SMAZAT
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
V lete to tak hrozne nebyva uz je preci jenom znat, ze je rano kosa. Jsou bohuzel i daleko horsi burzy propadaky. Ani nevim zda pojedu na posledni Chotusice, vlcaku na strojni veci uz tam jezdi moc a prodejci nevedi co si za to rict. Shanet parohy budu dost spokojeny 

Byl jsem dneska na burze v Tuhaňi. Sháněl jsem výstružník na Mk3, ale bohužel bez úspěchu. Koupil aspoň frézu D40x40 (upínací D 16mm), válcový trn D24mm, navrtáváky (a aby byl doma klid, tak 2 podprsenky)
Poohlížel se po kleštinách k soustruhu, ale nebyly žádné. Věcí k potřebě spousty, ale zase v tom budou ležet peníze, tak jen to nejnutnější. Jinak účast lidí větší, prodejců kovo o něco menší, než bývá v Držkově. Celkem jsem překvapený, jak ty burzy stále táhnou zástupy lidí.A.

SN 20, SM 16 B, FN 25
- Francotirador
No tak ještě říct havelaircraftovi ať k němu dodělá zbytekkovoel píše:…tento fungl novy zaměřovač , i s nočním viděním , z tanku T55…

soustruh: TOS MN80A; obrážečka: TOS MS200N
frézka: klon Sieg X2; ostřička: Beiping PP-U3
frézka: klon Sieg X2; ostřička: Beiping PP-U3
Ahoj. Já tam jedu s motorkářema (Honda Monkey, DAX - nejmenší motorky, vždy středem pozornosti), ale budem tam až tak kolem desátý, jedenáctý. Je toho tam vždycky plno, tak se nebojim, že bych něco nesehnal. Budu shánět nějaký drobnosti na soustruh i na starou čízu.
Tchořovice super. Od strojařiny jenom asi dva stánky, ale sehnal jsem tam vše co jsem chtěl (ač to není to, co jsem potřeboval).
Samozřejmě nejvíc věcí od motorek, v kteréžto oblasti jsem sehnal i to, co jsem už vůbec nedoufal, že někdy seženu.
Samozřejmě nejvíc věcí od motorek, v kteréžto oblasti jsem sehnal i to, co jsem už vůbec nedoufal, že někdy seženu.
Jo asi já pojedu zdaleka se podívat, ale jaksi se mě nechce....byl sem domluvený s borcama, že nepojedu sám... jeden chytl bacila a je nepoužitelný a druhý to vzdal tak sem si jaksi zostal sám:-(
doufám že to bude stát zato, je ještě někde u chotisic yítra burza nebo z chotusic směr brno?
doufám že to bude stát zato, je ještě někde u chotisic yítra burza nebo z chotusic směr brno?
Zdar Draku. Taky mam bacila a nejspis na vstavacku rano v 05 silu nenajdu. Bude to tam jenom tvoje
Pokud budou nejake poklady (viz nase tema) vezmi vsechno nebo klidne rano zavolej please
V Chotusicich na rozdil od jinych placku signal tusim je.