držáky nožů do díry- dálší sada ,obě velikosti
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Paráda, ani na možnost využít trysku chlazení se naopomělo
, každý kousek setu úhledně zataven do fólie, prostě jak u profíků
Nepochybuji že do toho půjdou vsadit jakékoliv plátky řady 105, osobně by se do budoucna hodily závitové
Výsledek posuďte sami. Díky!

Nepochybuji že do toho půjdou vsadit jakékoliv plátky řady 105, osobně by se do budoucna hodily závitové

Výsledek posuďte sami. Díky!
No to teda musím pochválit taky, já myslel, že to je čudlík proti samovolnému upadnutí příliš povolené objímkyGrad píše:Paráda, ani na možnost využít trysku chlazení se naopomělo, ...

Až teď jsem si vzal brýle a pořádně prohlédl ..
Akorát, že zatím nemám tak tenkou trubičku/bužírku ...
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
SZ malá sada.
Držák a nože jsou v pořádku doma a jsou super, díky. V.
Břity mám a nově i na vnitřní sražení.marabu píše:jsou ještě náhradní břity ? už mám jen jeden vzal bych ze 3 kousky JP
Jinak další sadu držáků bych chtěl dodělat přez víkend.
Doufám, že nezasáhne vyšší moc (máme masopust) abych je mohl dodělat.