ......... neuděláme společně nějakou Free Enrgy dojnou kravku na peníze? Ta lidská blbost je fakt nekonečná, to je škoda netěžit.