CNC Frézka na balsu
Hliníková trubka je naprosto nevhodná i jako nepodepřená tyč. Hliník je schopen se zadřít i na platovém ložisku. Jedině eloxovaná slitina hliníku či s podobným povlakem může sloužit jako lineární vedení v kombinaci s vhodným plastovým ložiskem. Viz sortiment Ingus. Hliník a jeho slitiny používat zásadně jen jako nosný materiál, nikdy ne pro pohyblivé části, co se o sebe třou. Hliník a jeho slitiny má mizernou otěruvzdornost.
http://zbozi.arkov.cz/i/171787-tyc-w-16 ... a-ina.html" onclick="window.open(this.href);return false;
nechceš nejdřív trošku studovat?
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
no tak to mě dostalo..Lify píše:Jak myslíš studovat ?

kdysi lidi když chtěli něco vědět tak se to naučili.. později to našli na internetu řešené a jen to opsali.. ale že příjde doba kdy už ani lidi nebudou vědět co je to studovat to jsem myslel že bude výrazně později..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
ta nová doba to je fofrRaS píše:no tak to mě dostalo..Lify píše:Jak myslíš studovat ?![]()
kdysi lidi když chtěli něco vědět tak se to naučili.. později to našli na internetu řešené a jen to opsali.. ale že příjde doba kdy už ani lidi nebudou vědět co je to studovat to jsem myslel že bude výrazně později..

http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Sorry ale když jsem ti nabídl, aby jsi se stavil u mne v práci, tak nemáš čas. Kvůli tobě o víkendu do práce nepoletím, normálně jsem tu do 19:00 někdy do 20:00. Ty dvě hoďky tě snad nezabijou kdy bych ti ukázal jak vypadají pojezdy na nepodepřených tyčích, podepřených tyčích ,lineárních vedeních, kolečko v drážce apod. Jak se pracuje s těmi hliníkovými profily, připojuje motor na závitovou tyč apod.Lify píše:Já vím co je studovat ,jenom jsem nevěděl ,jak to myslíš
Ty nemáš čas, ale pak tady vymýšlíš takové blbosti. Prostě se rozhodni, buď si pořádně pročteš fórum, nebo se někde podíváš jak to vypadá v reálu, popřípadě si koupíš nějakou skládačku kterou by podle návodu to složila i synovec v první třídě.
Elektrochemik holdující strojařině 
Doma: HOLZMANN 1222P, Holzstar DB 450, RP2300FCXJ, KITin1900HF
Práce: Gravos - GV30 s vřetenem Isel 750W, M3K 260, GV21 2A; StepFour - Precise 760; Comagrav - Zonda; CNC Singular - Airbrush; Felixprinters - Felix 3.1

Doma: HOLZMANN 1222P, Holzstar DB 450, RP2300FCXJ, KITin1900HF
Práce: Gravos - GV30 s vřetenem Isel 750W, M3K 260, GV21 2A; StepFour - Precise 760; Comagrav - Zonda; CNC Singular - Airbrush; Felixprinters - Felix 3.1
Jinak jsem koukal na vaše cncéčka na foru a zaujalo mě toto http://www.c-n-c.cz/viewtopic.php?f=15& ... t=cnc+ze+d" onclick="window.open(this.href);return false;řeva
Šikovnej nerozhodnej trpaslík
Věčný tazatel
Věčný tazatel